Ekledim sizi de
tşk izlemeye aldığınız İçin çok güzel olmuşEkledim sizi de
Merhaba, beni de ekler misiniz rica etsem.Ekledim sizi de
1 aydan sonra geciyormusSelam arkadaşlar ,
Ameliyat olalı 13 gün oldu .Fasya altı 350 - 325 cc takıldı. Göğsümde taş taşıyor gibiyim.Hem baskı hem de iğne batması şeklinde ağrı var sürekli olarak .Ne zaman geçmeye başlar acaba? Sinirlerimi çok bozuyor
Benim 2,5 ay olmasına rağmen igne batması olayı hala ara ara oluyor. O ağırlık hissi ise 1. ayın sonunda falan tamamen geçmişti. 3 ay bitmeden tam geçmez sanırım, tamamen normale dönmesi ise en az 6 aymış...Selam arkadaşlar ,
Ameliyat olalı 13 gün oldu .Fasya altı 350 - 325 cc takıldı. Göğsümde taş taşıyor gibiyim.Hem baskı hem de iğne batması şeklinde ağrı var sürekli olarak .Ne zaman geçmeye başlar acaba? Sinirlerimi çok bozuyor
Merhaba geçmiş olsun sizin ameliyatını sadece göğüs büyütme oldu?Merhaba arkadaslar albumumde bulunan butun resimleri kaldırdim ayarlarini tam cozemedigim icin gerekli gereksiz kisiler görüyor durum bunu gösteriyor. Gormek isteyen olursa guvenine inandigim arkadaslarima ozelden atabilirim.
cok gecmis olsun, keske diger Ülkelerde oldugu gibi bizde de Meme Estetiginde böyle komplikasyonlar önlenebilse revizyona gerek kalmasa ...Ben gecen sene ocak ayinda meme diklestirme ve protez 250 cc ameliyati oldum. Sag protez cebe oturmadigi tekrar cep buyutulecelti bende madem narkoz alacagim buyutuyumde diyerek hem cep acildi hemde protezlerimi buyutturdum 375 cc taktirdim.
Ahahaha cok tatlisin yaaaaBende masaja baslayip sütyen takayim cekicem Fotograflari paylasicam ❤ tam 2 hafta oldu bugün.
Ergenlikte Memeleri yeni cikmaya baslamis Kiz utangacligi var üstümde tövbest. . Acayip dekolte giyip gezesim var ama bu utanma geldigi an bi pisman oluyorum huzursuz oluyorum. Hirkasiz cikmiyorum pek:/ Insallah bu batmalarda utanma hissi de gider bir an önce -__-
Dojtorum islem parasi almadi sadece protez parasi ödedimcok gecmis olsun, keske diger Ülkelerde oldugu gibi bizde de Meme Estetiginde böyle komplikasyonlar önlenebilse revizyona gerek kalmasa ...
Acaba sizden yine tam ücret talep ettiler mi?
Benden de sadece hastane ucretiDojtorum islem parasi almadi sadece protez parasi ödedim
Merhaba, protezler 5000 tl civarı mı? Ne kadar ödediniz acabaDojtorum islem parasi almadi sadece protez parasi ödedim
Merhaba nerde ameliyat oldunuz sizBenden de sadece hastane ucretioda cüzzi bi miktar zaten
Antalya gökhan özerdem.henuz 2.ameliyati olmadim olsun sonuclari paylasacagim albumumdeMerhaba nerde ameliyat oldunuz siz
Ahahaha iyilesme surecindede aynisini soyleyeceksinizTam 1 ay 1 gün sonra ameliyat olucamheyecan simdiden dorukta, zaman cabuk gecsin