Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kaçıncı günün ve niye kanadı zorladinmi

6. Günüm aslında zorlamadım bir ağrı girdi kesi yerime sızlama şeklinde arada iğne batması gibi acılar hissediyordum pamukla hafif sildim bantların üstünden bakyım taze kan geliyor arada siliyorum acaba dinmiş mi diye de hala geliyor pamuğa

Canım o kesi yerinden dikişlerin arasından ödem falan akıyor olabilir doktoruna sor yinede ama panik yapılacak birşey yok benim de sargılarım 5-6 gün kalmıştı çıkarınca doktor sargıda dikiş yerlerimde kanamalar görmüştüm dokrtorum öylr demişti 1. Haftadan sonra da olmadı zaten

375 cc büyüklük olarak nasıl sizce çok büyük mu doğal istemiştim doktordan birde benim 2 gogus arasında 30 cc fark var.ama aynı koymuş silikonu 375 her ikiside tabi.
375 bence ideal bir cc bir süre sonra doğallaşınca çok hoş olur. Bende de fark var ama silikonda maalesef cc ler büyük rakamlarla değiştiği için çok büyük asimetrik farkları olmadıkça doktorlar aynı cc yi koyuyor. Benimkilerde aynı cc beni rahatsız etmedi yani çok belirgin durmuyor

Kızlar ben de size şey danışacaktım neredeyse 1 ay oldu 1 hafta önce de masaja başladım ama bugün sol göğsümde inanılmaz batma ağrı hissediyorum size de oluyor muydu ara ara ve sol göğsüm diğerine göre çok problemli masaj yaparken falan aniden birşey saplanıyor gibi oluyor neredeyse gözümden yaş geliyor

Icimi rahatlattin vala umarım bende sorun yapmam daha hiç bakmadım korkudan

Doktorunuz demistir mutlaka antibiyotigi ben hastaneden cikinca aksam basladim ve bitene kadar dzenli devam ettim, agri kesiciyi de gunde uc dort kez aldim doktorum alabilirsin demisti, gecmis olsun
Ben biraz dün kötü yatmisim inanılmaz agri ile uyandım bugün dik uyucam

Kullanıyorum ilaclarimi düzenli
İnsan dik uyumaya öyle bir alışıyor ki şuan ömrüm boyunca dik uyuyacakmışım gibi hissediyorum
Valami nefes almayi özledim ben çok nefes alamıyorum canim yaniyo konusurkende Nefesim yetmiyor

Kullanıyorum ilaclarimi düzenli

Valami nefes almayi özledim ben çok nefes alamıyorum canim yaniyo konusurkende Nefesim yetmiyor

Nefes alma olayı en kötü anezteziden uyanıncaydı benim felaketti ya her nefes alışımda yanıyordu hatırlamak bile istemiyorum. Bir de uyandığım oda buz gibiydi kasaltı ya bir de kaslarım gerim gerim gerilmişti titremekten çok canım yanmıştı. Neyseki geçti gitti akan her zaman lehimize işleyecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…