• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ne güzel izah etmişsin çok çok teşekkür ederim 🙏🏻☺️ benim yukarı uzanma gibi değil de kızımı kaldırma sorunum olacak gibi görünüyor. Çünkü en basidi gece çişe kalktığında asla yürüyerek gitmez WC ye ben kucaklayıp götürüyorum. 🤷🏽‍♀️ Her acı geçer, kızımın ilgi ihtiyacından çalmayım tek derdim bu valla 😢

Ne güzel izah etmişsin çok çok teşekkür ederim 🙏🏻☺️ benim yukarı uzanma gibi değil de kızımı kaldırma sorunum olacak gibi görünüyor. Çünkü en basidi gece çişe kalktığında asla yürüyerek gitmez WC ye ben kucaklayıp götürüyorum. 🤷🏽‍♀️ Her acı geçer, kızımın ilgi ihtiyacından çalmayım tek derdim bu valla 😢
Ben 6.gün pazara gittim 2 kg sebze alırım derken yüklendim. Ama iki elime paylaştırdım. Bir sıkıntı olmadı. Yukarı çok fazla uzanında kaslarım acımış baya çektim o acıyı. Kızın biraz daha büyüyünce ameliyatı tekrar gündemine alabilirsin. Hem kendini hem kızını zor durumda bırakmamış olursun. İster istemez onunla ilgilenirken zorlanırsın. Birazcık ters harekette acıyor. Alışana normale dönene kadar zaman gerekiyor en azından 1 ay. Biri yanında olsa biraz sana yardımcı olsa daha iyi olur. Ev işi çalışmak sorun oluşturmuyor dikkatli olunca. Ama çocupu bilemiyorum.

ya kızlar uzun süredir girmiyodum da kafama takılan bişey oldu tabi 2-3 aylıklar ve üstü daha iyi bilir göğsüm bazen bir kalıbın içindeymiş gibi top top duruyor bazende kaslar salıyo kendini çok doğal ve yumuşak duruyor(bu hailine bayılıyorum) ama geçiyo işte.. sizede öyle oluyomu. hergün duruşu bi farklı :D doğal meme kıvamına gelmesi bikaç yılımı bulucak duruş olarak ..ÖZELLİKLE üstüne yattığım zamanı sabahında duruşu güzel ve yumuşak oluyo

ya kızlar uzun süredir girmiyodum da kafama takılan bişey oldu tabi 2-3 aylıklar ve üstü daha iyi bilir göğsüm bazen bir kalıbın içindeymiş gibi top top duruyor bazende kaslar salıyo kendini çok doğal ve yumuşak duruyor(bu hailine bayılıyorum) ama geçiyo işte.. sizede öyle oluyomu. hergün duruşu bi farklı :D doğal meme kıvamına gelmesi bikaç yılımı bulucak duruş olarak ..ÖZELLİKLE üstüne yattığım zamanı sabahında duruşu güzel ve yumuşak oluyo
Yaaaa. Gercekten oyle degisik hallere mi giriyo... aksam sıkmalık sabah salmalik demek ki ne guzel. Valla benim 3 ay bitti ama benim ustlerde biraz yumusama var altta sertlik dolgunluk gerginlik var... agrin sizin yoksa onemli olan o

Benim de 2.5 ay oldular. Bazen top gibi geliyorlar. Üstler yumuşadı altları sert gibi. Yan tarafa dönerek uyuyorum ama henüz üzerinde basarak uyuyamıyorum. Doktor üzerine yatma demişti..haftaya kontrolüm var. Bende merak ediyorum kaç ay sonra normale dönecekler.

Kızlar gün geçtikçe heyecanım artıyor kaldı 2 hafta 30 nisanda ameliyatım bu arada kayseride yaptıran var mı silikon meme ameliyatını ben kayseride olucam doktorum umut özbebit bilgisi olan barsa paylaşabilir mi

Küçük şehirde fiyatlar daha mı uygun acaba? Ne kadar istedi Kayseri'deki doktor?

kızlar selamm, daha önce ameliyattan sonra 5-6 kilo almış gibi midemin göbeğimin çıktığını söylemiştim, bugün 13. gün ve eski halime dönmüş gibiyim ödemmiş yani olmayanlar korkmayın :) hem ödemden hem de ameliyat sonrası sindirim düzene girdiğinde geçiyomuş demekki bilginiz olsun :)

Yaaaa. Gercekten oyle degisik hallere mi giriyo... aksam sıkmalık sabah salmalik demek ki ne guzel. Valla benim 3 ay bitti ama benim ustlerde biraz yumusama var altta sertlik dolgunluk gerginlik var... agrin sizin yoksa onemli olan o
Ağrı yok canım ama duruş ve yumuşaklıkta değişiklikler oluyor :)) enterasan

Benim de 2.5 ay oldular. Bazen top gibi geliyorlar. Üstler yumuşadı altları sert gibi. Yan tarafa dönerek uyuyorum ama henüz üzerinde basarak uyuyamıyorum. Doktor üzerine yatma demişti..haftaya kontrolüm var. Bende merak ediyorum kaç ay sonra normale dönecekler.
Ben 4-5 ay üstüne yatamamıştım ağrı yapıyodu :) yatanlarda var ..altlarindaki sertlik hep olucak sanirim bendede var silikonun kendisi sertlik yapiyo

Kızlaaaar ameliyatım öne alındı haftaya perşembe oluyorum lütfen dua edin operasyon sonrası yazıcam tekrar gelişmeleri hepimiz mutlu olalım inşallah memnun kalalım

Kızlar ben 9 ayımı bitirdim :) amelyatın 2. Günü yan yatmıştım bi sorun yaşamamıştım (elimle destekleyerek) şimdi çok rahat yüz üstü yatıyorum. Regl dönemleri az sertleşiyor diğer türlü kolun iç kısmındaki yumuşak et gibi sallanıyorlar :) 250 cc takıldı bana iç kısımda bi parça dalga oluştu yağ azlığından diye düşünüyorum :) doktoruma dikişleri kontrol edeceği zaman gittim bidaha da gitmedim. Dikiş izlerim de çok az kaldı. Masaj yapmadım yüz üstü yatmak ta iyi geliyormuş öyle duymuştum :) sorusu olan varsa burdayım :)

Kızlar ben 9 ayımı bitirdim :) amelyatın 2. Günü yan yatmıştım bi sorun yaşamamıştım (elimle destekleyerek) şimdi çok rahat yüz üstü yatıyorum. Regl dönemleri az sertleşiyor diğer türlü kolun iç kısmındaki yumuşak et gibi sallanıyorlar :) 250 cc takıldı bana iç kısımda bi parça dalga oluştu yağ azlığından diye düşünüyorum :) doktoruma dikişleri kontrol edeceği zaman gittim bidaha da gitmedim. Dikiş izlerim de çok az kaldı. Masaj yapmadım yüz üstü yatmak ta iyi geliyormuş öyle duymuştum :) sorusu olan varsa burdayım :)
Merhaba :) 250 cc yeterli geldimi?

Back