Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

banada p tesi bilgi verecekler ücret için insallah almazlar zaten yeteri kadar para ve emek harcadik üzerine birde agri sizi
Bence de para alması saçma ama diyecekki protezler senin sıkı kasların ve vücut yapın yüzünden aşağı inmedi. Doktorun suçu yok deyip bir güzel parasını alırlar gibi geliyor bana. Benimde tam inmedi daha ama bakalım operasyonluk bir durum yok gibi dedi dr, beklemedeyim :))

Bence de para alması saçma ama diyecekki protezler senin sıkı kasların ve vücut yapın yüzünden aşağı inmedi. Doktorun suçu yok deyip bir güzel parasını alırlar gibi geliyor bana. Benimde tam inmedi daha ama bakalım operasyonluk bir durum yok gibi dedi dr, beklemedeyim :))
valla bilmiyorum ki alsalar bile hastane ucretini talep ediyorlarmis zaten.islem ucreti alan cok az.haber ederim 16 şubatta netlesir.😂😂😂

Canım cebe oturup oturmama olayı tam olarak nedir, niye öyle oluyor, biz nasıl anlayacağız oturdu mu diye 🤔😱😖

Selamlar dün ameliyat oldum son dakika kararimo da degistirdim 250 cc vardi 375 cc taktirdim sag memeye islem yapip degistirecekti zaten protezi bende tamamen degistirdim insallah hersey yolunda gider bu kez dahada ugrasmam

Selamlar dün ameliyat oldum son dakika kararimo da degistirdim 250 cc vardi 375 cc taktirdim sag memeye islem yapip degistirecekti zaten protezi bende tamamen degistirdim insallah hersey yolunda gider bu kez dahada ugrasmam
Cok gecmiş olsun vede hayırlı olsun :) En iyisini yapmışsınız bence, hazır ikinci işlem yapılacaksa büyütmeniz çok isabetli olmuş. Bende 300cc var aklım 400 cc revizyonda :)) Ikincide ilki kadar ağrı sızı olmuyor diyolar daha rahatmış nispeten, dogru mu??

Geçmiş olsun canım, iyi yapmışsın 💐

hayirli olsun acil şifalar diliyorum bence süper olmus 💕💕

Gecmis olsun 2. Ameliyatta aci ve iyilesme surecini bizimle paylasirsiniz ozaman sik sik :)) cok iyi yapmissiniz daha da buyuterek. Peki hangi yontemi kullandi ayni yontemlemi bide doktor icin dahami kolay oluyo acaba cepler acikti ya

Tesekkur ediyorum hepinize ilk ameliyatim diklestirme de oldugu icin kollarimi oynatamiyordum daha zordu ama agri veya sanci olmamisti. Bu kez anesteziden cikinca kolayca ayaga kalkabildim kollarimida oynatabiliyorum cok duz yatmazsam kalkabiliyorum agri yok cok hafif agirlik var goguste. Nasil kesti acti bilmiyorum suan sargili

X