Benide benideKzlar biyerden grup fln olstrcaksanz bnide alın aranıza .
Nasıl olacak canım ben biraz teknoloji özürlüyümKizlaarrrr hadi instagramdan takipleselim
Kızlar,albümler tekrar açılacak merak etmeyin. Site güvenlik ayarlarını tamamlayınca aktif edecek .
Kazen Herkes albümler için sabırsızlanıyor
Aynen ya acılsın artıkKızlar,albümler tekrar açılacak merak etmeyin. Site güvenlik ayarlarını tamamlayınca aktif edecek .
Kazen Herkes albümler için sabırsızlanıyor
Canım ben kombine ameliyat oldum.karin germe lipoşaksin meme dikleştirme ve silikon.doktorum ferruh hoca çok ama çok memnunum.amrliyat sonrası hiç bi sıkıntı yaşamadım.dusunen herkese tavsiye ederim.mükrmmel bi hekimArkadaslar selam ,
Bende karar verdım sonunda :)
Ferruh bıngul dusunmustum hep , onunla da gorustum , koltuk altı kesısınden ıstıyorum 13 bın dedı ,
Mayıs gıbı amelıyat olacagım , Ferrh beye amelıyat olanlar vardı
sureclerı nasıl geçtı benımle paylaşabılırlermı acaba
Naptin yavrum sen oyle. Kombine derken fazla kombine olmus gibi geldi bana. Sanki bi yaptirana bir bedava gibi olmus. Memnunsan sevindim adina.Canım ben kombine ameliyat oldum.karin germe lipoşaksin meme dikleştirme ve silikon.doktorum ferruh hoca çok ama çok memnunum.amrliyat sonrası hiç bi sıkıntı yaşamadım.dusunen herkese tavsiye ederim.mükrmmel bi hekim
ayyy maşallah :) darısı banaCanım ben kombine ameliyat oldum.karin germe lipoşaksin meme dikleştirme ve silikon.doktorum ferruh hoca çok ama çok memnunum.amrliyat sonrası hiç bi sıkıntı yaşamadım.dusunen herkese tavsiye ederim.mükrmmel bi hekim
Uzun süredir bekliyoruz inşallah az bir zaman kalmıştırMerhaba,
Yeni sürümde bir albüm uygulaması var ama gizliliği konusunda endişelerimiz var. Farkındaysanız tüm eksiklikleri giderdik ve en son albüm kaldı. Bu konuda çok titiz davranmak ZORUNDAYIZ. Güvenlik tarafında endişelerimiz olmasa inanın şu anda hazır albüm. Lütfen bu konuda bize biraz izin verin. Anlayışınız için teşekkür ederiz...
Sizi kutlamak gere, maşallahınız varmış. Ben göz kapağıyla beraber oldum zorlandım. Daha tam anlamıyla iyileşemedim de siz nasıl atlattınız bilmem? Kontrole gittimde bir bayanda karın gerdirme olmuş baya zor demişti. Güzel tarafı hepsi aynı anca çıkmış acısıda bir seferde biter. Allah şifalar versinCanım ben kombine ameliyat oldum.karin germe lipoşaksin meme dikleştirme ve silikon.doktorum ferruh hoca çok ama çok memnunum.amrliyat sonrası hiç bi sıkıntı yaşamadım.dusunen herkese tavsiye ederim.mükrmmel bi hekim
Inanin ki ben bile soruyorum doktoruma.bu süreçten korkmuştum neden ben diğerleri gibi zorlanmadım diye ama kişiden kişiye bu sürecin değiştiğini söylüyor.allah herkese kolay süreçler nasip etsinSizi kutlamak gere, maşallahınız varmış. Ben göz kapağıyla beraber oldum zorlandım. Daha tam anlamıyla iyileşemedim de siz nasıl atlattınız bilmem? Kontrole gittimde bir bayanda karın gerdirme olmuş baya zor demişti. Güzel tarafı hepsi aynı anca çıkmış acısıda bir seferde biter. Allah şifalar versin
Heyecanlanma okey ama sakın korkma sahip olacagin iki buyuk yeniligi düşün1 hafta kaldi ameliyatima kızlar bende yavaş yavaş heycan basladi
Inşallah bi problem yaşamam cok korkuyorumHeyecanlanma okey ama sakın korkma sahip olacagin iki buyuk yeniligi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?