Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bi problem yok kızlar 28 mart sabahı ameliyat oluyorum yardımcı olan destek olan herkez E teşekkür ederim

Kızlar,albümler tekrar açılacak merak etmeyin. Site güvenlik ayarlarını tamamlayınca aktif edecek .
Kazen Herkes albümler için sabırsızlanıyor

Merhaba,
Yeni sürümde bir albüm uygulaması var ama gizliliği konusunda endişelerimiz var. Farkındaysanız tüm eksiklikleri giderdik ve en son albüm kaldı. Bu konuda çok titiz davranmak ZORUNDAYIZ. Güvenlik tarafında endişelerimiz olmasa inanın şu anda hazır albüm. Lütfen bu konuda bize biraz izin verin. Anlayışınız için teşekkür ederiz...

Buna ek olarak İnstagram, Whatsapp grupları deniyor. Erkek profiline girmiş kişilerden bahsettiğiniz sosyal mecralarda paylaşacağınız hiç bir fotoğrafınızda sorumluluk kabul etmediğimizi de ifade edeyim.

Canım ben kombine ameliyat oldum.karin germe lipoşaksin meme dikleştirme ve silikon.doktorum ferruh hoca çok ama çok memnunum.amrliyat sonrası hiç bi sıkıntı yaşamadım.dusunen herkese tavsiye ederim.mükrmmel bi hekim

Naptin yavrum sen oyle. Kombine derken fazla kombine olmus gibi geldi bana. Sanki bi yaptirana bir bedava gibi olmus. Memnunsan sevindim adina.

Kizlar valla bugun bir is tuttum bir is tuttum. Oyle ki ameliyat oldugumu unutmusum ve kendimi goguslerimi saklarken buldum. Ameliyat oncesi goguslerimi utanir saklamaya calisirdim. Buyuduklerini unutmusum valla bir ara. Ay Allahıma bin şükür. Isteyen dileyen herkese nasip et Allahım...

ayyy maşallah :) darısı bana

Uzun süredir bekliyoruz inşallah az bir zaman kalmıştır

Herkese selamlar desdiginiz gibi sitenin tadi yok giresim gelmiyor. 56 gun oldu hala sıkıntılarım var saG protez inatla asagi inmek istemiyor ust bandaji hala kullaniyorum bu yuzden diklestirmeden dolayi ic dikislerim tas gibi duruyor yani keyfini bir suremedim bugun sutyen aldim biri 85 b digeri 80c sanirim markadan markaya degisiyor malum bana 250 takildi tek guzel yanı dik durmasi. Soyle gere gere bir kiyafet giyemedim bandajdan bunaltti beni yawww hayirlisi diyelim

Sizi kutlamak gere, maşallahınız varmış. Ben göz kapağıyla beraber oldum zorlandım. Daha tam anlamıyla iyileşemedim de siz nasıl atlattınız bilmem? Kontrole gittimde bir bayanda karın gerdirme olmuş baya zor demişti. Güzel tarafı hepsi aynı anca çıkmış acısıda bir seferde biter. Allah şifalar versin

Inanin ki ben bile soruyorum doktoruma.bu süreçten korkmuştum neden ben diğerleri gibi zorlanmadım diye ama kişiden kişiye bu sürecin değiştiğini söylüyor.allah herkese kolay süreçler nasip etsin

Ben dün oldum ve hala hastanedeyim taburcu etmediler direnlerden çok kan geldiği için darısı olmak isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…