o ağırlık büyüttüğün için benceTesekkur ediyorum hepinize ilk ameliyatim diklestirme de oldugu icin kollarimi oynatamiyordum daha zordu ama agri veya sanci olmamisti. Bu kez anesteziden cikinca kolayca ayaga kalkabildim kollarimida oynatabiliyorum cok duz yatmazsam kalkabiliyorum agri yok cok hafif agirlik var goguste. Nasil kesti acti bilmiyorum suan sargili
Belki anesteziden sonra anlasilir agriTesekkur ediyorum hepinize ilk ameliyatim diklestirme de oldugu icin kollarimi oynatamiyordum daha zordu ama agri veya sanci olmamisti. Bu kez anesteziden cikinca kolayca ayaga kalkabildim kollarimida oynatabiliyorum cok duz yatmazsam kalkabiliyorum agri yok cok hafif agirlik var goguste. Nasil kesti acti bilmiyorum suan sargili
biri aşağıda biri yukarıda duruyo memelerin eger ameliyattan once asimeteriniz cok yoksa meme uclarindan bile anlayabilirsiniz biri yukarda biri asagiya bakiyo oluyor.
[/QUOTE
Kızlar ameliyattan ne kadar sonra oluyor bu inme işlemi? Yani cebe oturmama problemi olursa ne zaman anlayabiliriz bunu? Bi de benim bugün 6. Günüm meme uçlarım falan hep uyuşuk hatta tüm memem uyuşuk. Normal mi? Ne kadar sürer uyuşukluğun geçmesi?
biri aşağıda biri yukarıda duruyo memelerin eger ameliyattan once asimeteriniz cok yoksa meme uclarindan bile anlayabilirsiniz biri yukarda biri asagiya bakiyo oluyor.
Bant dediğiniz nasıl bişey? Bana spor sütyeni giydirdi ama öyle sıkı ki valla zor nefes alıyorum
ben hala kullaniyorum bant malesef 2.5 aydir full hemde sadece 2 3 saat cikariyorum ama sutyen yok bende ikisini birlikte kullandirmiyor doktorum.bende memeler fora geziyorumPeki bant takmiyormusun bana hem sutyen hem bant takildi
albume bakabilirsiniz daha iyi anlarsiniz benimde sag meme problemliAnlıyorum çok teşekkür ederim ☺
resim attim size bakinalbume bakabilirsiniz daha iyi anlarsiniz benimde sag meme problemli
bana mi sordun canim anlasilmiyo ama ben 14 bine oldum dualplanSen ne kadara ameliyat olmustun cnm bide kas altimiydi ?
albumleri izleyenler degilde belirledigimiz kisiler goruyor.senide ekliyim canim benimBeni izleyebilir misiniz albümlerinizi görebilmem için
Beni de ekleyebilir misiniz resimleri cok merak ettim. Benimde 300 cc gözüme kücük gelmeye basladı .Fotolarda var benim
tamam eklerim elbetteBeni de ekleyebilir misiniz resimleri cok merak ettim. Benimde 300 cc gözüme kücük gelmeye basladı .
ekledim canimBeni de ekleyebilir misiniz resimleri cok merak ettim. Benimde 300 cc gözüme kücük gelmeye basladı .
Çok geçmiş olsunben hala kullaniyorum bant malesef 2.5 aydir full hemde sadece 2 3 saat cikariyorum ama sutyen yok bende ikisini birlikte kullandirmiyor doktorum.bende memeler fora geziyorumbenimki inecek gibi durmuyo zaten 2.ameliyat sart oldu kesinlesti gibi zaten muhtemelen 1 ay sonra olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?