- 23 Mart 2019
- 113
- 32
- 48
- 33
ay ne güzel heyecanlaaaaar benim de ameliyat anına kadar nefesim kesiliyodustres olmasın da heyecan olsun ameliyata pozitif girin
Ben ferruh hocaya kombin ameliyati oldum.meme diklestirme silikon +karin germe ve lipoşaksin oldum cok memmun kaldim.tavsiye ederim cnmBenim meme dokum hiç yok ama meme altı kesisi çok belli olur endişem var açıkçası
Ferruh hocaya ameliyat olan 2 arkadaşla tanıştım burda ıkısı de çok memnun kaldıklarını ılettıler onlar cesaretlendırdı beni birazda :)
Evet ameliyatımız aynı gündü.bu arada aynı gün ameliyat olmuşuz benim de kas üstü 350cc aramızda çok bi fark yok yani baktığımda gözüme benim de baya büyük geliyo irileştim sanki ama full ödemli bir dönemdeyiz daha çok yenilafille
Seni rahatsız edecek bir boyut olmayacak diye düşünüyorum çünkü ben şuan sadece penye atlet kullanıyorum sütyen bile değil gayet normal doğal duruyor belli bile değil eskiden Full dolgulu sütyen giymişim gibi duruyor orantılı doğal olmuş diyorlar arkadaslarim bence canını boşa sıkıyorsun birden memeli olunca verdiğin tepki normal ama tadını çıkar yaz geliyorCanım ne kadar inebilir ki? Ödemlerden sonra bile çok küçülmez sanki. Ancak bir tık gider. Keşke 300 yaptırsaymışım
Aynen katılıyorum bu ameliyati olmak isteyen nice arkadaşımız var imkanı yok olamıyor resmen psikolojim düzeldi bir kadın için çok önemli eskiden iç çamaşırcı görmek istemezdim şimdi çok mutluyum gayet doğal olacaklar zaten doktorlar bile 1 yıl süre veriyor sabır gerektiren bir süreç benim 3 buçuk ay oldu çok hoş oldular kimse karamsar olmasın şükürler olsun farklı bir sağlık sorunu yaşamadan kullanmaya devam ederiz inşallahKendine biraz zaman ver bence. Ilk haftalar keske yaptirmasaydim diyorsun ama daha sonra orda olduklarini bile unutuyorsun inan. Benim 3 ayim bitmek uzere. Ilk haftalar ben de cok mutsuzdum sismistim kilo aldim falan zannettim. Ama daha sonra kendi kilona donuyorsun ve mutlu olmaya basliyorsun. Su an ben cok mutluyum inan iyi ki diyorum. Kendine biraz zaman ver bence. Hersey cok guzel olacak inan...
Bende küçülecek sandım. İlk kontrolde doktora biraz daha büyük olsaydı bunun için bunca acıyı çektim dedim. Daha büyüğü kötü dururdu ideali bu, gün geçtikçe doğal halini alacak dedi. Haklıymış 2.5 ay oldu sayılır küçülmedi sanki dolgunlaştı. İdeali buymuş biraz daha sertler günler geçtikçe iyice doğallaşır her halde.Ödemler inince küçülecekler mi? Bazıları "küçülmüyor, daha da dolgunlaşıyor" falan demiş
Benim boyum 160 kilom 52 biraz kendi dokum vardı 375 cc hp mentor konuldu kas üstü suan 75 c cup oldum yani ideal bir boyut oldum sırt ölçüm 75 cm meme ucundan sırtı ölcersem 90 cm geliyor 375 cc kulağa büyük gelebilir ve kas üstü ama gayet orantılı ve ideal bir meme oldu 3 buçuk ay oldu
Doğal olsun dersen seni tatmin edecek bişeyler yapilmiyor ben açık açık söyledim dolgun olsun olabilecek beni tatmin edecek bişey olsun dedim doğallık değil dolgunluk önceliğim dedim ölçü hiç konuşmadık 375 cc koymuş zaten fotolar kaldirilmasaydi resimlerimi gören burdaki arkadaşlar çok fazla siş ve gergin dediler çünkü en fazla bu kadar olurdu derim felaket parlıyordu gerginlikten ve soyuldu cildim o derece açık açık konuşmak lazım
Ceycey, senin fotoları hatırlıyorum. Beğendiğim hoş duran bir kaç arkadaştan biriydin. O zamanlar daha yeniydi eminim ki şimdilerde daha da güzel olmuştur. Foto olayı kalkmasaydı son halimizi görürdük, fikir alışverişi yapardık.Aynen katılıyorum bu ameliyati olmak isteyen nice arkadaşımız var imkanı yok olamıyor resmen psikolojim düzeldi bir kadın için çok önemli eskiden iç çamaşırcı görmek istemezdim şimdi çok mutluyum gayet doğal olacaklar zaten doktorlar bile 1 yıl süre veriyor sabır gerektiren bir süreç benim 3 buçuk ay oldu çok hoş oldular kimse karamsar olmasın şükürler olsun farklı bir sağlık sorunu yaşamadan kullanmaya devam ederiz inşallah
Aynen bende böyleydim ve böyle düşündüm. Şu an bende senin gibi düşünüyorum senin gibi hissediyorum. 2.5 ay oldu tamamen normale dönmek için biraz daha zaman gerek sanırım.bence biraz sabredin olumsuz düşünmeyin. Forumda o kadar çok şey okudumki tek ortak bi nokta var ki o da ilk haftalar kimsenin görüntüsünden memnun olmadığı. Ben de senelerce araştırdım ve çok isteyerek yaptırdım ama inanın aynadaki görüntüden şuan ben de memnun değilim şiş, biçimsiz ve kocaman geliyo gözüme. Ama pişman olmadım zamanla güzelleşeceğinden eminim ve eski haliyle o mutsuz halime dönmektense en azından memem var göğsümü gere gere gezerim diyorum :) beklentilerimizi ilk haftalar bence sıfıra indirmek en doğrusu
2.5 sy önce Nafiz Körez Devlet Hastanesi'nde oldum. Doktoru hem bu sitede hem dışarda ki hadtalar çok övüyordu. Gittim 2 hafta sonra ameliyat günü verdi. Aynı anda göz kapağından da oldum. Devley hastanedi olunca fiyat fazla da olmadı. Çok iyi, indanlıklı, güler yüzlü bir doktor. Bilgisine tecrübesine bıraktım. Çok pimpirikli olduğum korktuğum halde her seferinde korkma endişe etme her çey yolunda biraz sabır zaman dedi. Sanırım dediği gibi yolunfa iyi bir şekilde yol alıyorum. Haftaya tekrar kontrolüm var.Ankara’da kas zarı altı yapan en iyi dr kimdir acaba yardımcı olur musunuz?
2.5 sy önce Nafiz Körez Devlet Hastanesi'nde oldum. Doktoru hem bu sitede hem dışarda ki hadtalar çok övüyordu. Gittim 2 hafta sonra ameliyat günü verdi. Aynı anda göz kapağından da oldum. Devley hastanedi olunca fiyat fazla da olmadı. Çok iyi, indanlıklı, güler yüzlü bir doktor. Bilgisine tecrübesine bıraktım. Çok pimpirikli olduğum korktuğum halde her seferinde korkma endişe etme her çey yolunda biraz sabır zaman dedi. Sanırım dediği gibi yolunfa iyi bir şekilde yol alıyorum. Haftaya tekrar kontrolüm var.
Ben kas zarı altı oldum istanbulda
Ben de istanbulda kas zarı altı oldumİstanbul’da kime oldunuz ve fiyat neydi? Özelden bilgilendirir misiniz?
5 gün iyileşmen kendini toparlaman için yeterli bir zaman. Ama yinede kendini yormaman özellikle yukarı uzanmaman ya da çok yukarı uzanmaman gerekiyor. İlk gün ağrın acın oluyor sonra ağrı en aza iniyor 3 gün baya apırlık hissi fazla oluyor yatmakta kalmakta zırlanırsın sonra onlarda geçer. Apırlık hissi biraz daha devam eder. İlk haftalar dediğim gibi uzanma kas aprısı yapıyor. Ben ilk hafta uzanurken zorladım 3 kafta acısını çektim. Kas zorlanmış 1 ay dolana kadar geçmedi. Burada kızlar! Bir ay dolana kadar zaman zaman sıkıntılar olur bir ay sonra geçmeye başlar demilti. Gerçekten de bir ay sonra ağrım acım geçmeye başladı. Şimdi 2.5 ay oldu çok şükür iyiyim. İlk zaman görğnce bu muymuş bunlar için mi acı çektim dersin. Büyüklüğünü bepenmezsşn. Taş gibi ağırlığı balon gibi şiş leyleri yafırgarsın. Zaman zaman acın olur. Ama hepsi geöer normale dönmeye başlar. Bana dedikleti gibi sadece sabur ve zaman gerekiyor. Korkma endile etme rahat ol. Doktorun tecrübedine bırak kendimi. Bademcik ameliyatı gibi düşün. Şimdiden geçmiş olsun.Kas zarı altı mı yaptı yani? Aslında her ağrı zamanla geçer farkındayım ama 2,5 yaşında 13 kg bir kızım var ve babamız iş sebebiyle çoğunlukla yanımızda bulunamıyor. Bana yardımcı olabileceği maksimum 5 günüm olabilir,bu yüzden çok korkuyorum. Beklemeli miyim sizce biraz daha büyümesini kızımın?
Damarların belirginleşmesi çok sık görülüyor bu ameliyatta. Genelde geçici oluyor ve internette tanıştığım insanlardan öğrendiğim kadarıyla da fiziksel bir probleme işaret etmiyor. Sadece görüntü olarak sizi rahatsız ediyordur ama geçici bir durum. Endişelenmeyin.Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum. Ben 6. Ayıma girdim,kas üstü 375 cc ultra high profil var bende. Son 10 gündür dikkatimi çekiyor göğüslerimdeki damarlar belli olmaya başladı, benimle aynı durumu yaşayan var mı? Yani normal bir durum dersiniz? Derim gerildiği için veya inceldiği için falan mı acaba ? Şimdiden teşekkürler
5 gün iyileşmen kendini toparlaman için yeterli bir zaman. Ama yinede kendini yormaman özellikle yukarı uzanmaman ya da çok yukarı uzanmaman gerekiyor. İlk gün ağrın acın oluyor sonra ağrı en aza iniyor 3 gün baya apırlık hissi fazla oluyor yatmakta kalmakta zırlanırsın sonra onlarda geçer. Apırlık hissi biraz daha devam eder. İlk haftalar dediğim gibi uzanma kas aprısı yapıyor. Ben ilk hafta uzanurken zorladım 3 kafta acısını çektim. Kas zorlanmış 1 ay dolana kadar geçmedi. Burada kızlar! Bir ay dolana kadar zaman zaman sıkıntılar olur bir ay sonra geçmeye başlar demilti. Gerçekten de bir ay sonra ağrım acım geçmeye başladı. Şimdi 2.5 ay oldu çok şükür iyiyim. İlk zaman görğnce bu muymuş bunlar için mi acı çektim dersin. Büyüklüğünü bepenmezsşn. Taş gibi ağırlığı balon gibi şiş leyleri yafırgarsın. Zaman zaman acın olur. Ama hepsi geöer normale dönmeye başlar. Bana dedikleti gibi sadece sabur ve zaman gerekiyor. Korkma endile etme rahat ol. Doktorun tecrübedine bırak kendimi. Bademcik ameliyatı gibi düşün. Şimdiden geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?