Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ancak cc büyüdükçe çap genişliyor yani her beden her meme 350 ve üstüne uygun olmayabilir

Silikonlar icin dr medikal firmayi ariyor ameliyata girmeden once firma calisani geliyor ucreti ona veriyorsun. Kredi kartina tek cekim yapiliyor.
Benim dokum cok cok azdi 325 cc hp yuvarlak puturlu yuzey kondu.
Meme alti kesisi kas altina kondu
Resimler buraya tekrar gelince sayfama girip bakarsin inşallah

Kizlar ben de biraz buyuk olsun dedim hocaya. 275 dusunuyordu onceden. Hocam 350 falan olsun demistim. Ameliyattan ciktiktan sonra 325 i zorladim ancak bu kadar oldu dedi. Ama 325 cc de bile ilk bi iki gun cok kotu olmustum. Soyle bakiyorum simdi de benim icin gayet iyi buyuklugu. Biraz yumusadi ama tam olarak degil tabii. Sekillenmesini bekliyorum simdi

Kizlar benim dr buyutme kucultme diklestime burun yapiyor. Diger islemleri bilmiyorum ama. Bir yakinim baska bir hastanede burun ameliyati ve meme ameliyati olmustu. Kiz mahvolmustu. Benim dr a yaptirdi tekrar o da cok memnun cok şükür. Bi de dr yaptim bitti demiyor. Bi sey oldugunda tekrar git tekrar git hep ayni guleryuzuyle karsiliyor insani. Cok tatli ya. Rabbim isini gucunu rast getirsin. Ayagina tas degmesin insallah.

Başka bir yer yokmu eskisi gibi konuşabileceğimiz valla çok kötü oldu burası

Günaydın kızlar. Dün 6.haftam bitti. Bu hafta kontrole gittiğimde doktor iyi dedi. Artık istediğim sütyeni ullanabilirsin dedi. Penti de indirim günleri başladı dün gittim 4 tane isterken 8 taneyle çıktım. Hepsini bir heves tek tek denedim. Foto çekip yükleyecektim site sinir bozucu. Keşke eskisi gibi olsaydı fikirlerinizi alırdım. 1.5 ay oldu ama sanki ödemler hala gitmedi. Siz küçğldüğünden dertlisiniz benim aynen duruyor yumuşamalarım devam ediyor. Katoloklara baktığımda ya sizin fotolara baktığımda kıyafetlerinizle çok güzel görünüyordunuz. Benim sanki güzel durmadı ya fa ben hala yeni görüntüme alışamadım. Ödemler inmedi yumuşama sonlanmadı doğal hale tam dönmediği için mi bilmem. Foto yüklense soru işaretlerimi giderirdiniz

Çoğu kişi boyutundan şikayetçi keşke diyor. Banada ilk anlar küçük bunun içinmi acı çektim dedim. Doktor 350cc küçük değil demişti. Ben büyüklüğünden şikayet etmiyorum. Büyüklüğü dışardan bariz elli hatta büyük diyenler var. Önceden destekli alırdım şimfi ince istiyorum. Destrkli süngerli daha da büyük gösteriyor. Medikal sütyenden kumaş sporcu giydim. Bugün sağ tarafım biraz uyuşuk. İlk hafta dikkat etmedim yukarı uzandım acıttım 3 hafta acısını çektim. Arada hissettiğim uyuşukluk omdan olsa gerek.

Kızlar önceden mesajjlarımıza yorum yapardık fikir verirdik. Şimdi ne yorum yapan oluyor ne fikir veren oluyor. 2-3 tane msj yazdım yorumlarınızı merak ediyorum. Hiç ses soluk yok. Zaten foto olayı da ortadan kalktı kimse son hali paylaşamıyor. İyice berbatlaştı site. Hiç enerji hareket kalmadı herkes yabancılaştı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…