Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bende burdan öğrenmeye çalışıyorum da kimse birşey dememis.doktor bana bir antibiyotik ve birde agri kesici vermiş avrelex diye akşam ilkkez dikislerim sizladi 9 da iceyimgece rahat ederim demiştim
Doktorun verdiği antibiyotik düzenli kullanılması gerekiyor. Ağrı kesici biraz daha sana kalmış birşey , gerek duyarsan alırsın. Doğru hatırlıyorsam sabah akşam birer tane aldım ben ilk günler sonradan günde biri indirdim.

Ya bu konu hala aktifmis bana bildirim gelmiyor, ben de kimse yazmiyor saniyordum simdi buldum konuyu da baktim, onceden her mesajda bildirim geliyordu, neyse yeni ameliyat olanlara gecmis olsun dileklerimi iletirim :) saglikla atlatin insallah, diger arkadaslarin da sureci saglikli sorunsuz gidiyordur umarim :)

Canım fotoğrafı olmayanları ekleyemiyorum. Albüm yaparsan haber ver izlerşm tabi

Bende burdan öğrenmeye çalışıyorum da kimse birşey dememis.doktor bana bir antibiyotik ve birde agri kesici vermiş avrelex diye akşam ilkkez dikislerim sizladi 9 da iceyimgece rahat ederim demiştim
Doktorunuz demistir mutlaka antibiyotigi ben hastaneden cikinca aksam basladim ve bitene kadar dzenli devam ettim, agri kesiciyi de gunde uc dort kez aldim doktorum alabilirsin demisti, gecmis olsun

Banada gelmiyor artık bildirim nedense, ama arada bakıp duruyorum işte :))

Canım ben hiç masaj yapmadım sayılır. Sadece dışardan içeri doğru bir kaç kez yaptım, oda orta kısmı birleşsin diye yapabilirsin demişti doktorum. Kilo vermek mi , nerdeeeeeee. :))) Aldım ben üç kilo kadar. Artık karın çalışmaya başladım.

Benim henüz 6 gün oldu ama iştahım aşırı kesildi kilo vereceğim gibi gözüküyor.. narkozdan mıdır nedir

doktor asistanı ile yazistik 6 ci gün kesinlikle burda olun dedi dus alıp gelin dedi.birşey diyeceğim benim 2 gogus te fark vardı. 30 cc şimdi ben o gün doktora sordum dedim yani esitlensin i kisinede 375 cc takmış az once kuzenim baktı diyo fark var halen.modelin bozuldu sağ gene küçük duruyor.sisler inince farkta cogalicaktir.

Kızlar gogus aralarında fark olanlar nasıl oldunuz benim 30 cc fark var doktor 50 ve üzeri için farklı silikonlari taktiklarini soledi bana ikisini aynı takmış 375 görüntü olarak nasıl olucak bilmiyorum panik oldum zaten ağrılarım çok bunu da duyunca tam oldum

Nafi'ye hanım ilemi yazıştın sen. Valla ben anlam veremedim, en sağlıklı cevabı doktordan alırsın. Bir çok arkadaş silikondan sonra fark daha çok belli olur diyor

Nafi'ye hanım ilemi yazıştın sen. Valla ben anlam veremedim, en sağlıklı cevabı doktordan alırsın. Bir çok arkadaş silikondan sonra fark daha çok belli olur diyor
Evet nafiye hanımla yazistik.Doktor dün sabah muane etti çıkmadan.dddiki evet fark var arasında yalniz 50 cc den fazlasına farklı cc takiyorum baktım denedim 375 takınca çok büyük fark gormedim dedi .

Canım bana doktor masaf vermedi. Kilo da vermiyorum. Normal kilomdayım. Hatta bir kaç kilo verwyim diye uğraşıyorum. Sen zaten zayıfsın yanlış hatırlamıyorsam. Düzenli ye fazla da kilo verme.

Canım bende kilo aldım valla keşke bende de zayıflama olsaymış..
Bu arada ben masaja devam ediyorum dr um masaja devam dedi çünkü benim göğüslerimin ortası ayrık birleşmesi için epey bi çaba harcıyorum. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…