• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bildiğin löp löp et oldum Allahım inşallah ödemdir diye dua ediyorum :KK43:
[/QUOTEme
Ay korkutmayın beni valla bir de şişecez mi öyle :(
Neyden şişer ki insan tamam memeleri anladım da yattıgınız için falan ödem olmuş olabılır ama löp löp et de değilsinizdir bence :( doktordan onay alarak limonlu tarçınlı su falan mı içseniz ödem attırıcı:(

Ay korkutmayın beni valla bir de şişecez mi öyle :KK43:
Neyden şişer ki insan tamam memeleri anladım da yattıgınız için falan ödem olmuş olabılır ama löp löp et de değilsinizdir bence :KK43: doktordan onay alarak limonlu tarçınlı su falan mı içseniz ödem attırıcı:KK43:
ödem attırıcı çaylar onlar bunlar herşey şu ara yasak sadece ananas ye su iç bol bol dedi doktor bana. Ne biliyim ameliyat olan arkadaşlarımın hepsi anesteziden antibiyotikten oluyo geçicek daha çok yeni diyolar da benim midem falan yoktu dümdüzdü şimdi midem var deliricem :işsiz:

Canim simdi agri konusunu acikliyorum:
Bana soyle oldu koltukaltimda dikislerim oldugunu bildigim icin daha dikkatli davrandim yani mesela belki kolumu istesem kaldirabilirdim ilk gunlerde ama kaldirmadim. Su an 12. Gunum mesela mutfak dolaplarında en yuksek rafa uzanmıyorum bilerek kendim. Yani belki istesem uzanabilirim ama zamanla zaten kendime o guven gelecektir. Cok agir bir sey kaldirmiyorum. Egilirken bacaklarimla birlikte tum vucut egiliyorum. Ama mesela iş yerimde kimse bilmiyor ameliyat oldugumu ve hareketlerimden de anlaşılmıyor yani. Ama dedigim gibi masabaşı iş oldugu için canım :) onun dışında meme büyütme ameliyatının getirmiş olduğu göğüsteki baskı hissi ve sanki göğsüne taş bağlamışlar hissi ilk 5 gun cok fazlaydi şu an hiç yok diyebilirim :)
Maşallah çok sevindim senin adına süpersin
Ben Çorum da yaşadığım için İstanbul bana uzak oluyor hep Ankara daki doktorlara yöneldim
Benim işimde masa başı sayılır ama yoğun bir iş çağrı merkezinde takım liderliği yapıyorum inşallah çok zorlanmam
Nisanın son haftası gibi doktorla görüşmeye gidecegm inşallah çok uzun bir tarih vermez ameliyat günü için

ödem attırıcı çaylar onlar bunlar herşey şu ara yasak sadece ananas ye su iç bol bol dedi doktor bana. Ne biliyim ameliyat olan arkadaşlarımın hepsi anesteziden antibiyotikten oluyo geçicek daha çok yeni diyolar da benim midem falan yoktu dümdüzdü şimdi midem var deliricem :işsiz:
O kadar dam bir şey olmaz bence de anestezi narkoz sanırım onlardandır
Kalbinizi bozmayın asla güzel şeyler düşünün:)
Bununla geçmiş olsun
Darısı bana inşallah :)

O kadar dam bir şey olmaz bence de anestezi narkoz sanırım onlardandır
Kalbinizi bozmayın asla güzel şeyler düşünün:)
Bununla geçmiş olsun
Darısı bana inşallah :)
evet valla darısı başınıza isteyen herkese olmak nasip olsun. Bi kadın için çok önemli bu ameliyat ben çıktığımda bile çok şükür sonunda yaptırdım diye bi oh çektim :)

Kızlar bişey sorucam ya ben ameliyat sonrası bildiğiniz komple şiştim :KK43: göbek bel yanlar falan 1 haftada 5-6 kilo almış gibiyim böyle olan var mı? Abartı da yemedim ama nası bu kadar kilo almış gibi gözükebilirim sinirim bozuldu ya :KK43:
ben de ameliyattan sonra vücudumda bir şişliğin dolaştığını hissettim, bugün 2 hafta oldu ,şişlikler indi ama derim hassas, sanki çok.spor yapmışım da karnım yanlarım hep ezilmiş gibi ,paniğe gerek yok bence, sadece zaman...narkoz, ilaçlar vücuttan atılması biraz zaman alacak ,eminim..

Meme agumentasyonu gibi birsey yaziyor ama dr ozel olursa daha uygun birsey yazabilir belki ama ne yazacak... simdi bende merak ettim dogrusu
Sirkete verecegin rapor icin hastanedeki baska bir bolumdeki hekime yonlendirebilirler seni genel cerrahi hekimine yonlendirilmistim ben ve koltuk altinda kist gbi bsy yazilmisti özeldeyse rica edilebiliyor rapor icin.

Kızlar merhaba. Ben de 2 Nisan'da ameliyat oldum. Bugün 8.günüm yani. Ameliyat sonrası yazamadım. Boyum 175 kilom 58-60 civarı. Doktorla her zaman 325-375 cc arası diye konuştuk ve doktoruma çok güvendim her zaman. Sonra ameliyata girerken bana birden bi cesaret geldi. Hocam 375 cc olsun dedim. Emin misin dedi. Evet dedim. Tamam deneyeceğim dedi. Neyse sonrasını hatırlamıyorum zaten. Ameliyattan bi çıktım "375 cc süper oldu onu koydum" dedi. Ama şu an bana inanılmaz büyük geliyorlar. Aşırı büyük. Alışamıyorum yani. Göğüs kafesim dar benim. Üst kısmım ince. Üst vücudum memeden ibaretmiş gibi. Küçülmezlerse çıkarttırıcam silikonları :KK43:
Seninle ozelden mesajlasmistik. Keske hic girmeseydin 375 cc lere :(

Canım ne kadar inebilir ki? Ödemlerden sonra bile çok küçülmez sanki. Ancak bir tık gider. Keşke 300 yaptırsaymışım
Ben 200 yaptirmama ragmen buyuk geldi bana hep. Cunku herkesin vucut yapisi farkli boy kilo ayni olsa bilse kiminde 350 dogal durur kiminde abartili durur. Proprsiyon ve gogus kaesinin sekliyle alakali bhrda boy ve kilo vererek cc belirlemek bana cok dogru gelmiyor. Senin fotografini da hatirliyorum benim gibi minyondun sende. Neyse olan olmus bjraz daha bekle bakalim belki zamanla alisirsin. Sonunun bana benzemesini istemem.

Kızlar bişey sorucam ya ben ameliyat sonrası bildiğiniz komple şiştim :KK43: göbek bel yanlar falan 1 haftada 5-6 kilo almış gibiyim böyle olan var mı? Abartı da yemedim ama nası bu kadar kilo almış gibi gözükebilirim sinirim bozuldu ya :KK43:
Normal narkozun etkisi birde kullaninlan ilaclar falan vucudun dengesi kayiyor. Ben kendime gelemedim birde antibiyorikler bagirsaklarimi mahvetti tuvalete cikamaz olmustum. Ameliyata girerken 48 kiloydum eve gelduginde 50 kiloydum. Operasyondan 1 hafta sonra 47 kilolardaydim zamanla bi anda gider ödemse. Tabi protezin agirligida var

Kızlar bende de oldu şişlik. Ameliyat öncesi göbeğim dümdüzdü. Ameliyattan sonra ilk 1 hafta göbeğim vardı. Bugün 9.günüm. Biraz indi, azaldı şişliğim. Ameliyatla ilgilidir ve kalıcı değil diye gözlemledim. Bunu kafaya takmayın.
Happyplace, sen 2 ay sonra mı çıkarttırmıştın protezleri? 2.ameliyat da 1.si kadar ağrılı mıydı?

Kızlar bende de oldu şişlik. Ameliyat öncesi göbeğim dümdüzdü. Ameliyattan sonra ilk 1 hafta göbeğim vardı. Bugün 9.günüm. Biraz indi, azaldı şişliğim. Ameliyatla ilgilidir ve kalıcı değil diye gözlemledim. Bunu kafaya takmayın.
Happyplace, sen 2 ay sonra mı çıkarttırmıştın protezleri? 2.ameliyat da 1.si kadar ağrılı mıydı?
1bucuk ay sonra cikardik. Yok hic alakasi yok cok hafif atlatiyosun.

1bucuk ay sonra cikardik. Yok hic alakasi yok cok hafif atlatiyosun.
Benim çok psikolojimi etkiledi bu ameliyat yaa. Hiç kabullenemiyorum alışamıyorum sürekli kendimi kötü hissediyorum falan :( umarım çıkarmak zorunda kalmam. Çok istemiştim halbuki, çok araştırmıştım. Niye böyle oldu

Benim çok psikolojimi etkiledi bu ameliyat yaa. Hiç kabullenemiyorum alışamıyorum sürekli kendimi kötü hissediyorum falan :( umarım çıkarmak zorunda kalmam. Çok istemiştim halbuki, çok araştırmıştım. Niye böyle oldu
Kendine biraz zaman ver bence. Ilk haftalar keske yaptirmasaydim diyorsun ama daha sonra orda olduklarini bile unutuyorsun inan. Benim 3 ayim bitmek uzere. Ilk haftalar ben de cok mutsuzdum sismistim kilo aldim falan zannettim. Ama daha sonra kendi kilona donuyorsun ve mutlu olmaya basliyorsun. Su an ben cok mutluyum inan iyi ki diyorum. Kendine biraz zaman ver bence. Hersey cok guzel olacak inan...

Kızlar merhaba. Ben de 2 Nisan'da ameliyat oldum. Bugün 8.günüm yani. Ameliyat sonrası yazamadım. Boyum 175 kilom 58-60 civarı. Doktorla her zaman 325-375 cc arası diye konuştuk ve doktoruma çok güvendim her zaman. Sonra ameliyata girerken bana birden bi cesaret geldi. Hocam 375 cc olsun dedim. Emin misin dedi. Evet dedim. Tamam deneyeceğim dedi. Neyse sonrasını hatırlamıyorum zaten. Ameliyattan bi çıktım "375 cc süper oldu onu koydum" dedi. Ama şu an bana inanılmaz büyük geliyorlar. Aşırı büyük. Alışamıyorum yani. Göğüs kafesim dar benim. Üst kısmım ince. Üst vücudum memeden ibaretmiş gibi. Küçülmezlerse çıkarttırıcam silikonları :KK43:
çok yeni daha, korkma ,sadece göğsün değil,vücudun ödemli su anda, bol sıvı al ,kendini yormadan yürüyüş yap ve sabırlı ol,1 ay sonra şimdi gördüğün görüntü olmayacak ,eminim.cok güzel olacaktır :)

Benim çok psikolojimi etkiledi bu ameliyat yaa. Hiç kabullenemiyorum alışamıyorum sürekli kendimi kötü hissediyorum falan :KK43: umarım çıkarmak zorunda kalmam. Çok istemiştim halbuki, çok araştırmıştım. Niye böyle oldu
bence biraz sabredin olumsuz düşünmeyin. Forumda o kadar çok şey okudumki tek ortak bi nokta var ki o da ilk haftalar kimsenin görüntüsünden memnun olmadığı. Ben de senelerce araştırdım ve çok isteyerek yaptırdım ama inanın aynadaki görüntüden şuan ben de memnun değilim şiş, biçimsiz ve kocaman geliyo gözüme. Ama pişman olmadım zamanla güzelleşeceğinden eminim ve eski haliyle o mutsuz halime dönmektense en azından memem var göğsümü gere gere gezerim diyorum :) beklentilerimizi ilk haftalar bence sıfıra indirmek en doğrusu

bu arada aynı gün ameliyat olmuşuz benim de kas üstü 350cc aramızda çok bi fark yok yani baktığımda gözüme benim de baya büyük geliyo irileştim sanki ama full ödemli bir dönemdeyiz daha çok yeni lafille lafille

Back