- 15 Şubat 2019
- 52
- 36
- 38
ben doktorum 350 yi denettiginde bu ne yahu kocaman dedim:))) sanirim herkesin taşımak istediği meme farklı :)Orasi öylede cok kiside o pismanligi gördüm kendimde dahil o yüzden diyorum simdiki aklim olsa en az 450cc derdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben doktorum 350 yi denettiginde bu ne yahu kocaman dedim:))) sanirim herkesin taşımak istediği meme farklı :)Orasi öylede cok kiside o pismanligi gördüm kendimde dahil o yüzden diyorum simdiki aklim olsa en az 450cc derdim
bende ameliyat günüme 2 hafta varken dün pentide kendimi kaybettim ama 1 tane aldim:)))indirim kaçmasın :) tabi tahmini yeni ölçüme göre aldim :)))))Günaydın kızlar. Dün 6.haftam bitti. Bu hafta kontrole gittiğimde doktor iyi dedi. Artık istediğim sütyeni ullanabilirsin dedi. Penti de indirim günleri başladı dün gittim 4 tane isterken 8 taneyle çıktım. Hepsini bir heves tek tek denedim. Foto çekip yükleyecektim site sinir bozucu. Keşke eskisi gibi olsaydı fikirlerinizi alırdım. 1.5 ay oldu ama sanki ödemler hala gitmedi. Siz küçğldüğünden dertlisiniz benim aynen duruyor yumuşamalarım devam ediyor. Katoloklara baktığımda ya sizin fotolara baktığımda kıyafetlerinizle çok güzel görünüyordunuz. Benim sanki güzel durmadı ya fa ben hala yeni görüntüme alışamadım. Ödemler inmedi yumuşama sonlanmadı doğal hale tam dönmediği için mi bilmem. Foto yüklense soru işaretlerimi giderirdiniz
Canım bende göreyim bende ocak 23 de oldumGünaydın kızlar. Dün 6.haftam bitti. Bu hafta kontrole gittiğimde doktor iyi dedi. Artık istediğim sütyeni ullanabilirsin dedi. Penti de indirim günleri başladı dün gittim 4 tane isterken 8 taneyle çıktım. Hepsini bir heves tek tek denedim. Foto çekip yükleyecektim site sinir bozucu. Keşke eskisi gibi olsaydı fikirlerinizi alırdım. 1.5 ay oldu ama sanki ödemler hala gitmedi. Siz küçğldüğünden dertlisiniz benim aynen duruyor yumuşamalarım devam ediyor. Katoloklara baktığımda ya sizin fotolara baktığımda kıyafetlerinizle çok güzel görünüyordunuz. Benim sanki güzel durmadı ya fa ben hala yeni görüntüme alışamadım. Ödemler inmedi yumuşama sonlanmadı doğal hale tam dönmediği için mi bilmem. Foto yüklense soru işaretlerimi giderirdiniz
Canım benim Dr 3 hafta yaptırdı inşallah olmaz Dr dediyse yapsan iyi olurduKızlar ben 8. Ayımdayım pek masaj yapmafım bi sıkıntı olur mu
Çok bi masaj da vermedi yanlardan içe doğru it dedi. O yüzden yapmadım ben de.Canım benim Dr 3 hafta yaptırdı inşallah olmaz Dr dediyse yapsan iyi olurdu
Siteyi bozmasalardı foto yüklerdik yorum yapardık. Maalesef berbat oldu site. Galiba Çok güzel yaptık sanıyorlarCanım bende göreyim bende ocak 23 de oldum
O denemeklen belli olmuyo hele kas altiysa yani cogu kasaltinda kaliyoben doktorum 350 yi denettiginde bu ne yahu kocaman dedim:))) sanirim herkesin taşımak istediği meme farklı :)
bilemedim,evet kas altı ama.onceki ameliyatların fotolarına da baktım, benim.bedenime benzeyen öncesi sonrası,doktoruma da güvenmek istiyorum ,neticede profesyonel olan o , ben doğal ama dolgun dedim :))))O denemeklen belli olmuyo hele kas altiysa yani cogu kasaltinda kaliyo![]()
Kizlar whatsapp grubu mu kursak fotosuz olmuyoBenim bugün 5.hafta bitti. Şikayetlerimde bitti çok şükür. Sizinkiler küçülmüş benimkiler şişlerim yumuşamaya başladığı halde hala büyük duruyorlar. Kimse bilmediği ve anlam veremediği için kilo aldın bir yerlerin büyüdü ya da göğüslerin büyük görünüyor diyenler var. Tamamen yumuşayup doğal haline dönüşmesi ne kadar zaman sonra olacak bende bunu merak ediyorum. İki orta boy balon gibi görünüyor. Sporcu sütyeni aldım içinde sünger varmış dahada büyük gösterdi süngerleri çıkardım yine büyüklüğü göz önüne çıkıyor. Anlayacapınız benim ki inmedi. İlk gün doktora daha büyük olsaydı sanki küçük demiştim. Doktor neresi küçük 350cc gayet normal senin için demişti. Haklıymış normale dönse büyüklüğüne bişey demeyecem.fotolarda yok son durum için fikir alışverişi yapabilsek. Bu arada bütün kadınların "kadınlar günü" kutlu olsun. Bir gün olsun hatırlanmak güzel. Ama tatil olsa o zaman anlardım kadınlara değeri. Bugünde mesaideyiz :)
Evet giresim gelmiyo artik benimArtık kimse bişey yazmıyo resimlerimiz geri geeeelsiiiiin((
Ben diyorum whatapp grup kuralimEvet ya başka bir yer mi bulsak beraber
Siteden dolayi giresim gelmiyoKızlar önceden mesajjlarımıza yorum yapardık fikir verirdik. Şimdi ne yorum yapan oluyor ne fikir veren oluyor. 2-3 tane msj yazdım yorumlarınızı merak ediyorum. Hiç ses soluk yok. Zaten foto olayı da ortadan kalktı kimse son hali paylaşamıyor. İyice berbatlaştı site. Hiç enerji hareket kalmadı herkes yabancılaştı sanki.
Evet ya olabilir bu ne fotosuzKizlar whatsapp grubu mu kursak fotosuz olmuyo![]()
Bende öyle önceden sürekli bakıyordum şimdi aklıma gelinceKizlar fotolara noldu ne güzel albümler yapmistik birbirimizden fikir alirdik noldu ya bulamiyom
Valla eski hali yerine gelsin ben buraya daha girmeye hevesim kalmadi ne böyle karisik corba gibi![]()
Sevindim canim normalde benimde bugün sporcu sutyeni son gundu :) misafir geldi sütyen alamadım yarın nasip olursa alicamBenim için ameliyata karar verdiğimizde doktor sadece göz kararıyla kas altı 350cc uygun olur. Fazla büyüğü doğal olmaz bir anda büyük takamam dedi. Ne göğüs dokusuna ne başka şeylere baktı. Size nasıl göğüs dokusuna bakıldı, ona göre mi büyüjlük seçildi? Ben dokum ne kadar onuda bilmedim. 1.5 ay bu hafta bitecek büyüklük değişmedi. İyice yumuşayıp doğal haline gelincede böyle olursa ideal büyüklükte. İlk hafta doktora küçükler keşke büyük olsaydı o kadar acıya değmeyecek dediğimde 350cc neresi küçük senin için ideal sabret yumuşasın şeklini alsın demilti. Şimdi hak veriyorum bir şeklini alsalar. Çevremdekiler kilo aldın bir yerlerin büyüdü diyor. Hiç çaktırmıyorum. Artık istediğim çamalırı alabilecem bu hafta kurtuldum medilalin verdiğinden. Dolgululardan sıcakta terletmesinden sıkmasından rahatsız etmesinden kurtuldum.:)