Ben gecen hafta dr Eser Aydogdu’ya ameliyatimi oldum. Burda okudugum bir kac yorum beni ameliyata bir kac gun kala epey tedirgin etmisti. Avrupadan gittigim icin doktor doktor gezip fikir alma durumum olmadi. Her neyse suan sonuc iyi gorunuyor.
Boyum 173 kilom 70 genis omuzluyum.
Benim gogus dokum vardi ust kisim dumduzdu ama ben dolgun diri duran bir gogus istiyordum cok buyuk olsun istemedim hantal ve kilolu gorunmekten korktum :).
Goguslerimde asimetri vardi bu yuzden sol gogsume 295 cc sag gogsume 320cc ultra high profile yuvarlak duz yuzey protez, kas zari altina meme basi kesisiyle kondu. Ayrica goguslerim biraz asagi bakiyordu, bu yuzden meme baslarindan biraz toparlama da yapildi. Sut vermeye engel degilmis bu yontem.
350 cc denemis doktor hanim ameliyat esnasinda ancak buyuk durmus begenmemis. Sanirim bu protezin profiliyle de alakali.
Ameliyattan sonra agri hissetmedim. Tek sikintim anesteziden uyandiktan sonra ki bulantilar oldu

.
Dren takilmadi. Bir gece hastanede yattiktan sonra yuruyerek otelime dondum kendim yattim kendim kalktim. Istanbulda sayili gunlerim kaldigi icin ciktim gezdim de. Problem yasamadim.
Simdi merakla goguslerimin yumusamasini bekliyorum

.