Seninkiler gayet güzel görünüyor. Ben de yapay durmasını istemiyorum ve zayıfım zaten. Dediğin gibi dalgalanma olabilir bendeBence doktorunu dinle. Bazılarında fazla takınca göğüs üstünde deride çatlaklık oluyor. Yada göğüs tam oturmadığı için dalgalanma oluyor. Bende sol göğüs içinde dalga oldu tek çizgi şeklinde. Bu da zayıflıktan kaynaklanıyor. Yağ oluşmadığı için çukurlaştı. Kimi yaptırdığıma deysin dediği için küçük görüyor ama ben gerçekten çok memnunum.
Haydi gözün aydın. Sağlıkla çık inşallah. Gelişmeleri bekliyoruz.Kızlaaaaaaar yoldayım hastaneye gidiyoruz şimdi dua edin lütfen cıkınca yine yazarım inşallah herkesin gönlünce olsun istekleri
Cok gecmis olsun canim. Umarim hersey istedigin gibi gecmistir. Insallah daha da iyi olacaksin. Bu ameliyat digerlerine benzemiyo biraz sanki. Gunluk degismeler gelismeler daha hizli. Birgun once yataktan kalkamazken ertesi gun hop kalkiveriyorsun. Anlik iyilesmeler oluyo. Hersey daha guzel olacak insallah. Güle güle kullan kuzucuk. Aramiza hosgeldinBen devlette yaptırdım cnm özeldeki gbi deil tabi özel hemşire özel oda sıra beklememek vs gibi takntin yoksa devlette olabilirsin.bende özele giderm normalde estetiği devlette oldum bir anda kalkıştim çünkü özelede sordum en az 9binden başlıyor 20bine kadar. Devlette 5200 tuttu ameliyat sütyeni dahil 5.gunum zar altı istedim bnm isimden dolayi doktor ikiletmedi bile zar altı daha zor sana uygun dedi yaptı sağolsun ağrım vs olmadi .sorunsuz atlatrsam eğer suan bı skntim yok yani .))
sizn doktoruuz kim acabaHayır canım asla olmadı. Doktorumda his kaybı olmayacak,his önemli birşey demişti
Hadi gözün aydın geçmiş olsun :)Oldum cok sukur bitti 350 mentor hp takıldı kas zarı alına kondu şimdilik dayanılmaz bi agrım yok kol hareketli kısıtlı biraz sızlama var ve uyusuk cok sukur bitti ama darısı isteyip olmayalara
Cok tsk ederim canımHadi gözün aydın geçmiş olsun :)
Çok ağrın olmicak cnmm bnmde zar altı 7.gundeim sadece yatip kalkmak sıkıntı ilk 3 gün o da dikislerden dolayı zar altı bir nimetmis .)) . Spor mu yapıyorsun doktor neden zar altı yaptı?Oldum cok sukur bitti 350 mentor hp takıldı kas zarı alına kondu şimdilik dayanılmaz bi agrım yok kol hareketli kısıtlı biraz sızlama var ve uyusuk cok sukur bitti ama darısı isteyip olmayalara
Aynen önceki gün yarım kalkiyorsa kol sonraki gün daha çok vs.hergun daha iyisi oluyor .çok şükür abla sebebim sensin suanda bir skntim yok şimdiden güzel duruyor doktor çok kibar yapmış valla keşke az büyük taksaydi .)) Oysa ben 330 büyük olur diye korkmuştum iyiki 330u takmış böyle bile çok kibar duruyor .en son kontrole gittim ne kadar doğal yapmışım diye kendini övüyordu emre hoca.))Cok gecmis olsun canim. Umarim hersey istedigin gibi gecmistir. Insallah daha da iyi olacaksin. Bu ameliyat digerlerine benzemiyo biraz sanki. Gunluk degismeler gelismeler daha hizli. Birgun once yataktan kalkamazken ertesi gun hop kalkiveriyorsun. Anlik iyilesmeler oluyo. Hersey daha guzel olacak insallah. Güle güle kullan kuzucuk. Aramiza hosgeldin
İçilmesi önerilmiyor ama ben içiyorum dün oldum ameliyatı kuzenim de içiyo 5 yıl önce oldu bırakırım dersen bırakman iy olurHerkese merhaba. Benim ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum var. Sigara kullananınız var mı? Bu ameliyat için çok ciddi sorun teşkil ediyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Yok canım spor yapmıyorum ama rahat edersin zar altı uygun sana dediÇok ağrın olmicak cnmm bnmde zar altı 7.gundeim sadece yatip kalkmak sıkıntı ilk 3 gün o da dikislerden dolayı zar altı bir nimetmis .)) . Spor mu yapıyorsun doktor neden zar altı yaptı?
Ben sigara kullanıyorum. Amelyata girmeden 1 hafta önce azalttım. Amelyattan sonra da 1 hafta az içtim bi sorun olmadı :) bırakmadım yaniHerkese merhaba. Benim ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum var. Sigara kullananınız var mı? Bu ameliyat için çok ciddi sorun teşkil ediyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Anesteziden uyanmayı ve yara iyileşmesini geciktirmesin diye önerilmiyor.Ben gece 1 paket sigara içip öyle girmiştim ameliyata stresten,sonrasında da hep içtim.İlla ki bişeyleri geciktirmiştir diye dşünüyorum ama benim farkettiğim bi sorun olmadı.Tabi yapabiliyorsan içmemek en iyisiHerkese merhaba. Benim ameliyat olmuş arkadaşlara bir sorum var. Sigara kullananınız var mı? Bu ameliyat için çok ciddi sorun teşkil ediyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bana da takılmamıştı.Dren olmayışının komplikasyonu hematomdur,daha fazla ödem değil ki hematomda da renk değişimi morarma-kızarma falan olur.Daha top top durur.Yaygınsa dokunduğunda ağrı hissi vs yoksa ödemdir.Ameliyat sonrası sadece memede değil karın vs gibi vucudun diğer alanlarındada anesteziye bağlı ödem oluyor 1 haftada geriliyorKızlar benim ameliyat olanlara bi sorum olacak koltukaltımda yani gögusun kolaltından sırta giden yerde ödemler var normal mi bu ol du mu sizde birde bana diren takılmadı doktor direne ihtiyac duymuyorum demişti ondan mı acaba
Canım benim ödemli olan yerlerde agrı ve morarma da var ama doktor bi sıkıntı yok dedi ama bilemedimBana da takılmamıştı.Dren olmayışının komplikasyonu hematomdur,daha fazla ödem değil ki hematomda da renk değişimi morarma-kızarma falan olur.Daha top top durur.Yaygınsa dokunduğunda ağrı hissi vs yoksa ödemdir.Ameliyat sonrası sadece memede değil karın vs gibi vucudun diğer alanlarındada anesteziye bağlı ödem oluyor 1 haftada geriliyor
Doktor gördüyse illa ki sıkıntı yoktur bence,cildin yatkınmış demekki.çok çok moraranlar oldu burada hepsinin geçti canını sıkmaCanım benim ödemli olan yerlerde agrı ve morarma da var ama doktor bi sıkıntı yok dedi ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?