- 13 Ocak 2011
- 41
- 4
bugun on oldu canim sabahlari zorlaniyorum sadece arada yine sizliyor o kadar.Senin kaç gün oldu canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun on oldu canim sabahlari zorlaniyorum sadece arada yine sizliyor o kadar.Senin kaç gün oldu canım :)
Kaçıncı günün ve niye kanadı zorladinmiKızlar kesi yerim kanıyor evde battikon da yokki süreyim :/ çok korkuyorum
Kaçıncı günün ve niye kanadı zorladinmi
Canım o kesi yerinden dikişlerin arasından ödem falan akıyor olabilir doktoruna sor yinede ama panik yapılacak birşey yok benim de sargılarım 5-6 gün kalmıştı çıkarınca doktor sargıda dikiş yerlerimde kanamalar görmüştüm dokrtorum öylr demişti 1. Haftadan sonra da olmadı zaten6. Günüm aslında zorlamadım bir ağrı girdi kesi yerime sızlama şeklinde arada iğne batması gibi acılar hissediyordum pamukla hafif sildim bantların üstünden bakyım taze kan geliyor arada siliyorum acaba dinmiş mi diye de hala geliyor pamuğa
375 bence ideal bir cc bir süre sonra doğallaşınca çok hoş olur. Bende de fark var ama silikonda maalesef cc ler büyük rakamlarla değiştiği için çok büyük asimetrik farkları olmadıkça doktorlar aynı cc yi koyuyor. Benimkilerde aynı cc beni rahatsız etmedi yani çok belirgin durmuyor375 cc büyüklük olarak nasıl sizce çok büyük mu doğal istemiştim doktordan birde benim 2 gogus arasında 30 cc fark var.ama aynı koymuş silikonu 375 her ikiside tabi.
Ben göremiyorum seni
Hayal alemi seni takip ediyordum ama neden öyle oldu ki...Beni de takip edermisin canimm
Icimi rahatlattin vala umarım bende sorun yapmam daha hiç bakmadım korkudan375 bence ideal bir cc bir süre sonra doğallaşınca çok hoş olur. Bende de fark var ama silikonda maalesef cc ler büyük rakamlarla değiştiği için çok büyük asimetrik farkları olmadıkça doktorlar aynı cc yi koyuyor. Benimkilerde aynı cc beni rahatsız etmedi yani çok belirgin durmuyor
Bir ara aktif degildim ameliyatim 1 ay ertelenince morelim bozulmuştu.Hayal alemi seni takip ediyordum ama neden öyle oldu ki...
sera izledim cnm
Beni izlermisinBenimde iki ayım doldu, ikimizin arası yakınmış demek canım .
Ben biraz dün kötü yatmisim inanılmaz agri ile uyandım bugün dik uyucamDoktorunuz demistir mutlaka antibiyotigi ben hastaneden cikinca aksam basladim ve bitene kadar dzenli devam ettim, agri kesiciyi de gunde uc dort kez aldim doktorum alabilirsin demisti, gecmis olsun
İnsan dik uyumaya öyle bir alışıyor ki şuan ömrüm boyunca dik uyuyacakmışım gibi hissediyorumBen biraz dün kötü yatmisim inanılmaz agri ile uyandım bugün dik uyucam
İZliyorumBeni izlermisin
Kullanıyorum ilaclarimi düzenliDoktorun verdiği antibiyotik düzenli kullanılması gerekiyor. Ağrı kesici biraz daha sana kalmış birşey , gerek duyarsan alırsın. Doğru hatırlıyorsam sabah akşam birer tane aldım ben ilk günler sonradan günde biri indirdim.
Valami nefes almayi özledim ben çok nefes alamıyorum canim yaniyo konusurkende Nefesim yetmiyorİnsan dik uyumaya öyle bir alışıyor ki şuan ömrüm boyunca dik uyuyacakmışım gibi hissediyorum
Bu konuyla mı ilgili foto koymalıyım yoksa kendimin falan mı? Daha ameliyat olmadığım için benimkilerin bu halini görme zatenCanım fotoğrafı olmayanları ekleyemiyorum. Albüm yaparsan haber ver izlerşm tabi
Kullanıyorum ilaclarimi düzenli
Valami nefes almayi özledim ben çok nefes alamıyorum canim yaniyo konusurkende Nefesim yetmiyor
Doktorun verdiği sütyeni takıyorum medical zaten ama yara yapmasına engel olmadı. belki de derisi çok gerildiği için yara oldu bilemiyorumCanım geçmiş olsun çok. Sütyen takmasan olmaz mı?
Doktorun verdiği sütyeni takıyorum medical zaten ama yara yapmasına engel olmadı. belki de derisi çok gerildiği için yara oldu bilemiyorumCanım geçmiş olsun çok. Sütyen takmasan olmaz mı?