Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ilk haftadan sonra 2 yastıkla düz yatmaya başladım ben doktorum yatabileceğimi söyledi.
Doktorun verdiği sütyeni takıyorum medical zaten ama yara yapmasına engel olmadı. belki de derisi çok gerildiği için yara oldu bilemiyorum

Canım benim henüz 6 gün oldu ama meme başında derim soyulmaya başlamış bile ilerde tahriş olacağının habercisi bu. bebe yağı sürüp nemli tutmaya çalışıyorum mümkün olduğunca.

Doktorun verdiği sütyeni takıyorum medical zaten ama yara yapmasına engel olmadı. belki de derisi çok gerildiği için yara oldu bilemiyorum

Ben ameliyat sütyenini 1 hafta taktım. Doktorum çıkar dememişti ama beni aşırı darlamıştı. Keşke yara yapasıya kullanmasaydın sütyeni en kötü ne olurdu ki :/

Ben ameliyat sütyenini 1 hafta taktım. Doktorum çıkar dememişti ama beni aşırı darlamıştı. Keşke yara yapasıya kullanmasaydın sütyeni en kötü ne olurdu ki :/
Aslında çok rahat birşey ben bu sütyeni kullanmayı bırakınca bu kadar rahat sütyen bulabilecek miyim düşüncelerindeyim açıkcası :)

O sütyeni siz de mi ücretli almıştınız yoksa dr mu verdi? Benim çok saçma oldu muayenede içerde taktı dr sonra çıktım dışarıda bir adam vardı hemşire bilmemne bey sütyen ücreti alıcak denildi çok saçmaydı

Kızlarrrrrrrrrrr daha öncede yazdım ama kimseler görmedi ;( 1.ayı doldurdum doktorum yan yatabilirsin desteğini kaldırabilirsn dedi ama korkuyorum eskilerden arkadaşlar akıl verin bana lütfen tamamen yan yatsam üstüne yüklensem bi zararı var mı?

Benimkini doktor taktı, ekstra ücret istemedi

Ben nırmalde wc ye 3-4 gunde 1 cıkıorm heralde 1 aycıkmam

Bu konuyla mı ilgili foto koymalıyım yoksa kendimin falan mı? Daha ameliyat olmadığım için benimkilerin bu halini görme zaten
Kendi fotony canım.. önceki halini dr koyarsan zaten tğm arkadaşlardan fikir de almış olursun.. ayrıca burda fake hesap açan çok oluyor o yüzden çoğumuz fotoğrafı olmayanı izlemiyoruz

Ya bi ben mi varim ya hayir daha az yemiyorum ki kilomu korumam lazimdi, kalorili seyler yemeye calisacagim, benim de ayrik ya kabullendim artik, su sagin sertligi gecsin yeter, zaten korse bandaj mandaj da yoktu bende, bi ara acik foto atacagim bi de dikis fotosu yazarim, dikislerin ne durumda dikis yerine masaj verdi mi doktorun alttaki puruzler icin

Canım bana doktor masaf vermedi. Kilo da vermiyorum. Normal kilomdayım. Hatta bir kaç kilo verwyim diye uğraşıyorum. Sen zaten zayıfsın yanlış hatırlamıyorsam. Düzenli ye fazla da kilo verme.
Evet canim.dogru hatirliyorsun da gittikce zayifliyorum ya daha az da yemiyorum dikkat ediyordum aslinda iki gundur moralim bozuldu yemedim vermisim yine hemen, daha kalorili yiyecekler tuketmeye calisacagim artik

O batma agri daha gecen gun bende de oldu sag gogsumde ki iki ay oldu benim, benim de sag daha sorunlu normal sanirim, ama yine de cok agrin varsa icin rahat etmiyorsa sor doktoruna

Ben ucretli disardan almistim doktorun soyledigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…