- 18 Ağustos 2018
- 321
- 185
- 53
- 30
Hahaha supersin biz bi hamama gidelim boyle olmicakKizlar bu arada sporcu sutyenini hala takiyorum. 45 gunumdeyim. Ama son 1 haftadir geceleri cikartiyorum gunduz yine takiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha supersin biz bi hamama gidelim boyle olmicakKizlar bu arada sporcu sutyenini hala takiyorum. 45 gunumdeyim. Ama son 1 haftadir geceleri cikartiyorum gunduz yine takiyorum.
Canım ya buğün sağ gögsüme aradabıcak batar gibi ağrı giriyor sana oldumuydu saol da değilde bu sağ tarafta bir sıkıntı olmaz inşallahHahaha supersin biz bi hamama gidelim boyle olmicak
Saol kuzum insallah guzel olacakHayırlı olsun ve gecmis olsun canımm
Evet canim galibaHaydi bakalim guzel gunler yaklasiyor desene
Bende hiç morarma olmadı o konuda şanslıyım galibaKizlar bide cok morariyo mu operasyondan sonrakendimi hazirlayim
Ay ne kadar güzel vallaBende hiç morarma olmadı o konuda şanslıyım galiba
Şoktayım.... bütün fotolarım yok olmuşKızlar forum da fotolarim yok olmus. Sonra baktım kimsenin yok. Neler oluyor bilgisi olan var mı?
Canim simdi geliyorum doktordan defne hanimdan cok iyi kadin guler yuzlu her seyi detayli anlatti 375 cc takicak bana uygun olan oymus gogus kafesim biraz kucuk oldugu icin hemen ameliuat gunu bile aldik 12 mart sali gunune leventdeki estethicada olucam insallah ben cok memnun kaldim fiyatida 12000 dedi daha alta inemiyorum dediCanim dr defne erkaradaki gorusmenden bahsedermsiin gittiginde naasil tecrubelimi.ben maille fiyat almistim sadece cok merak ediyorum bende kadin doktor istiyorum istanbulda.tum bilgileri paylasirsan cok sevinirim.bide sende beni izlermisin.
Ya ben de anlamadim. Fotolara nasil bakacaz nerden yukleyecez.Kizlar fotolara nerden bakıyoruz :)
Yok ki kuzu kayıpKizlar fotolara nerden bakıyoruz :)
Bende yaaakızlar bu son hâline alışamadım ben sitenin![]()