- 18 Ağustos 2018
- 321
- 185
- 53
- 30
Ya seninkiler nasıl oldu canım inmiştir şişlerin çoğu memnunmusun şuanki görüntüdenKizlar benim tam iki ayim bitti. Artik hicbirsey kullanmiyorum. Sporcu sutyeni de baska birsey de kullanmiyorum. Cok rahatim bin sukur. Cicisler fora tey tey teeeeeyyyyyy
Darısı bize yaa şu fotolar neden yüklenmiyoKizlar benim tam iki ayim bitti. Artik hicbirsey kullanmiyorum. Sporcu sutyeni de baska birsey de kullanmiyorum. Cok rahatim bin sukur. Cicisler fora tey tey teeeeeyyyyyy
ancak cc büyüdükçe çap genişliyor yani her beden her meme 350 ve üstüne uygun olmayabilirAmeliyat öncesi fikir almak isteyen kizlarrr benden size nasihat sakin sakin 350cc den asagi yaptirmayin sonrasinda pisman olursunuzbosuna bicak altina yatarsiniz paranizda gider
Site eski haline dönsün artik yaaaa cok karisik corba gibi fotolarimi geri istiyommmm
Silikonlar icin dr medikal firmayi ariyor ameliyata girmeden once firma calisani geliyor ucreti ona veriyorsun. Kredi kartina tek cekim yapiliyor.Diklestirmemi çok işlem yapmasin korkuyorum.)).Ben bu hafta gidemedim haftaya gidicem doktora .biseyler sorcam size silikon için doktorun anlaşmalı olduğu yermi var bizmi arayıp buluyoruz canm? kredi kartına peşin falan oluyormu nakit mi olmasi gerekiyor ?. Kas altı dimi sizinki meme altı kesisimi ?. Çok soru sordum k.bakmayin .)) Tesk ederm şimdiden . Ozelden msj atamıyorum size .(
Hayatim ankarada isen ssk diskapi plastik cerrahi dr musa kelesi kesinlikle oneririmÇok rica etsem meme küçültmede uzman doktor tavsiyesinde bulunabilirsiniz. Ama devlet hastanesinde
Sislikler indi cok oldu bi resim atabilsem keske. Cok memnunum sukur.Ya seninkiler nasıl oldu canım inmiştir şişlerin çoğu memnunmusun şuanki görüntüden
Evet ya başka bir yer mi bulsak beraberburaların hic tadı tuzu kalmadi üzülüyorum hemde ameliyatımın arefesinde halbuki ne güzel destek olurdunuz fotoları yüklerdim ameliyattan sonra
Başka bir yer yokmu eskisi gibi konuşabileceğimiz valla çok kötü oldu burasıAmeliyat öncesi fikir almak isteyen kizlarrr benden size nasihat sakin sakin 350cc den asagi yaptirmayin sonrasinda pisman olursunuzbosuna bicak altina yatarsiniz paranizda gider
Site eski haline dönsün artik yaaaa cok karisik corba gibi fotolarimi geri istiyommmm
Ya ben eski siteyi istiyorum başka bir yer yokmu eskisi gibi foto paylaşıp konuşacağımız fotoların yedegide yoktu bende gittiler sanırımYa seninkiler nasıl oldu canım inmiştir şişlerin çoğu memnunmusun şuanki görüntüden
Aynen yaaa alismistim simdi insan ariyoBaşka bir yer yokmu eskisi gibi konuşabileceğimiz valla çok kötü oldu burası
Orasi öylede cok kiside o pismanligi gördüm kendimde dahil o yüzden diyorum simdiki aklim olsa en az 450cc derdimancak cc büyüdükçe çap genişliyor yani her beden her meme 350 ve üstüne uygun olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?