Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben ferruh hocaya kombin ameliyati oldum.meme diklestirme silikon +karin germe ve lipoşaksin oldum cok memmun kaldim.tavsiye ederim cnm
 
Evet ameliyatımız aynı gündü.
Ben de irileştiğimi hissediyorum. Ay ne bileyim yaa çok tuhaf hissediyorum. Benim dün kontrolüm vardı. Doktor, ödemin çoğunu attığımı söyledi. Çok da küçülmezmiş bundan sonra. %10 bir küçülme olur en fazla dedi. Çok da umutlu değilim yani.
 
Canım ne kadar inebilir ki? Ödemlerden sonra bile çok küçülmez sanki. Ancak bir tık gider. Keşke 300 yaptırsaymışım
Seni rahatsız edecek bir boyut olmayacak diye düşünüyorum çünkü ben şuan sadece penye atlet kullanıyorum sütyen bile değil gayet normal doğal duruyor belli bile değil eskiden Full dolgulu sütyen giymişim gibi duruyor orantılı doğal olmuş diyorlar arkadaslarim bence canını boşa sıkıyorsun birden memeli olunca verdiğin tepki normal ama tadını çıkar yaz geliyor
 
Aynen katılıyorum bu ameliyati olmak isteyen nice arkadaşımız var imkanı yok olamıyor resmen psikolojim düzeldi bir kadın için çok önemli eskiden iç çamaşırcı görmek istemezdim şimdi çok mutluyum gayet doğal olacaklar zaten doktorlar bile 1 yıl süre veriyor sabır gerektiren bir süreç benim 3 buçuk ay oldu çok hoş oldular kimse karamsar olmasın şükürler olsun farklı bir sağlık sorunu yaşamadan kullanmaya devam ederiz inşallah
 
Ödemler inince küçülecekler mi? Bazıları "küçülmüyor, daha da dolgunlaşıyor" falan demiş
Bende küçülecek sandım. İlk kontrolde doktora biraz daha büyük olsaydı bunun için bunca acıyı çektim dedim. Daha büyüğü kötü dururdu ideali bu, gün geçtikçe doğal halini alacak dedi. Haklıymış 2.5 ay oldu sayılır küçülmedi sanki dolgunlaştı. İdeali buymuş biraz daha sertler günler geçtikçe iyice doğallaşır her halde.
 
 
Ceycey, senin fotoları hatırlıyorum. Beğendiğim hoş duran bir kaç arkadaştan biriydin. O zamanlar daha yeniydi eminim ki şimdilerde daha da güzel olmuştur. Foto olayı kalkmasaydı son halimizi görürdük, fikir alışverişi yapardık.
 
Aynen bende böyleydim ve böyle düşündüm. Şu an bende senin gibi düşünüyorum senin gibi hissediyorum. 2.5 ay oldu tamamen normale dönmek için biraz daha zaman gerek sanırım.
 
Ankara’da kas zarı altı yapan en iyi dr kimdir acaba yardımcı olur musunuz?
2.5 sy önce Nafiz Körez Devlet Hastanesi'nde oldum. Doktoru hem bu sitede hem dışarda ki hadtalar çok övüyordu. Gittim 2 hafta sonra ameliyat günü verdi. Aynı anda göz kapağından da oldum. Devley hastanedi olunca fiyat fazla da olmadı. Çok iyi, indanlıklı, güler yüzlü bir doktor. Bilgisine tecrübesine bıraktım. Çok pimpirikli olduğum korktuğum halde her seferinde korkma endişe etme her çey yolunda biraz sabır zaman dedi. Sanırım dediği gibi yolunfa iyi bir şekilde yol alıyorum. Haftaya tekrar kontrolüm var.
 
 
Kas zarı altı mı yaptı yani? Aslında her ağrı zamanla geçer farkındayım ama 2,5 yaşında 13 kg bir kızım var ve babamız iş sebebiyle çoğunlukla yanımızda bulunamıyor. Bana yardımcı olabileceği maksimum 5 günüm olabilir,bu yüzden çok korkuyorum. Beklemeli miyim sizce biraz daha büyümesini kızımın?
 
5 gün iyileşmen kendini toparlaman için yeterli bir zaman. Ama yinede kendini yormaman özellikle yukarı uzanmaman ya da çok yukarı uzanmaman gerekiyor. İlk gün ağrın acın oluyor sonra ağrı en aza iniyor 3 gün baya apırlık hissi fazla oluyor yatmakta kalmakta zırlanırsın sonra onlarda geçer. Apırlık hissi biraz daha devam eder. İlk haftalar dediğim gibi uzanma kas aprısı yapıyor. Ben ilk hafta uzanurken zorladım 3 kafta acısını çektim. Kas zorlanmış 1 ay dolana kadar geçmedi. Burada kızlar! Bir ay dolana kadar zaman zaman sıkıntılar olur bir ay sonra geçmeye başlar demilti. Gerçekten de bir ay sonra ağrım acım geçmeye başladı. Şimdi 2.5 ay oldu çok şükür iyiyim. İlk zaman görğnce bu muymuş bunlar için mi acı çektim dersin. Büyüklüğünü bepenmezsşn. Taş gibi ağırlığı balon gibi şiş leyleri yafırgarsın. Zaman zaman acın olur. Ama hepsi geöer normale dönmeye başlar. Bana dedikleti gibi sadece sabur ve zaman gerekiyor. Korkma endile etme rahat ol. Doktorun tecrübedine bırak kendimi. Bademcik ameliyatı gibi düşün. Şimdiden geçmiş olsun.
 
Kızlar merhaba birsey sormak istiyorum. Ben 6. Ayıma girdim,kas üstü 375 cc ultra high profil var bende. Son 10 gündür dikkatimi çekiyor göğüslerimdeki damarlar belli olmaya başladı, benimle aynı durumu yaşayan var mı? Yani normal bir durum dersiniz? Derim gerildiği için veya inceldiği için falan mı acaba ? Şimdiden teşekkürler
 
Damarların belirginleşmesi çok sık görülüyor bu ameliyatta. Genelde geçici oluyor ve internette tanıştığım insanlardan öğrendiğim kadarıyla da fiziksel bir probleme işaret etmiyor. Sadece görüntü olarak sizi rahatsız ediyordur ama geçici bir durum. Endişelenmeyin.
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…