Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar fotoğraf yükledim. Bir de kızlar doktrum yan yatabilirsn yastık desteğni kaldırabilirsn dedi ama ben panik oldum hafif yan dursam baskı hissediyorum bir önerniz var mı? Nasıl yatmalıyım?
Fotoğraflara nasıl bakabilirim?Bende Ufuk beye olacağım ameliyat galiba???!!!!!!!

Hala gogusum duzelmedi ultrasona.gjrdim sol goguste sivi gozukuyor ne sivisi oldugu belli degil yirtilmami yoksa baska birsey mi diye bakilacak sanirim bakalim

Nasıl oldun cnmm
Çıktım sabah hastaneden canim.Sabah doktor geldi baktı sorun yok dedi.bana kuvvetli bir agri kesici yapin dedim. Morfin vurdular.suan iyiyim ama tabi hareketlerin baya kisitli baskı halen var.konuşurken yoruluyorum.sol tarafı daha sis gibi.doktor ameliyattan önce bana ikisine farklı yapabilirim dedi biri küçük biri normldi ama i kisinede aynı cc koymuş 375 cc
Sol göğsüme denemiş ama pek fark olmadi dedi o yüzden eşit yapmak istemiş

Ben daha ameliyat olmadım ki, inan şimdiki hallerini görmek istemezsiniz sıfır meme dokusu ve sarkık.6 cm yukarı taşıcaz meme başını dedi

Kizlar ben ameliyat oldum dun taburcu oldum bugun 2. Gunumdwyim , daha iyiyim ama kollarimi tabi kullanamiyorum sadece bardak tutabiliyorum ve yemek yerken kullaniyorum ..375 takmis doktorum mutluyum gecede eğimli uyuyorum dumduz asla uyuyamam arkada 5-6 yastikla uyuyorum :)

Kas alti oldu derim genişler daha mi buyur yoksa sislik iner daha mi kuculur memesi olmayip ameliyat olanlar bana yardimci olabilir mi ?

Kas alti oldu derim genişler daha mi buyur yoksa sislik iner daha mi kuculur memesi olmayip ameliyat olanlar bana yardimci olabilir mi ?

Gözün aydın canım , benim de göğüs dokum yoktu ameliyat sonrası kas altı olduğu içim protezler ilk başta küçük gibi dursa da daha sonradan kaslar kendini saldıkça göğüslerin de büyüyecek. 1 hafta sonda bile bayağı bir fark eder :)

Hadi insallah sabirsizlikla bekliyorum şu agrilarim bi gecseydi bide

Merhaba kızlarArkadaşım Ankara da ameliyat olmak istiyor fakat doktor bilmiyor,kendisine tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yazar mısınız..Teşekkürler.

Merhaba kızlarArkadaşım Ankara da ameliyat olmak istiyor fakat doktor bilmiyor,kendisine tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yazar mısınız..Teşekkürler.
Ankara'da Haldun Kamburoğlu iyi bir doktor diye biliyorum ben . Forumda miraculous ve bir arkadaş daha ona ameliyat oldular. Onlardan bilgi alabilirsin diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…