Ben 6.gün pazara gittim 2 kg sebze alırım derken yüklendim. Ama iki elime paylaştırdım. Bir sıkıntı olmadı. Yukarı çok fazla uzanında kaslarım acımış baya çektim o acıyı. Kızın biraz daha büyüyünce ameliyatı tekrar gündemine alabilirsin. Hem kendini hem kızını zor durumda bırakmamış olursun. İster istemez onunla ilgilenirken zorlanırsın. Birazcık ters harekette acıyor. Alışana normale dönene kadar zaman gerekiyor en azından 1 ay. Biri yanında olsa biraz sana yardımcı olsa daha iyi olur. Ev işi çalışmak sorun oluşturmuyor dikkatli olunca. Ama çocupu bilemiyorum.Ne güzel izah etmişsin çok çok teşekkür ederimbenim yukarı uzanma gibi değil de kızımı kaldırma sorunum olacak gibi görünüyor. Çünkü en basidi gece çişe kalktığında asla yürüyerek gitmez WC ye ben kucaklayıp götürüyorum. Her acı geçer, kızımın ilgi ihtiyacından çalmayım tek derdim bu valla
Yaaaa. Gercekten oyle degisik hallere mi giriyo... aksam sıkmalık sabah salmalik demek ki ne guzel. Valla benim 3 ay bitti ama benim ustlerde biraz yumusama var altta sertlik dolgunluk gerginlik var... agrin sizin yoksa onemli olan oya kızlar uzun süredir girmiyodum da kafama takılan bişey oldu tabi 2-3 aylıklar ve üstü daha iyi bilir göğsüm bazen bir kalıbın içindeymiş gibi top top duruyor bazende kaslar salıyo kendini çok doğal ve yumuşak duruyor(bu hailine bayılıyorum) ama geçiyo işte.. sizede öyle oluyomu. hergün duruşu bi farklıdoğal meme kıvamına gelmesi bikaç yılımı bulucak duruş olarak ..ÖZELLİKLE üstüne yattığım zamanı sabahında duruşu güzel ve yumuşak oluyo
Benim de 2.5 ay oldular. Bazen top gibi geliyorlar. Üstler yumuşadı altları sert gibi. Yan tarafa dönerek uyuyorum ama henüz üzerinde basarak uyuyamıyorum. Doktor üzerine yatma demişti..haftaya kontrolüm var. Bende merak ediyorum kaç ay sonra normale dönecekler.ya kızlar uzun süredir girmiyodum da kafama takılan bişey oldu tabi 2-3 aylıklar ve üstü daha iyi bilir göğsüm bazen bir kalıbın içindeymiş gibi top top duruyor bazende kaslar salıyo kendini çok doğal ve yumuşak duruyor(bu hailine bayılıyorum) ama geçiyo işte.. sizede öyle oluyomu. hergün duruşu bi farklıdoğal meme kıvamına gelmesi bikaç yılımı bulucak duruş olarak ..ÖZELLİKLE üstüne yattığım zamanı sabahında duruşu güzel ve yumuşak oluyo
Ağrı yok canım ama duruş ve yumuşaklıkta değişiklikler oluyor :)) enterasanYaaaa. Gercekten oyle degisik hallere mi giriyo... aksam sıkmalık sabah salmalik demek ki ne guzel. Valla benim 3 ay bitti ama benim ustlerde biraz yumusama var altta sertlik dolgunluk gerginlik var... agrin sizin yoksa onemli olan o
Ben 4-5 ay üstüne yatamamıştım ağrı yapıyodu :) yatanlarda var ..altlarindaki sertlik hep olucak sanirim bendede var silikonun kendisi sertlik yapiyoBenim de 2.5 ay oldular. Bazen top gibi geliyorlar. Üstler yumuşadı altları sert gibi. Yan tarafa dönerek uyuyorum ama henüz üzerinde basarak uyuyamıyorum. Doktor üzerine yatma demişti..haftaya kontrolüm var. Bende merak ediyorum kaç ay sonra normale dönecekler.
14 bin defiKüçük şehirde fiyatlar daha mı uygun acaba? Ne kadar istedi Kayseri'deki doktor?
14 bin dedi ama indirim yaptı 12 bine indiKüçük şehirde fiyatlar daha mı uygun acaba? Ne kadar istedi Kayseri'deki doktor?
Hanfi marka protez14 bin defi
14 bin dedi ama indirim yaptı 12 bine indi
Mativa yada mentorHanfi marka protez
Boyut olarak neye karar verdin canım hersey gönlünce olur insallahKızlaaaar ameliyatım öne alındı haftaya perşembe oluyorum lütfen dua edin operasyon sonrası yazıcam tekrar gelişmeleri hepimiz mutlu olalım inşallah memnun kalalım
Merhaba :) 250 cc yeterli geldimi?Kızlar ben 9 ayımı bitirdim :) amelyatın 2. Günü yan yatmıştım bi sorun yaşamamıştım (elimle destekleyerek) şimdi çok rahat yüz üstü yatıyorum. Regl dönemleri az sertleşiyor diğer türlü kolun iç kısmındaki yumuşak et gibi sallanıyorlar :) 250 cc takıldı bana iç kısımda bi parça dalga oluştu yağ azlığından diye düşünüyorum :) doktoruma dikişleri kontrol edeceği zaman gittim bidaha da gitmedim. Dikiş izlerim de çok az kaldı. Masaj yapmadım yüz üstü yatmak ta iyi geliyormuş öyle duymuştum :) sorusu olan varsa burdayım :)
Doktora bırakıcam bakalım ne olacakBoyut olarak neye karar verdin canım hersey gönlünce olur insallah
Ona doktor karar veriyor vucut tipinize gore tabi sizinde ne boyutta istediginizi belirtmeniz onemli. Bana 200 cc kocaman olmustu :)Merhaba :) 250 cc yeterli geldimi?
Evet profil resmimde görünüyor bakabilirsin. Çok doğal duruyor :) bana yeterli geldiMerhaba :) 250 cc yeterli geldimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?