Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tesekkur ediyorum hepinize ilk ameliyatim diklestirme de oldugu icin kollarimi oynatamiyordum daha zordu ama agri veya sanci olmamisti. Bu kez anesteziden cikinca kolayca ayaga kalkabildim kollarimida oynatabiliyorum cok duz yatmazsam kalkabiliyorum agri yok cok hafif agirlik var goguste. Nasil kesti acti bilmiyorum suan sargili
o ağırlık büyüttüğün için bence 😍😍 insallah cabucak iyilesirsin süreçden bizide haberdar et lütfen😘😘🤗🤗

Tesekkur ediyorum hepinize ilk ameliyatim diklestirme de oldugu icin kollarimi oynatamiyordum daha zordu ama agri veya sanci olmamisti. Bu kez anesteziden cikinca kolayca ayaga kalkabildim kollarimida oynatabiliyorum cok duz yatmazsam kalkabiliyorum agri yok cok hafif agirlik var goguste. Nasil kesti acti bilmiyorum suan sargili
Belki anesteziden sonra anlasilir agri

biri aşağıda biri yukarıda duruyo memelerin eger ameliyattan once asimeteriniz cok yoksa meme uclarindan bile anlayabilirsiniz biri yukarda biri asagiya bakiyo oluyor.
[/QUOTE
Kızlar ameliyattan ne kadar sonra oluyor bu inme işlemi? Yani cebe oturmama problemi olursa ne zaman anlayabiliriz bunu? Bi de benim bugün 6. Günüm meme uçlarım falan hep uyuşuk hatta tüm memem uyuşuk. Normal mi? Ne kadar sürer uyuşukluğun geçmesi?

valla kisiden kisiye degisiyor.benimki 3 ay oldu sol meme indi sag meme hala inat ediyor.uyusukluk normamis ama bende hic olmadi ne his kaybi ne uyusukluk .

Bant dediğiniz nasıl bişey? Bana spor sütyeni giydirdi ama öyle sıkı ki valla zor nefes alıyorum

Bant dediğiniz nasıl bişey? Bana spor sütyeni giydirdi ama öyle sıkı ki valla zor nefes alıyorum
Peki bant takmiyormusun bana hem sutyen hem bant takildi
ben hala kullaniyorum bant malesef 2.5 aydir full hemde sadece 2 3 saat cikariyorum ama sutyen yok bende ikisini birlikte kullandirmiyor doktorum.bende memeler fora geziyorum 🤣🤣🤣 benimki inecek gibi durmuyo zaten 2.ameliyat sart oldu kesinlesti gibi zaten muhtemelen 1 ay sonra olurum

Ç
ben hala kullaniyorum bant malesef 2.5 aydir full hemde sadece 2 3 saat cikariyorum ama sutyen yok bende ikisini birlikte kullandirmiyor doktorum.bende memeler fora geziyorum 🤣🤣🤣 benimki inecek gibi durmuyo zaten 2.ameliyat sart oldu kesinlesti gibi zaten muhtemelen 1 ay sonra olurum
Çok geçmiş olsun 🙏🏾 umarım herşey yoluna girer 🙏🏾☺️

X