- 23 Mart 2019
- 113
- 32
- 48
- 33
Taburcu oluyorum kızlar ağrım çoktu gece iğne yaptılar şimdi iyiyim hafif ağrım var halen
Bugun yarin hic agrin kalmaz canim. Ama sen dikkat et her hareketine. Iyiyim diye yukari uzanma hareketi yapma ani hareketler yapma. Net 1 haftadan sonra birseyin kalmaz. Ama 1 ay hareketlerine ozen goster benceTaburcu oluyorum kızlar ağrım çoktu gece iğne yaptılar şimdi iyiyim hafif ağrım var halen
canım selam , cok gecmıs olsun cok sevındım senın adına ferruh hocadan gordum vıdeonu eger sensen tabı hayet guzel duruyorlardıTaburcu oluyorum kızlar ağrım çoktu gece iğne yaptılar şimdi iyiyim hafif ağrım var halen
benim de son 3 günüm 400cc olucak bana da kas altı mı kas üstümü oldu nası duruyo :)Iyiyim kuzum ağrım fazla yok 400 cclerim cok mytluyum
Evet canim cok ağrım oldu ilk gece ama şuan o kadar değil dayanılır derecede yani korkma hic pisma n degilimçok geçmiş olsun korkmaya başladım şimdi napsam bilemedim
Inşallah kuzum yaBugun yarin hic agrin kalmaz canim. Ama sen dikkat et her hareketine. Iyiyim diye yukari uzanma hareketi yapma ani hareketler yapma. Net 1 haftadan sonra birseyin kalmaz. Ama 1 ay hareketlerine ozen goster bence
Evet canim cok ağrım oldu ilk gece ama şuan o kadar değil dayanılır derecede yani korkma hic pisma n degilim
Benim kas altı canim allah kolaylık versin biraz zor süreç ama sonu guzelbenim de son 3 günüm 400cc olucak bana da kas altı mı kas üstümü oldu nası duruyo :)
Baya bi kucağına alamiycaksin malesef bi süre kendin kalkamıyorsun desteksiz sana yardım edecek artı çocuklarına bakacak biri lazımbiran önce bende olsaydım tek korkum 2 engelli meleğim var ameliyat olduğumda ne kadar süre kucağıma alamam onu merak ediyorum
Canım toparlanayim aklımdasın merak etmecanım selam , cok gecmıs olsun cok sevındım senın adına ferruh hocadan gordum vıdeonu eger sensen tabı hayet guzel duruyorlardıDD surecını benımle muhakkak paylas olur mu
Hangi ilaç alerji yaptı acaba canım? Antibiyotik mi kullanıyorsun? Eğer antibiyotik kullanıyorsan Penisilin alerjisi olabilir sanırım. Bende yaşamıştım daha önce antibiyotik sonrası böyle bir durum. İnşallah düzelir, çabucak iyileşirsinSadece ilaçlardan biri alerji yaptı döküntüler çıktı kasiniyo dr um ameliyatta arayacak beni moralim bozuldu biraz
merhaba kızlar uzun süredir yazamadım moralim çok bozuktu çok şükür şimdi düzeldi. benim 10. günde morarmalarım başladı garip bir şekilde. beni ameliyattan sonra öksürük tuttu zencefilli bal yedim limonlu su içtim. sanırım ondan dolayı oldu. tam olarak bilemiyorum. morarma geçer diye düşünürken 20. günde sol göğsümde yaradan içerdeki pis kanı aktı hep kendi kendime üstüm başım hep kan oldu anlatamam. çok bunaldım doktor iki göğsüme de küçük delik açtı kanı akıtsın diye antibiyotik verdi. kanamam tamamen durdu ama hala pansuman yapıyorum bu gün 40. günüm. morarmalar geçti gibi ama psikolojim çok bozuldı sürekli kan geliyomuş hissine kapılıyorım çok korkuyorum. bundan sonra hafif ağır kaldırsam ya da kolumu kaldırırsam göğsümün içinde kanama olur mu diye korkuyorum. bu gün kardeşim bana sarıldı kucağıma atldı baya ayaktayken taşıdım gibi oldu ama o beni bacaklarıyla sıkıştırarak sarıldı yani kollarımla falan kaldırmadım hiç güç sarfettiğimi düşünmüyorum. sizce bişey olur mu daha? içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var çok zor atlattım ameliyat sonrasını. yaralarım geçti baya ağrım da çok yok ama dediğim gibi masaj yaparken bile korkuyorum içerden kanama olur diye daha.
Benimde morartılarım çoktu. Bandajları çıkarıp morlukları görünce şok oldum ve korktum. 1 haftalıkken yukarı uzanmak zorunda kaldım fazla zorlayınca ağrım arttı iyice. İlk günler sol taraf sıkıntılıyken sol geçti sağ sorun çıkardı. Kontrole doktora gittiğimde her şey yolunda, morluklar olabilir, çok zorladığım için kas ağrısının olduğunu ve zamanla hepsinin geçeceğini dedi. Burada bazı arkadaşlarında benim ki gibi olmuş. 3-4 hafta sürmüş 1 ay dolunca ağrıların morlukların sıkontıların geçeceğini söylemişlerfi. Gerçekten de 1 ay dolunca bütün sıkıntılarım minimum seviyeye düştü. Yarın 2 ay bitiyır rskiye göre çok şükür iyiyim. 20 gün sonra kontrole gidecem. Yani hiç korkma merak etme herkeste sıkıntı çıkıyor ve zamanla minumuma düşüp geçiyor. Bünyeye göre sürecin seyriiyileşme süreci tepkiler değişiyor. Fotolar görünseydi benim o morluklarımı görürdün. Gören arkadaşlar çok şaşırmıştı. Geçecek biraz sabır.merhaba kızlar uzun süredir yazamadım moralim çok bozuktu çok şükür şimdi düzeldi. benim 10. günde morarmalarım başladı garip bir şekilde. beni ameliyattan sonra öksürük tuttu zencefilli bal yedim limonlu su içtim. sanırım ondan dolayı oldu. tam olarak bilemiyorum. morarma geçer diye düşünürken 20. günde sol göğsümde yaradan içerdeki pis kanı aktı hep kendi kendime üstüm başım hep kan oldu anlatamam. çok bunaldım doktor iki göğsüme de küçük delik açtı kanı akıtsın diye antibiyotik verdi. kanamam tamamen durdu ama hala pansuman yapıyorum bu gün 40. günüm. morarmalar geçti gibi ama psikolojim çok bozuldı sürekli kan geliyomuş hissine kapılıyorım çok korkuyorum. bundan sonra hafif ağır kaldırsam ya da kolumu kaldırırsam göğsümün içinde kanama olur mu diye korkuyorum. bu gün kardeşim bana sarıldı kucağıma atldı baya ayaktayken taşıdım gibi oldu ama o beni bacaklarıyla sıkıştırarak sarıldı yani kollarımla falan kaldırmadım hiç güç sarfettiğimi düşünmüyorum. sizce bişey olur mu daha? içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var çok zor atlattım ameliyat sonrasını. yaralarım geçti baya ağrım da çok yok ama dediğim gibi masaj yaparken bile korkuyorum içerden kanama olur diye daha.
Benimde morartılarım çoktu. Bandajları çıkarıp morlukları görünce şok oldum ve korktum. 1 haftalıkken yukarı uzanmak zorunda kaldım fazla zorlayınca ağrım arttı iyice. İlk günler sol taraf sıkıntılıyken sol geçti sağ sorun çıkardı. Kontrole doktora gittiğimde her şey yolunda, morluklar olabilir, çok zorladığım için kas ağrısının olduğunu ve zamanla hepsinin geçeceğini dedi. Burada bazı arkadaşlarında benim ki gibi olmuş. 3-4 hafta sürmüş 1 ay dolunca ağrıların morlukların sıkontıların geçeceğini söylemişlerfi. Gerçekten de 1 ay dolunca bütün sıkıntılarım minimum seviyeye düştü. Yarın 2 ay bitiyır rskiye göre çok şükür iyiyim. 20 gün sonra kontrole gidecem. Yani hiç korkma merak etme herkeste sıkıntı çıkıyor ve zamanla minumuma düşüp geçiyor. Bünyeye göre sürecin seyriiyileşme süreci tepkiler değişiyor. Fotolar görünseydi benim o morluklarımı görürdün. Gören arkadaşlar çok şaşırmıştı. Geçecek biraz sabır.
Zitromax antibiyotik Arveles ve Sirdalud bakalim hangisi yaptiHangi ilaç alerji yaptı acaba canım? Antibiyotik mi kullanıyorsun? Eğer antibiyotik kullanıyorsan Penisilin alerjisi olabilir sanırım. Bende yaşamıştım daha önce antibiyotik sonrası böyle bir durum. İnşallah düzelir, çabucak iyileşirsin
Zitromax antibiyotik Arveles ve Sirdalud bakalim hangisi yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?