- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
banada p tesi bilgi verecekler ücret için insallah almazlar zaten yeteri kadar para ve emek harcadik üzerine birde agri siziSilikon parasimi alicak birde ... kendi hatasi sayilmazmi bu olay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
banada p tesi bilgi verecekler ücret için insallah almazlar zaten yeteri kadar para ve emek harcadik üzerine birde agri siziSilikon parasimi alicak birde ... kendi hatasi sayilmazmi bu olay
Ay ben şimdiden 400 cc'lik revizyon peşine düştüm :)) Bir kere kesildi benim kaslar nasılsa, bundan sonraki daha rahat olur dediler gaza geldim :))Hande ataizi 11 kez meme estetigi olmus biz 2. Ye cesaret edemiyoruz
Bence de para alması saçma ama diyecekki protezler senin sıkı kasların ve vücut yapın yüzünden aşağı inmedi. Doktorun suçu yok deyip bir güzel parasını alırlar gibi geliyor bana. Benimde tam inmedi daha ama bakalım operasyonluk bir durum yok gibi dedi dr, beklemedeyim :))banada p tesi bilgi verecekler ücret için insallah almazlar zaten yeteri kadar para ve emek harcadik üzerine birde agri sizi
valla bilmiyorum ki alsalar bile hastane ucretini talep ediyorlarmis zaten.islem ucreti alan cok az.haber ederim 16 şubatta netlesir.Bence de para alması saçma ama diyecekki protezler senin sıkı kasların ve vücut yapın yüzünden aşağı inmedi. Doktorun suçu yok deyip bir güzel parasını alırlar gibi geliyor bana. Benimde tam inmedi daha ama bakalım operasyonluk bir durum yok gibi dedi dr, beklemedeyim :))
400 cc alti pismanliktir diyorum bendeAy ben şimdiden 400 cc'lik revizyon peşine düştüm :)) Bir kere kesildi benim kaslar nasılsa, bundan sonraki daha rahat olur dediler gaza geldim :))
aklıma girmeyinnnn doktorcum 350 yi zor sokmuş 400 dersem adam kalpten gider herhalde400 cc alti pismanliktir diyorum bende
Banu hazır nasılsa operasyon olacaksa ben olsam patlatırdım 400 leriaklıma girmeyinnnn doktorcum 350 yi zor sokmuş 400 dersem adam kalpten gider herhalde
ahahahah valla bi 14 bin daha veremem şuandaBanu hazır nasılsa operasyon olacaksa ben olsam patlatırdım 400 leri
Canım cebe oturup oturmama olayı tam olarak nedir, niye öyle oluyor, biz nasıl anlayacağız oturdu mu diyeBence de para alması saçma ama diyecekki protezler senin sıkı kasların ve vücut yapın yüzünden aşağı inmedi. Doktorun suçu yok deyip bir güzel parasını alırlar gibi geliyor bana. Benimde tam inmedi daha ama bakalım operasyonluk bir durum yok gibi dedi dr, beklemedeyim :))
biri aşağıda biri yukarıda duruyo memelerin eger ameliyattan once asimeteriniz cok yoksa meme uclarindan bile anlayabilirsiniz biri yukarda biri asagiya bakiyo oluyor.Canım cebe oturup oturmama olayı tam olarak nedir, niye öyle oluyor, biz nasıl anlayacağız oturdu mu diye
biri aşağıda biri yukarıda duruyo memelerin eger ameliyattan once asimeteriniz cok yoksa meme uclarindan bile anlayabilirsiniz biri yukarda biri asagiya bakiyo oluyor.
albumü yaptim bitek seni ekledim bi bakarmisin gorunuyomu400 cc alti pismanliktir diyorum bende
hemeeeennnAskolsun ( Bende görünmüyo mesela
Cok gecmiş olsun vede hayırlı olsun :) En iyisini yapmışsınız bence, hazır ikinci işlem yapılacaksa büyütmeniz çok isabetli olmuş. Bende 300cc var aklım 400 cc revizyonda :)) Ikincide ilki kadar ağrı sızı olmuyor diyolar daha rahatmış nispeten, dogru mu??Selamlar dün ameliyat oldum son dakika kararimo da degistirdim 250 cc vardi 375 cc taktirdim sag memeye islem yapip degistirecekti zaten protezi bende tamamen degistirdim insallah hersey yolunda gider bu kez dahada ugrasmam
Geçmiş olsun canım, iyi yapmışsınSelamlar dün ameliyat oldum son dakika kararimo da degistirdim 250 cc vardi 375 cc taktirdim sag memeye islem yapip degistirecekti zaten protezi bende tamamen degistirdim insallah hersey yolunda gider bu kez dahada ugrasmam
hayirli olsun acil şifalar diliyorum bence süper olmusSelamlar dün ameliyat oldum son dakika kararimo da degistirdim 250 cc vardi 375 cc taktirdim sag memeye islem yapip degistirecekti zaten protezi bende tamamen degistirdim insallah hersey yolunda gider bu kez dahada ugrasmam
Gecmis olsun 2. Ameliyatta aci ve iyilesme surecini bizimle paylasirsiniz ozaman sik sik :)) cok iyi yapmissiniz daha da buyuterek. Peki hangi yontemi kullandi ayni yontemlemi bide doktor icin dahami kolay oluyo acaba cepler acikti yaSelamlar dün ameliyat oldum son dakika kararimo da degistirdim 250 cc vardi 375 cc taktirdim sag memeye islem yapip degistirecekti zaten protezi bende tamamen degistirdim insallah hersey yolunda gider bu kez dahada ugrasmam