Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

suan buyuklugune bakmadım desem yeridir.Agri kesici yaptilar ter dokuyorum.diren takmamis doktor

Birazdan kontrolüm var
Hala görmeyen varsa son fotoğraflarıma bakıp sormamı gerektiren bir şey varsa yazabilir mi?
Ne soracağımı bilmiyorum

kacıncı gundeydn

Merhaba, bugün 4 gün doldu. Öyle şeylere izin vermezler canım bitkisel, vitaminler, aspirin vb. Gibi şeyler kanı sulandırdığı için kanama olmaması adına içmemen daha iyi olur. Doktorun daha net bilgi verecektir.

Çok geçmiş olsun canım bir kaç gün zorlanacaksın ama sonra hepsi su gibi akıp geçiyor güle güle kullan
Walla bence düzgün seninkile cnmm
Kacıncı gun kacıncı kontrol
Yakında duruyorlar daha yakın istiyorsan ucları onu sorabilirsin
Sis durunu soraran masaj ve sertlık
Birde kullanacagın sütyenler neler olmalı

Evet 27 subat aneztezıcı ve dr ile gorusecegm son kez olcu ve uygunlk icin
1 Mart operasyon

Canım benim,biran önce sıkıntılarından kurtulmanı canı gönülden diliyorum ❤
Allah yardımcın olsun şans seninle olsun. İnanıyorumki doktorun seninle ilgilenecek,haa ilgilenmezse ilgilenecek doktor bulunacak artık ..

2 gun oncesine kadar ben de senin gibiydim.Simdiyse sadece sabahlari kalkarken zorlaniyorum.Yorulunca dayanilir agrilarim oluyor ve birazcik kesiler sizliyor o kadar.Gecmez sandim geciyor :)

Ağrım yok suan gece öğlen takılan Agri kesiciden yaptılar daha iyiyim ama baskı ve kollarim kac günde normale donucek

Canım çok geçmiş olsun bende senşn gibi zır bir süreç geçirdim çok ağladım ama 2 hafta sonra rahatladım korkma geçici bunlar

Kızlar fotoğraf yükledim. Bir de kızlar doktrum yan yatabilirsn yastık desteğni kaldırabilirsn dedi ama ben panik oldum hafif yan dursam baskı hissediyorum bir önerniz var mı? Nasıl yatmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…