- 18 Ocak 2017
- 516
- 225
- 44
kacıncı gundeydnBen yalnız yaşadığım için mecbur yemek yiyip su içtim ilk günden itibaren ne kadar zor olsa da.. benim bu pazartesi okulum başlıyor bir de korkuyorum nasıl gidebilirim diye :/ zaten bir yere gideceksem taksi ile gidiyorum otobüs zor olur çünkü çok sarsıyor insanı. Ben de oturarak uyuyorum hala çok can sıkıcı bir durummuş gerçekten. Bir de ben kendi kendime kalkıyorum yataktan düşün zorla tabiki acı hissiyatı oluyor ama napıyım zorundayım :) insan yanında naz yapacağı birisini bulamayınca mecburen iyikeşmek zorunda hissediyor kendini
Heyyy maşallahhhben walla oncesındekı 10 gun baslıorm full proteın ınsallah kolestrol engel olmaz amelıyata
sabahları 2 yumurta veya 1 tam + 2 yumurta beyazı sarısız yanında peynır
oglen aksamda et balık tavuktan yerım
amelıyat sonrası ıcınde tavuksuyuna corbba bol etlı
ve paca corbası planımda var
ama amelıyat ooldugum gun amelıyat sonrası dıyet yaparım ya
hurma cevız badem
actıva :)
kahve
( herkesın dedıgı serumla besleyecekler yemek yok)
kız oburduHeyyy maşallahhh
Olsundu ama çok mutluydukız oburdu
:) ahahahah gel birlikte afiyet olsun deneyimli bir silikonluda olur yanımda :))
Heyyy maşallahhh
ahahaha benım zaten acık yaaOlsundu ama çok mutluydu
Benim de ameliyattan sonra iştahım bir açıldı pir açıldısilikonların şerefine kocaman göbek yaptım
hsyıııır kan sulandırıcı içecekler bitki çayları yasak.hatta sunu soracagım herkese ben yanımda ödem daha hızlı gitsin diye
yeşil çay beyaz cay alacagım
ve
suyuma katmak ıcın maydanoz lımon zencefıl salatalık yesıl elma koyacagım
ızın verırler mı narkoz sonrası
Bu pişmanlık olayını 2.gün bende yaşadım yani bu konuda yanlız değilsiniz kızlar.düz yatmada bende 1 aydan sonra oldu.düz yatınca batma oluyordu dönerken ağrı oluyordu.1 aydan fazla köşe takımının köşesinde tam yatmadan uyuyabilmiştim ben.yani herkesin yöntemi ağrı eşiği tabi ki farklı ama bende o bikaçgünde iyileşen arkadaşlardan değilim maalesefBende 390 cc ile itiraf ediyorum ilk 3 gün pişman oldum hiç geçmeyecek gibiydi ne eşime ne anneme söyleyebildim hatta onlara çok iyiymiş gibi görünmeye çalıştım ama şimdi iki hafta bitti ve memenin biri çok iyi hiç hissetmiyorum nerdeyse ama diğeri hala hassas ve ağrılı...
Bende hala sırt üstü yatıyorum sürekli sırt ağrısı ile uyanıyorum ve Yorgunum ama sonunda hepsine değeceğini ve unutacağımı düşünerek, düşünmemeye çalışıyorum.
Bir de eğer Doğum ve emzirme gibi süreçleri yaşamadıysan biraz daha ağrılı geçiyor şahsi gözlemim...
aaaa yemek mı verıyorlar sadece serum veya sade corba sanıyordmKızlar sabah 9 da aldılar.geç uyanabildim.narkoz etkisinden hep ark resim video cekmiş.müthiş agri ile uyandım.baskı.öğlen yemek geldi dedim bana yemek değil ayrı kesici hemen serum takıldı Iyi geldi
çok geçmiş olsun canım..sorunsuz süreç dilerimKızlar sabah 9 da aldılar.geç uyanabildim.narkoz etkisinden hep ark resim video cekmiş.müthiş agri ile uyandım.baskı.öğlen yemek geldi dedim bana yemek değil ayrı kesici hemen serum takıldı Iyi geldi
Hadi geçmiş olsun canım, atlattın sende hayırlısı ileTek tek cvp veremiyorm canlarim güzel dilekleriniz için çok tsk ederim
BENDE AYNILARINI DIYECEGIM SAKİN OL HERKES AYNISINI DIYOR ONCEKI FORUMLARDA YAZILMISYa kızlar inanılmaz baskı var.Kollarım kalkmiyo
Çok g.olsun cnm 5 gün sık dişini sonra süper olacaksın sağlıkla iyiles insKızlar sabah 9 da aldılar.geç uyanabildim.narkoz etkisinden hep ark resim video cekmiş.müthiş agri ile uyandım.baskı.öğlen yemek geldi dedim bana yemek değil ayrı kesici hemen serum takıldı Iyi geldi
Hepimiz yaşadık kuzum en büyük kısım ameliyattı bitti şimdi iyileşme sureci.. Kaç cc takılmış sen onu de heleYa kızlar inanılmaz baskı var.Kollarım kalkmiyo