öncelikle çok geçmiş olsun canım
Barbie97 benimde 450 cc high profil kasaltı.. aynı zorlukları bende yaşadım üstelik benm hiç dokumda yoktu ancak çok istedigim bir ameliyat oldugu için hiç pişman olmadım.. Kendimi 5 güne çok şartlandırmıştım, burdan okudugum arkadaslardan aklımda 5 gün sonra iyi olundugu diye bir tez kalmıs, daha dogrusu okuduklarımdan kendıme o gunlerde onu çıkarmısım:) ve gun sayıyordum 2 gün kaldı 1 gün kaldı yarın iyi olucam diye.. ilk 3-4 gun kollarımı çok kısıtlı kullandım kendı yemegimi yiyip suyumu bile içemedim.. o agırlık hissi hep vardı karnımı tutarak yürüyordum kambur bir şekilde istemsiz, çünkü çok ağır geliyorlardı.. minik minik adım atabiliyordum 5. Günden sonra çok daha iyiydin kendi yemegimi yiyebiliyordum, 1 hafta sonra kollarımı zorlamadan kendim banyo yapabildim.. çıplak oldugum zaman daha da agırmıs gibi geliyordu sanki gogusumun ucundan biri aşşağıya doğru çekiomus gibi, ama bu süreçte bnm en zorlandıgım uyumaktı cunku yarı oturur gibi uyusamda , uyurken öyle bir kramp giriyordu ki gogusume , uyanıp dogrulamıyordum..2. Haftadan sonra desteksiz kendı basıma yatıp kalkabildim hatta arkadasımın nişanına gittim.. bence bu ameliyat çok enterasan bi iyileşme sürecine sahip.. bugun kalkıpta yapamadıgın şeyleri ertesi gun yavas yavas yapmaya baslıyosun, şaşırıyordum ben bir gün önce çorabımı giyemiyordum bugun nasıl giyebiliyorum diye.. bnm bi arkadasım ameliyattan bikaç saat sonra bahcede kahve içebiliomus mesela? Ben ise ertesi gün nasıl eve ışınlanabilirim hiç kalkmadan diye düsünüyordum..
Ameliyatı yeni olan ya da olacak herkes için diyebilirim ki; herkes aynı şekilde atlatmayabiliyor, daha zorlananda oluyor çok kolay gecirende, ama sonucta bi şekilde geciyor, biraz sabırlı olmak ve elbet gececegini bilmek gerekiyor.. burda okuyordum varlıklarını unutuyorum bazen ya da sanki dogustan memeliymişim tarzında yazılar.. ditordum ki nasıl yaa , bu his ve bu taş gibi olmalarıyla nasıl kendımin gibi hissedicem diye..... Oluyormuş