Fotoğraflara nasıl bakabilirim?Bende Ufuk beye olacağım ameliyat galiba???!!!!!!!Kızlar fotoğraf yükledim. Bir de kızlar doktrum yan yatabilirsn yastık desteğni kaldırabilirsn dedi ama ben panik oldum hafif yan dursam baskı hissediyorum bir önerniz var mı? Nasıl yatmalıyım?
Nasıl oldun cnmmAğrım yok suan gece öğlen takılan Agri kesiciden yaptılar daha iyiyim ama baskı ve kollarim kac günde normale donucek
Çıktım sabah hastaneden canim.Sabah doktor geldi baktı sorun yok dedi.bana kuvvetli bir agri kesici yapin dedim. Morfin vurdular.suan iyiyim ama tabi hareketlerin baya kisitli baskı halen var.konuşurken yoruluyorum.sol tarafı daha sis gibi.doktor ameliyattan önce bana ikisine farklı yapabilirim dedi biri küçük biri normldi ama i kisinede aynı cc koymuş 375 ccNasıl oldun cnmm
2 gun oncesine kadar ben de senin gibiydim.Simdiyse sadece sabahlari kalkarken zorlaniyorum.Yorulunca dayanilir agrilarim oluyor ve birazcik kesiler sizliyor o kadar.Gecmez sandim geciyor :)
Desteğin için çok teşekkürler canım benim 5 gün dolmak üzere daha biraz daha katlanmam lazım :)Canım çok geçmiş olsun bende senşn gibi zır bir süreç geçirdim çok ağladım ama 2 hafta sonra rahatladım korkma geçici bunlar
Hala gogusum duzelmedi ultrasona.gjrdim sol goguste sivi gozukuyor ne sivisi oldugu belli degil yirtilmami yoksa baska birsey mi diye bakilacak sanirim bakalim
Fotoğraflarımıza bakmak için önce siz fotoğrafınızı yüklüyorsunuz memenizin. Sonra bizi izliyorsunuz fotoğrafları öyle görebilirsinizFotolara nasıl bakılıyor?
Bugünden sonra genelde daha hızlı bir iyileşme dönemi başlıyor merak etmeDesteğin için çok teşekkürler canım benim 5 gün dolmak üzere daha biraz daha katlanmam lazım :)
Ben daha ameliyat olmadım ki, inan şimdiki hallerini görmek istemezsiniz sıfır meme dokusu ve sarkık.6 cm yukarı taşıcaz meme başını dediFotoğraflarımıza bakmak için önce siz fotoğrafınızı yüklüyorsunuz memenizin. Sonra bizi izliyorsunuz fotoğrafları öyle görebilirsiniz
ayrıca sadece sizin izledikleriniz fotoğrafınızı görebilir
Sürekli eve tıkılınca insan iyileşemiyor dün dönüm noktası oldu bayağı yürümek zorunda kalmıştım düne göre daha iyiyim ağrılar geçmemekle beraber :)Bugünden sonra genelde daha hızlı bir iyileşme dönemi başlıyor merak etme
Kas alti oldu derim genişler daha mi buyur yoksa sislik iner daha mi kuculur memesi olmayip ameliyat olanlar bana yardimci olabilir mi ?
Hadi insallah sabirsizlikla bekliyorum şu agrilarim bi gecseydi bideGözün aydın canım , benim de göğüs dokum yoktu ameliyat sonrası kas altı olduğu içim protezler ilk başta küçük gibi dursa da daha sonradan kaslar kendini saldıkça göğüslerin de büyüyecek. 1 hafta sonda bile bayağı bir fark eder :)
Bende dün oldum canim aynı 375 cc banada takıldı kas altı. 2 ci günüm ve kollar pertHadi insallah sabirsizlikla bekliyorum şu agrilarim bi gecseydi bide
Ankara'da Haldun Kamburoğlu iyi bir doktor diye biliyorum ben . ForumdaMerhaba kızlarArkadaşım Ankara da ameliyat olmak istiyor fakat doktor bilmiyor,kendisine tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yazar mısınız..Teşekkürler.
Ankara'da Haldun Kamburoğlu iyi bir doktor diye biliyorum ben . Forumdamiraculous ve bir arkadaş daha ona ameliyat oldular. Onlardan bilgi alabilirsin diye düşünüyorum .