Günaydın kızlar.Artık ne yaşarsan yaşayım burada yazmayınca içim rahat etmiyor.Ben kadınlar kulübünde ve bu forumda çok şey öğrendim.Bu sitenin Kurucularına ve
arzum77 cuğuma teşekkür ederim.
Geçen hafta bir televizyon programına plastik cerrah konuk olmuştu ve kanalı arayıp yaşadığım sıkıntıları sormak istedim.fakat görüşme mümkün olmadı program bitti.sonrasında doktorun muayenehanesinden aradılar çağrımı gördüklerini ve ne için aradığımı sordular.ben de doktora yaşamış olduğum ameliyatla ilgili sorular sormak istediğimi söyledim.doktor beye iletmişler ve numarasını verdiler.fotoğraflarımı ve sormak isediğim soruları gönderebileceğimi söylemiş doktor bey.kızlar ben fotoğraflarımı gönderdim aklımda ne var ne yoksa da hepsini sordum.Allah razı olsun doktor bey hepsini cevapladı.istanbuldaymış doktor ismi isteyenler oluyor onun için yazacağım sakın yanlış anlaşılmasın reklam falan derdinde değilim.ben çok sıkıntılar yaşadım ve hala devam ediyor.doktor bey,
arzum77 ve benim de tahmin ettiğim şeyleri tek tek yazdı.kızlar dotor seçimi çok önemli tekrar tekrar söylüyorum.iyi bir doktor hastasına olabilecek en iyi ameliyatı yapmalı.öncesinden her şeyi anlatmalı bilgi vermeli her konuda.içinize sinmiyorsa sakın sakın o doktora ameliyat olmayım derim.
kendinizi vücüdunuzu nasıl tanırsınız noktasına gelince tekrar tekrar yazıyorum kızlar.eğer doğum ve çok kilo kaybından oluşmuş bir sarkıklık olmuşsa hiç yok denecek kadar dokunuz kalmamışsa ve sarkmaya meyilli ince de bir deriniz varsa kesinlikle bir toparlama yaptırmalısınız.iz oluyor evet ama bu izler sarkık büyük duran göğüslerden kötü olmayacaktır emin olun.ikincisi bu özelliklere sahipseniz kesinlikle kas altı
protez taktırmalısınız. fasya altı -kas üstü protezleri derisi ince ve dokusu olmayan arkadaşlar kesinlikle yaptırmayın dalgalanma ve protez kesinlikle belli oluyor.
göğüs asimetrisi her kadında az da olsa var fakat düzeltilmeyecek bir durum değil.meme başı çevresi biri diğerinden farklı mı değil mi mutlaka bunu da doktorunuza sorun.büyük ve ikisi bir birine benzemeyen meme çevresi protez takıldıktan sonra çooook daha ortaya çıkıyor ve daha büyük duruyor.
doktorun adını da unutmadan yazayım arkadaşlar. DR.HAMİDREZA SAMANİ.istanbulda ve yurtdışındaki arkadaşlar soruyorlardı onlar için yazdım.kendisini tanımıyorum ve konuşmadım da sadece whatsapdan msj yazdı ve gerçeken çok samimiydi.Burdan da teşekkür etmiş oldum.
Herkese geçmiş olsun.sorunsuz ameliyatlar geçiriniz inşallah.