Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba doktorunuzun adı neydi?

Kizlar ben tam 3 ayi bitirdim simdi. Benim kas alti 325 meme alti kesisi ile olmustu. Son 1-2 gundur cicislerimde elektrik carpmasi gibi bi his oluyo. Bi is tutarken ansizin elektrik carpmis gibi oluyo saniyelik birşey yani. Cok sık olmasa da gunde bi iki oldu. Bilgisi olan basina gelen var mi acaba. Gerci su gunlerde 3 ay kontrolum var dr a gidecem ama gidene kadar kafam rahatlasin dedim

Ben bu cc olayını gercekten anlayamadım birinin 350 si ile baskasının 250 si aynı duruyo yada kucuk olan cc bi başkasında buyuk oluyo sanırım herkesin olcusune göre cc durusu farklı en iyisi doktorlara bırakmak buyuklugu

Kesinlikle oyle. Bana koltukalti kesisiyle kas zarı altına sola 275cc sağa 300cc konuldu. Bugun 20. Günüm çoğu ödemim gitti gibi şu an çok memnunum

Canım banada kas zarı altı dedi doktor bu perşşembe amelyatım agrın ne durumdaydı biraz anlatır mısın
Canim merhabalar simdiden hayirli olsun :) ameliyattan sonra benim agri sizim hic olmadi ilk 3 gun hareket kısıtlılıgı oluyor yani tek başınıza yataktan kalkamiyorsunuz o yuzden mutlaka refakatciniz olmasini oneririm. 4. Gunden sonra ben zor da olsa tek başıma yataktan kalkabiliyodum 1 haftanin sonunda gayet rahat kalkmaya basladim :)) ilk 15 gün full sırt üstü yattım. Basta ödem cok oluyor benim yüzüm ve göbeğim de şişmişti hiç korkmayin iniyor :) bi de meme buyutme ameliyatının vazgeçilmezi olarak sanki göğsünüze taş bağlamışlar hissi ve baskı çok oluyor ama 8. Gunden sonra geçiyo diyebilirim :) hastaneye cepli ve önden düğmeli pijama götürmüştüm çok iyi olmuştu çünkü düğmeli olunca giymesi cok rahat ceplere de drenleri koymustuk :) eger önden düğmeli ve cepli pijamaniz varsa götürmenizi tavsiye ederim :) onun disinda hic korkmayin ameliyat sonrasi boyle sanki göğsümü çok çalıştıracak egzersiz yapmışım gibi kas ağrısı mı diyeyim sadece oyle bisi hissetmistim ama diger turlu agrı sızı hic olmadi cok sukur dedigim gibi sadece ilk 3 gun tek basiniza yataktan kalkamiyorsunuz hareket kısıtlılıgı oluyor o kadar :)

Kızlar hastaneye götürmem gerekenler hakkında bilgi verir misiniz rica etsem
Canim önden düğmeli ve cepli pijama tavsiye ederim :) bi de ameliyat sütyenini doktorum bana ameliyattan bir önceki gün çizimler yapıldığında vermişti ameliyat günü ben getirmiştim Yani ameliyat sutyeni :) varis corabini hastanede ameliyat oncesi giydiriyolar ameliyata gitmeden once tum metal aksesuarlarinizi cikariyorsunuz yani piercing falan varsa cikarin sacimi lastikle tepeden toplamistim :) bi de hasta yatis islemleri icin kimlik :) baska sorunuz olursa yardimci olmaya calisirim :)

Yaaa ama benim hızma var burnumda ve cıkmıyo

Kızlar meme büyütme ameliyatim 2. Gün meme ucu çok aşağıda kalmış gibi protez aşağı inince düzelir degilmi görüntü .(. Yatmak kalkmak eziyet hele kalkınca o yük yatmaya korkuorm ama yatmassam sorun yok .)) .

Kalkarken elinle alttan destekleyerek kalk. Silikon ağırlığı aşağı inince dikişlere baskı yaptığından ağrı oluyor. Göğüs ucu normalde şiş olur dışarı doğru ödemden kaynaklı. Senin nasıl aşağıda kalıyor

Evet kalkarken çok basınç oluyor.memenin kahverengi kismi varya protez ustte hani ortada değil baya aşağıda yani

Merhaba kızlar, bu ay sonu 3 ay bitecek. Bugün kontrole gittim gayet iyi dedi. Ama benim göğüslerim sivilce oldu doktora soracaktım başka şeyi konuşurken unutmuşum. Sizce neden oluyor, ne zaman geçer? Artık ödemler tamemen geçmiş, olası büyüklüğüne dönmüştür değil mi? Bundan sonra küçülme olmaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…