Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım beni izlermsn

Merhaba kızlarArkadaşım Ankara da ameliyat olmak istiyor fakat doktor bilmiyor,kendisine tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yazar mısınız..Teşekkürler.
Birde Prof Suhan bey var Ankara da bu işin piri diyorlar.Bi görüşmesinde fayda var.

Bende burdan öğrenmeye çalışıyorum da kimse birşey dememis.doktor bana bir antibiyotik ve birde agri kesici vermiş avrelex diye akşam ilkkez dikislerim sizladi 9 da iceyimgece rahat ederim demiştim
Walla ben dr ve aneztezıcıye sunu sorwcagım
Ben anında kg alırım zor ödem vs atarm
Bagırsaklarım calısmaz 4 gunde bşr cıkarım wc ye dusun
Ben amelıyat gunu yanımda maydanoz nane lımon yesıl elma tarcın zencefil salatalık goturecegım ki suyumda bekleteyim ve yaklasık o gun 4 litre ıceyım normal su yuda boyle içerim ve gunde 4,5 litre ıcıyorm neredeyse
Yanımada şzşn verirlerse yesil cay beyaz cay

Ve donunce bol bol kıraz sapı mısır puslullu cay

İnsallah bu hızlandırır

Ama bu el yolu tabıı extra dr ılac hap surme çk ıcın keem verırı

Bunlar onemlı

Bırde dr ne sordun mu masaj ne sıklıkta yapılacak
Kontrole ne zaman gıdeceksn
Bazı kısıler bandaj kullanıor sanada verecek mı
Korse sutyen mı yoksa sporcu sutyenımı suan ustundekı
Bu sutyenı ne zaman degıstıreceksn
Ve gun ıcınde cıkarma hakkın var mı
Dğorcu sutyenı kac beden olacak
Onu ne kdr sure kullanacaksn
Normal sutyene gecınxe balenlı sutyen veya desteklı sutyen ne kdr sure yasak

Sole diyim odemim ayiptir solemedi daha tuvalete çıkamadım tuvalaetim gelmiyor.ne oldu korktummuki bole bir his bile gelmiyor.benim ki normal sporcu atleti burda bazı arkadaslarin ki fermuarli falandi benimde ole olur diye düşünmüştüm degilmis.

Çok geçmiş olsun canım bir kaç gün zorlanacaksın ama sonra hepsi su gibi akıp geçiyor güle güle kullan
375 cc büyüklük olarak nasıl sizce çok büyük mu doğal istemiştim doktordan birde benim 2 gogus arasında 30 cc fark var.ama aynı koymuş silikonu 375 her ikiside tabi.

375 cc büyüklük olarak nasıl sizce çok büyük mu doğal istemiştim doktordan birde benim 2 gogus arasında 30 cc fark var.ama aynı koymuş silikonu 375 her ikiside tabi.
Her vücutta farklı duruyor canım ccler benim 400 mesela ve hiç de ooo nasıl büyük olmadılar. Hatta iri göğüslü bi arkadaşım bakıp küçük olmuş bile dedi bilmeyenler kıyafetle hiç anlamıyorlar eski destekli sütyen taktığım halim gibiler çünkü

Iyi bari çünkü bende dedim doktora desteksiz 80 85 olsa yeterli dedim oda zaten büyük bende koymam doğal dan yanayım her zaman dedi

Merhaba kızlar, benim neredeyse 3 hafta olucak, göğüs uçlarım çok şiş ve sütyenden dolayı yara oldular. 1haftadır böyle ve canımı yakıyor gün içinde 1 saat kadar sütyeni çıkarmak zorunda kalıyorum. aynı şeyi yaşayan ya da bir çözüm önerisi olan var mı acaba

Kızlar bugün 2.ayım doldu :)
Fotoğraf atıcam bugün inşallah
İlk günden bu güne kadar ki görüntüleri tek tek
Benide takip eder misin? Benim ki de mart ayında olacak, hem dikleştirme hem silikon.akıllı silikon denen bişey varmış yatınca meme gibi kalkınca damla modeli.çok merak ediyorum yaptıranları bunun için ya.Çok sevinirim eklersen

Canım geçmiş olsun çok. Sütyen takmasan olmaz mı?

Ben simulasyon resmî çekildiğinde , ikisi arasında 100 cc ye yakın fark var ve farklı büyüklükte implantlar kullanacağım demişti , öylede yapmış. Sende neden azda olsa farklı kullanmadı bilemedim. Emin ol çok büyük değildir 375cc, bir kaç günü ödemler gittikçe ufalıyor zaten. İstediğin doğal görüntüde olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…