Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

BENDE AYNILARINI DIYECEGIM SAKİN OL HERKES AYNISINI DIYOR ONCEKI FORUMLARDA YAZILMIS
5 GUN SABIR
HATTA BAZILARI 2-3 GUN DAHA FAZLA HISSETMIS
AZ ONE BIRI YAZMISTI GERI SAYIM YAP DIE
GUNDEN GUNE DAHA IYI OLUYORMSN

DIRHEM TAKTILAR MI ONUN ACISI VAR MI ?
BIRDE COK MU SIS :KK43: COK MU BUYUK DURUYOR
suan buyuklugune bakmadım desem yeridir.Agri kesici yaptilar ter dokuyorum.diren takmamis doktor

Birazdan kontrolüm var
Hala görmeyen varsa son fotoğraflarıma bakıp sormamı gerektiren bir şey varsa yazabilir mi?
Ne soracağımı bilmiyorum

kacıncı gundeydn
hatta sunu soracagım herkese ben yanımda ödem daha hızlı gitsin diye
yeşil çay beyaz cay alacagım
ve
suyuma katmak ıcın maydanoz lımon zencefıl salatalık yesıl elma koyacagım

ızın verırler mı narkoz sonrası

Merhaba, bugün 4 gün doldu. Öyle şeylere izin vermezler canım bitkisel, vitaminler, aspirin vb. Gibi şeyler kanı sulandırdığı için kanama olmaması adına içmemen daha iyi olur. Doktorun daha net bilgi verecektir.

Çok geçmiş olsun canım bir kaç gün zorlanacaksın ama sonra hepsi su gibi akıp geçiyor güle güle kullan :nazar:
Walla bence düzgün seninkile cnmm
Kacıncı gun kacıncı kontrol
Yakında duruyorlar daha yakın istiyorsan ucları onu sorabilirsin
Sis durunu soraran masaj ve sertlık
Birde kullanacagın sütyenler neler olmalı

Merhaba, bugün 4 gün doldu. Öyle şeylere izin vermezler canım bitkisel, vitaminler, aspirin vb. Gibi şeyler kanı sulandırdığı için kanama olmaması adına içmemen daha iyi olur. Doktorun daha net bilgi verecektir.
Evet 27 subat aneztezıcı ve dr ile gorusecegm son kez olcu ve uygunlk icin
1 Mart operasyon

Günaydın kızlar.Artık ne yaşarsan yaşayım burada yazmayınca içim rahat etmiyor.Ben kadınlar kulübünde ve bu forumda çok şey öğrendim.Bu sitenin Kurucularına ve arzum77 arzum77 cuğuma teşekkür ederim.En Büyük KK
Geçen hafta bir televizyon programına plastik cerrah konuk olmuştu ve kanalı arayıp yaşadığım sıkıntıları sormak istedim.fakat görüşme mümkün olmadı program bitti.sonrasında doktorun muayenehanesinden aradılar çağrımı gördüklerini ve ne için aradığımı sordular.ben de doktora yaşamış olduğum ameliyatla ilgili sorular sormak istediğimi söyledim.doktor beye iletmişler ve numarasını verdiler.fotoğraflarımı ve sormak isediğim soruları gönderebileceğimi söylemiş doktor bey.kızlar ben fotoğraflarımı gönderdim aklımda ne var ne yoksa da hepsini sordum.Allah razı olsun doktor bey hepsini cevapladı.istanbuldaymış doktor ismi isteyenler oluyor onun için yazacağım sakın yanlış anlaşılmasın reklam falan derdinde değilim.ben çok sıkıntılar yaşadım ve hala devam ediyor.doktor bey, arzum77 arzum77 ve benim de tahmin ettiğim şeyleri tek tek yazdı.kızlar dotor seçimi çok önemli tekrar tekrar söylüyorum.iyi bir doktor hastasına olabilecek en iyi ameliyatı yapmalı.öncesinden her şeyi anlatmalı bilgi vermeli her konuda.içinize sinmiyorsa sakın sakın o doktora ameliyat olmayım derim.
kendinizi vücüdunuzu nasıl tanırsınız noktasına gelince tekrar tekrar yazıyorum kızlar.eğer doğum ve çok kilo kaybından oluşmuş bir sarkıklık olmuşsa hiç yok denecek kadar dokunuz kalmamışsa ve sarkmaya meyilli ince de bir deriniz varsa kesinlikle bir toparlama yaptırmalısınız.iz oluyor evet ama bu izler sarkık büyük duran göğüslerden kötü olmayacaktır emin olun.ikincisi bu özelliklere sahipseniz kesinlikle kas altı protez taktırmalısınız. fasya altı -kas üstü protezleri derisi ince ve dokusu olmayan arkadaşlar kesinlikle yaptırmayın dalgalanma ve protez kesinlikle belli oluyor.
göğüs asimetrisi her kadında az da olsa var fakat düzeltilmeyecek bir durum değil.meme başı çevresi biri diğerinden farklı mı değil mi mutlaka bunu da doktorunuza sorun.büyük ve ikisi bir birine benzemeyen meme çevresi protez takıldıktan sonra çooook daha ortaya çıkıyor ve daha büyük duruyor.
doktorun adını da unutmadan yazayım arkadaşlar. DR.HAMİDREZA SAMANİ.istanbulda ve yurtdışındaki arkadaşlar soruyorlardı onlar için yazdım.kendisini tanımıyorum ve konuşmadım da sadece whatsapdan msj yazdı ve gerçeken çok samimiydi.Burdan da teşekkür etmiş oldum.
Herkese geçmiş olsun.sorunsuz ameliyatlar geçiriniz inşallah.:dua::KK28:
Canım benim,biran önce sıkıntılarından kurtulmanı canı gönülden diliyorum ❤
Allah yardımcın olsun şans seninle olsun. İnanıyorumki doktorun seninle ilgilenecek,haa ilgilenmezse ilgilenecek doktor bulunacak artık ..

Herkese merhaba kızlar, 4 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450 cc high profil takıldı, meme altı kesisi ile. 5 cm meme dokum vardı. Çok zor bir süreç yaşadım her gün ağladım ve pişmanlık duydum çektiğim acılar ve ağrılar dolayısıyla. 4 gündür yürürken protezler aşağıdan kesi yerinden kayacak gibi hissediyorum tutma hissiyatı oluşuyor nedense. Mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum daha çok ağrımasın diye. Bir de gerek doktorlardan gerek ameliyat olmuş kişilerden duyduklarıma güvenerek ameliyat oldum az ağrılı oluyor çok kolay bir ameliyat, hemen gezmeye başlarsınız gibi şeyler de okudum inanın ben de hiç öyle olmadı tabi bunda büyük protez, kas altı, ya da bünye, ağrı eşiği gibi bir sürü etken var bunları göze alarak ameliyat olun. Şimdilik pişmanlık suratımdan okunsa da ilerleyen zamanlar da geçeceğini biliyorum sadece 4 gün sonra okulların açılıyor olması beni tedirgin ediyor.
2 gun oncesine kadar ben de senin gibiydim.Simdiyse sadece sabahlari kalkarken zorlaniyorum.Yorulunca dayanilir agrilarim oluyor ve birazcik kesiler sizliyor o kadar.Gecmez sandim geciyor :)

Ağrım yok suan gece öğlen takılan Agri kesiciden yaptılar daha iyiyim ama baskı ve kollarim kac günde normale donucek

Herkese merhaba kızlar, 4 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450 cc high profil takıldı, meme altı kesisi ile. 5 cm meme dokum vardı. Çok zor bir süreç yaşadım her gün ağladım ve pişmanlık duydum çektiğim acılar ve ağrılar dolayısıyla. 4 gündür yürürken protezler aşağıdan kesi yerinden kayacak gibi hissediyorum tutma hissiyatı oluşuyor nedense. Mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum daha çok ağrımasın diye. Bir de gerek doktorlardan gerek ameliyat olmuş kişilerden duyduklarıma güvenerek ameliyat oldum az ağrılı oluyor çok kolay bir ameliyat, hemen gezmeye başlarsınız gibi şeyler de okudum inanın ben de hiç öyle olmadı tabi bunda büyük protez, kas altı, ya da bünye, ağrı eşiği gibi bir sürü etken var bunları göze alarak ameliyat olun. Şimdilik pişmanlık suratımdan okunsa da ilerleyen zamanlar da geçeceğini biliyorum sadece 4 gün sonra okulların açılıyor olması beni tedirgin ediyor.
Canım çok geçmiş olsun bende senşn gibi zır bir süreç geçirdim çok ağladım ama 2 hafta sonra rahatladım korkma geçici bunlar

Kızlar fotoğraf yükledim. Bir de kızlar doktrum yan yatabilirsn yastık desteğni kaldırabilirsn dedi ama ben panik oldum hafif yan dursam baskı hissediyorum bir önerniz var mı? Nasıl yatmalıyım?

X