- 8 Aralık 2017
- 270
- 79
Hiç bilmiyorum canım, bi de mesela resim yükledik ya istediğimiz zaman silebiliyor muyuz albümü vs. Yoksa yorumlar gibi onlarda silinmeyip kalıyor mu, site kurallarına pek hakim değilim. O yüzden olduktan sonra ben sana özel mesajla yollayacağım fotoları.Kizlar album ve resimler nasil gizleniyor bilen varmi
Aa bayağı değişmiş demek, bende bilmiyordum. En iyisi istedigine mesajla vs yollamak o zamanAlbüm kısmına gel, kendi albüm bölümüne tıkla. Aşşagı doğru MEDYA ÖGELERİNİ KİMLER GÖREBİLİR kısmı var
Eki Görüntüle 2580077
Sende şu an birkaç tanesi herkes olarak işaretli misal. Onu şu üyeler görebilir şeklinde olan kısma görmesini istedigin üyelerin ismini yazacaksın. Sadece onlar görecek!
Yani eskisi gibi izledikleri, beni izleyenler yok artık maalesef. Tek tek kullanıcı ismini yazman gerekiyor canım.
Eski sistemden sonra yeni sistem banada biraz zor karışık geldi açıkcası. Ben albümleri mi gizledim, sadece ben görebiliyorum şu an. Güven veren, kendi fotosunu atan kişilere bende özel mesajla yolluyorum artık. Ama albüm de yapılabilir tabi. Kişileri tek tek eklemek gerekiyor albümde de. İstedigimiz zaman albümü kendimizin görecegi şekilde gizkeyebikir, silebiliriz deAa bayağı değişmiş demek, bende bilmiyordum. En iyisi istedigine mesajla vs yollamak o zaman
Arzu hanim cok tesekkurler cok ilgilendinizTelefondan giriyorsan sol üstteki üç çizgiyi tıkla.
Eki Görüntüle 2580086
KK Medya çıkıyor, tıkla.
Eki Görüntüle 2580087
Albümleriniz çıkıyor tıkla. Orda senin Albümleri çıkacak. İstedigin albüme tıkla. Ondan sonra alta doğru bir önceki paylaştığım ayarlar çıkacak. Dene, eğer yine olmazsa yaz bakalım.
İyiyiz sen nasılsın canım evet bende yeni çözüyorum yardımlarlaSelamlar kizlar nasilsiniz gecen seneden bu yana yazmiyordum site degisti falan derken bu zaman oldu benim album gizlimi degilmi bilmiyorum karisik biraz site cozemedim daha
Ya sakami cok uzuldum tekrar ayni telas cok gecmis olsun simdiden neden oyle olmus pekiBende iyiyim sukur yarin ameliyatim var sag silikonum cebe oturmadigi icin yeniden islem yapilacak
ya telefondan eklenmiyooooKizlar hic resim yuklemeyenler beni eklemesin kabul etmeyecegim
ayni dert bendede varBende iyiyim sukur yarin ameliyatim var sag silikonum cebe oturmadigi icin yeniden islem yapilacak
ücret talep ettimi doktorunuz bendede var ayni problemSag gogusum zaten sıkıntılıydı sarkik ici bostu diklestirme yapildi ama bir turlu cebe oturmadi foto koydum son halini oradada belli sanirim cebi az acti. Doktorun dedigi silikon az miktarda tutulma yapmis iceride olusan salgilarla inemiyor dedi bilmiyorum hayirlisiyla girip cikiyimda
Fotograflarını belirli kişiler görüyor canım. Herkese açık degil. Ben baktım, görüyorum misal. Kimlerin görebildiğini de görüyorum. Foto aldım, ekliyorum bakBende suan tereddutteyim fotograflarimi herkesmi goruyor yoksa
Sol üstteki üç çizgiye tıkla, KK medyaya gir, yeni medya de, kişisel albüm oluştur de ve fotolarını yükle.Görmesini istedigin kişilerde eklemeyi unutma tabiya telefondan eklenmiyooooyoneticiyede yazdim hala cevap bekli
ayni dert bendede var
slikonu neden degistiriyor.Islem parasi almayacak sadece silikon degisecek onun parasini alacak
cok geçmiş olsun çok üzüldüm sizin adınızada.benimde 16 şubatta belli olacak gercekten sinir bozucu bi durumIslem parasi almayacak sadece silikon degisecek onun parasini alacak
onu denedim ama medya ekle ye tikladigim halde bi aktiflesmiyor.uygulamadan değilde direk webden deniycem bugün insallah yaparim sağ memenin halini görsünlerSol üstteki üç çizgiye tıkla, KK medyaya gir, yeni medya de, kişisel albüm oluştur de ve fotolarını yükle.Görmesini istedigin kişilerde eklemeyi unutma tabi
Valla super tesekkur ediyorum bilgi icin...Fotograflarını belirli kişiler görüyor canım. Herkese açık degil. Ben baktım, görüyorum misal. Kimlerin görebildiğini de görüyorum. Foto aldım, ekliyorum bak
Eki Görüntüle 2580333
Silikon parasimi alicak birde ... kendi hatasi sayilmazmi bu olayValla super tesekkur ediyorum bilgi icin...