Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İnşallah canım tüm temennilerim o yönde çok korkuyorum uzun zaman bu halde olurum diye hala uzanarak uyuyamıyorum oturarak uyuyorum bu da uykumun sürekli bölünmesine sebep oluyor. Huzursuz uykusuz bir şekilde güne başlıyorum zaten. Dik yürüyememe problemi herkeste oluyormuş zaten ama ben normalde dik yürümeye çok dikkat eden biriyimdir şimdi kambur yürüyünce psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi bir de fiziksel olarak sırt ağrıları çekiyorum. :/
Hayırlı olsun canisi maksimum 10 gün sonra hersey normale dönecek ki sen en zor 4 günü bitirmissin.. Inan unutuluyor o acılar sancılar tadını çıkarmak kalıyor

Şuan çook kötü durumdalar dikdörtgen gözüküyor ödemlerden dolayı bakmak istemiyorum memişlere ilerleyen zamanlarda neden olmasın :)

Canım aana demiş ya 375 takarız diye , işte büyük ccler Takınca öyle dikdörtgen görüntü oluyor realself de çok gördüm ama daha sonradan düzeliyor tabii . Bomba gibi olacaklar yaaa hiç endişe etme . Çok şanslısın :))

Barbie 450 büyük bir cc. Bir anda o kadar ağırlık binince ağırmış hissi gayet normal . Çoğunlukla 300 ve civarı ccler takıldığı için bu tip sorunlar olmuyor.ama büyük cc takılan arkadaşlarımızda böyle problem olduğunu okumuştum. Ama birkaç güne alışırsın merak etme :KK66: Missezgi Missezgi var onda da 450 cc protez var mesela o dA aynı şeyleri yaşamış , sana daha iyi bilgi verebilir ne zaman geçeceği konusunda :KK66:

öncelikle çok geçmiş olsun canım Barbie97 Barbie97 benimde 450 cc high profil kasaltı.. aynı zorlukları bende yaşadım üstelik benm hiç dokumda yoktu ancak çok istedigim bir ameliyat oldugu için hiç pişman olmadım.. Kendimi 5 güne çok şartlandırmıştım, burdan okudugum arkadaslardan aklımda 5 gün sonra iyi olundugu diye bir tez kalmıs, daha dogrusu okuduklarımdan kendıme o gunlerde onu çıkarmısım:) ve gun sayıyordum 2 gün kaldı 1 gün kaldı yarın iyi olucam diye.. ilk 3-4 gun kollarımı çok kısıtlı kullandım kendı yemegimi yiyip suyumu bile içemedim.. o agırlık hissi hep vardı karnımı tutarak yürüyordum kambur bir şekilde istemsiz, çünkü çok ağır geliyorlardı.. minik minik adım atabiliyordum 5. Günden sonra çok daha iyiydin kendi yemegimi yiyebiliyordum, 1 hafta sonra kollarımı zorlamadan kendim banyo yapabildim.. çıplak oldugum zaman daha da agırmıs gibi geliyordu sanki gogusumun ucundan biri aşşağıya doğru çekiomus gibi, ama bu süreçte bnm en zorlandıgım uyumaktı cunku yarı oturur gibi uyusamda , uyurken öyle bir kramp giriyordu ki gogusume , uyanıp dogrulamıyordum..2. Haftadan sonra desteksiz kendı basıma yatıp kalkabildim hatta arkadasımın nişanına gittim.. bence bu ameliyat çok enterasan bi iyileşme sürecine sahip.. bugun kalkıpta yapamadıgın şeyleri ertesi gun yavas yavas yapmaya baslıyosun, şaşırıyordum ben bir gün önce çorabımı giyemiyordum bugun nasıl giyebiliyorum diye.. bnm bi arkadasım ameliyattan bikaç saat sonra bahcede kahve içebiliomus mesela? Ben ise ertesi gün nasıl eve ışınlanabilirim hiç kalkmadan diye düsünüyordum..
Ameliyatı yeni olan ya da olacak herkes için diyebilirim ki; herkes aynı şekilde atlatmayabiliyor, daha zorlananda oluyor çok kolay gecirende, ama sonucta bi şekilde geciyor, biraz sabırlı olmak ve elbet gececegini bilmek gerekiyor.. burda okuyordum varlıklarını unutuyorum bazen ya da sanki dogustan memeliymişim tarzında yazılar.. ditordum ki nasıl yaa , bu his ve bu taş gibi olmalarıyla nasıl kendımin gibi hissedicem diye..... Oluyormuş:KK66:

Canım benimde kasaltı oldu ama 300 cc olmasına rağmen 5.Gün sabahına kadar bende ağlıyordum. Acı eşiği ve cildinle de alakalı benim cildimin çok sert ve sıkı olduğunu söyledi doktorum ki dokumda cok azdı. İnan ki geçicek ve acıya değermiş diceksin. Tam bir haftalıkken basladım işe kendini koru ve dikkat et sadece insan kasılıp stres oldugundan daha cok yoruluyor. Umarım herşey güzel olur :)

Teşekkür ederüm canım destekleriniz benim için çok değerli her biriniz iyiki varsınız :)

Herkese merhaba kızlar, 4 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450 cc high profil takıldı, meme altı kesisi ile. 5 cm meme dokum vardı. Çok zor bir süreç yaşadım her gün ağladım ve pişmanlık duydum çektiğim acılar ve ağrılar dolayısıyla. 4 gündür yürürken protezler aşağıdan kesi yerinden kayacak gibi hissediyorum tutma hissiyatı oluşuyor nedense. Mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum daha çok ağrımasın diye. Bir de gerek doktorlardan gerek ameliyat olmuş kişilerden duyduklarıma güvenerek ameliyat oldum az ağrılı oluyor çok kolay bir ameliyat, hemen gezmeye başlarsınız gibi şeyler de okudum inanın ben de hiç öyle olmadı tabi bunda büyük protez, kas altı, ya da bünye, ağrı eşiği gibi bir sürü etken var bunları göze alarak ameliyat olun. Şimdilik pişmanlık suratımdan okunsa da ilerleyen zamanlar da geçeceğini biliyorum sadece 4 gün sonra okulların açılıyor olması beni tedirgin ediyor.
çok geçmiş olsun ben de kas üstü oldum ama ağrım çok fazlaydı.lütfen kendinize çok dikkat edin.birileri her konuda size yardımcı olmalı.beslenmeye de çok önem vermelisiniz.özellikle protein ağırlılı beslenin.ben bir akım sıkıntılar da yaşadım ameliyat sonrası o yüzden iyileşme sürem uzadı 1 aydan sonra rahatladım diyebilirim.

öncelikle çok geçmiş olsun canım Barbie97 Barbie97 benimde 450 cc high profil kasaltı.. aynı zorlukları bende yaşadım üstelik benm hiç dokumda yoktu ancak çok istedigim bir ameliyat oldugu için hiç pişman olmadım.. Kendimi 5 güne çok şartlandırmıştım, burdan okudugum arkadaslardan aklımda 5 gün sonra iyi olundugu diye bir tez kalmıs, daha dogrusu okuduklarımdan kendıme o gunlerde onu çıkarmısım:) ve gun sayıyordum 2 gün kaldı 1 gün kaldı yarın iyi olucam diye.. ilk 3-4 gun kollarımı çok kısıtlı kullandım kendı yemegimi yiyip suyumu bile içemedim.. o agırlık hissi hep vardı karnımı tutarak yürüyordum kambur bir şekilde istemsiz, çünkü çok ağır geliyorlardı.. minik minik adım atabiliyordum 5. Günden sonra çok daha iyiydin kendi yemegimi yiyebiliyordum, 1 hafta sonra kollarımı zorlamadan kendim banyo yapabildim.. çıplak oldugum zaman daha da agırmıs gibi geliyordu sanki gogusumun ucundan biri aşşağıya doğru çekiomus gibi, ama bu süreçte bnm en zorlandıgım uyumaktı cunku yarı oturur gibi uyusamda , uyurken öyle bir kramp giriyordu ki gogusume , uyanıp dogrulamıyordum..2. Haftadan sonra desteksiz kendı basıma yatıp kalkabildim hatta arkadasımın nişanına gittim.. bence bu ameliyat çok enterasan bi iyileşme sürecine sahip.. bugun kalkıpta yapamadıgın şeyleri ertesi gun yavas yavas yapmaya baslıyosun, şaşırıyordum ben bir gün önce çorabımı giyemiyordum bugun nasıl giyebiliyorum diye.. bnm bi arkadasım ameliyattan bikaç saat sonra bahcede kahve içebiliomus mesela? Ben ise ertesi gün nasıl eve ışınlanabilirim hiç kalkmadan diye düsünüyordum..
Ameliyatı yeni olan ya da olacak herkes için diyebilirim ki; herkes aynı şekilde atlatmayabiliyor, daha zorlananda oluyor çok kolay gecirende, ama sonucta bi şekilde geciyor, biraz sabırlı olmak ve elbet gececegini bilmek gerekiyor.. burda okuyordum varlıklarını unutuyorum bazen ya da sanki dogustan memeliymişim tarzında yazılar.. ditordum ki nasıl yaa , bu his ve bu taş gibi olmalarıyla nasıl kendımin gibi hissedicem diye..... Oluyormuş:KK66:

Ben yalnız yaşadığım için mecbur yemek yiyip su içtim ilk günden itibaren ne kadar zor olsa da.. benim bu pazartesi okulum başlıyor bir de korkuyorum nasıl gidebilirim diye :/ zaten bir yere gideceksem taksi ile gidiyorum otobüs zor olur çünkü çok sarsıyor insanı. Ben de oturarak uyuyorum hala çok can sıkıcı bir durummuş gerçekten. Bir de ben kendi kendime kalkıyorum yataktan düşün zorla tabiki acı hissiyatı oluyor ama napıyım zorundayım :) insan yanında naz yapacağı birisini bulamayınca mecburen iyikeşmek zorunda hissediyor kendini

çok geçmiş olsun ben de kas üstü oldum ama ağrım çok fazlaydı.lütfen kendinize çok dikkat edin.birileri her konuda size yardımcı olmalı.beslenmeye de çok önem vermelisiniz.özellikle protein ağırlılı beslenin.ben bir akım sıkıntılar da yaşadım ameliyat sonrası o yüzden iyileşme sürem uzadı 1 aydan sonra rahatladım diyebilirim.

Haklısınız proteim çok önemli gerçekten. Ben tek yaşadığım için her işimi kendim yapıyorum yormamaya çalışıyorum ama kemdimi tüm gün yataktayım arkamda yastık telefonla uğraşıyorum zaman geçiyor bir şekilde :)

Ben yalnız yaşadığım için mecbur yemek yiyip su içtim ilk günden itibaren ne kadar zor olsa da.. benim bu pazartesi okulum başlıyor bir de korkuyorum nasıl gidebilirim diye :/ zaten bir yere gideceksem taksi ile gidiyorum otobüs zor olur çünkü çok sarsıyor insanı. Ben de oturarak uyuyorum hala çok can sıkıcı bir durummuş gerçekten. Bir de ben kendi kendime kalkıyorum yataktan düşün zorla tabiki acı hissiyatı oluyor ama napıyım zorundayım :) insan yanında naz yapacağı birisini bulamayınca mecburen iyikeşmek zorunda hissediyor kendini
İlk bi kaç gün en zoru zaten senin yanında kimse yoksa tek basına halledebiliyorsan seni hiçbişey zorlamaz daha :) öğrencisin herhalde, arkadaslarının haberi yoksa biraz daha dikkatli ol canım.. eger yapabiliyorsan bir iki gün gitmeyebilsen daha da iyi olmus olursun..

Günaydın kızlar.Artık ne yaşarsan yaşayım burada yazmayınca içim rahat etmiyor.Ben kadınlar kulübünde ve bu forumda çok şey öğrendim.Bu sitenin Kurucularına ve arzum77 arzum77 cuğuma teşekkür ederim.En Büyük KK
Geçen hafta bir televizyon programına plastik cerrah konuk olmuştu ve kanalı arayıp yaşadığım sıkıntıları sormak istedim.fakat görüşme mümkün olmadı program bitti.sonrasında doktorun muayenehanesinden aradılar çağrımı gördüklerini ve ne için aradığımı sordular.ben de doktora yaşamış olduğum ameliyatla ilgili sorular sormak istediğimi söyledim.doktor beye iletmişler ve numarasını verdiler.fotoğraflarımı ve sormak isediğim soruları gönderebileceğimi söylemiş doktor bey.kızlar ben fotoğraflarımı gönderdim aklımda ne var ne yoksa da hepsini sordum.Allah razı olsun doktor bey hepsini cevapladı.istanbuldaymış doktor ismi isteyenler oluyor onun için yazacağım sakın yanlış anlaşılmasın reklam falan derdinde değilim.ben çok sıkıntılar yaşadım ve hala devam ediyor.doktor bey, arzum77 arzum77 ve benim de tahmin ettiğim şeyleri tek tek yazdı.kızlar dotor seçimi çok önemli tekrar tekrar söylüyorum.iyi bir doktor hastasına olabilecek en iyi ameliyatı yapmalı.öncesinden her şeyi anlatmalı bilgi vermeli her konuda.içinize sinmiyorsa sakın sakın o doktora ameliyat olmayım derim.
kendinizi vücüdunuzu nasıl tanırsınız noktasına gelince tekrar tekrar yazıyorum kızlar.eğer doğum ve çok kilo kaybından oluşmuş bir sarkıklık olmuşsa hiç yok denecek kadar dokunuz kalmamışsa ve sarkmaya meyilli ince de bir deriniz varsa kesinlikle bir toparlama yaptırmalısınız.iz oluyor evet ama bu izler sarkık büyük duran göğüslerden kötü olmayacaktır emin olun.ikincisi bu özelliklere sahipseniz kesinlikle kas altı protez taktırmalısınız. fasya altı -kas üstü protezleri derisi ince ve dokusu olmayan arkadaşlar kesinlikle yaptırmayın dalgalanma ve protez kesinlikle belli oluyor.
göğüs asimetrisi her kadında az da olsa var fakat düzeltilmeyecek bir durum değil.meme başı çevresi biri diğerinden farklı mı değil mi mutlaka bunu da doktorunuza sorun.büyük ve ikisi bir birine benzemeyen meme çevresi protez takıldıktan sonra çooook daha ortaya çıkıyor ve daha büyük duruyor.
doktorun adını da unutmadan yazayım arkadaşlar. DR.HAMİDREZA SAMANİ.istanbulda ve yurtdışındaki arkadaşlar soruyorlardı onlar için yazdım.kendisini tanımıyorum ve konuşmadım da sadece whatsapdan msj yazdı ve gerçeken çok samimiydi.Burdan da teşekkür etmiş oldum.
Herkese geçmiş olsun.sorunsuz ameliyatlar geçiriniz inşallah.:dua::KK28:

Canım benimde kasaltı oldu ama 300 cc olmasına rağmen 5.Gün sabahına kadar bende ağlıyordum. Acı eşiği ve cildinle de alakalı benim cildimin çok sert ve sıkı olduğunu söyledi doktorum ki dokumda cok azdı. İnan ki geçicek ve acıya değermiş diceksin. Tam bir haftalıkken basladım işe kendini koru ve dikkat et sadece insan kasılıp stres oldugundan daha cok yoruluyor. Umarım herşey güzel olur :)
@Barbie97 merak etme cnm 1. Haftadan sonra ağrıların önemli ölçüde azalacak, iyileşme süreci çok hızlı. Burda arkadaşlar bilir ben de ilk hafta pişmanlıktan ve ağrıdan deli gibi ağlıyordum ama şuan çok mutluyum. Benim de 20 gün oldu henüz ve kendimi zorlamazsam hiç ağrım olmuyor. İçinş ferah tut ve 450 cc'nin tadını çıkar:KK50:

İlk bi kaç gün en zoru zaten senin yanında kimse yoksa tek basına halledebiliyorsan seni hiçbişey zorlamaz daha :) öğrencisin herhalde, arkadaslarının haberi yoksa biraz daha dikkatli ol canım.. eger yapabiliyorsan bir iki gün gitmeyebilsen daha da iyi olmus olursun..

Malesef gitmeme gibii bir şansım yok derslerim çok ağır 1 ders bile kaçırsam tüm dönem kaçmış gibi oluyor.. Benimki dr cahil cesareti herhalde ben kimim de okuldlar açılmadan 1 hafta önce kalkıp ameliyat oldum. Gerçekten çok kızıyorum kendime ağrılarım var çünkü pişmanlığım daha geçmiş değil.

Barbie97 Barbie97 merak etme cnm 1. Haftadan sonra ağrıların önemli ölçüde azalacak, iyileşme süreci çok hızlı. Burda arkadaşlar bilir ben de ilk hafta pişmanlıktan ve ağrıdan deli gibi ağlıyordum ama şuan çok mutluyum. Benim de 20 gün oldu henüz ve kendimi zorlamazsam hiç ağrım olmuyor. İçinş ferah tut ve 450 cc'nin tadını çıkar:KK50:

Çok teşekkürler canım sizin bu güzel dilekleriniz mesajlarınız beni ayakta tutuyor. İnanın arkadaşlarım teselli edince aynısı olmuyor onlar yaşamadı bilemez çünkü. Ne zaman dik yürümeye başladınız ?

Çok teşekkürler canım sizin bu güzel dilekleriniz mesajlarınız beni ayakta tutuyor. İnanın arkadaşlarım teselli edince aynısı olmuyor onlar yaşamadı bilemez çünkü. Ne zaman dik yürümeye başladınız ?
2 haftayı buldu benim dik yürümem. Ayrıca 15 gün sonra fln yatakta dümdüz uyumaya da başladım, eminim oturarak uyumak da sinirlerini bozmuştur. Bi de stres yapma sakin ol, ben de çok stres yapmıştım boşuna yapmışım diyorum şimdi. İkinci hafta okula gitme rapor al alabiliyorsan. Ben 3. Hafta işe başladım ve ilk 3 4 gün çok fena geçti. Dinlenmeden olmuyor maalesef

ben walla oncesındekı 10 gun baslıorm full proteın ınsallah kolestrol engel olmaz amelıyata
sabahları 2 yumurta veya 1 tam + 2 yumurta beyazı sarısız yanında peynır
oglen aksamda et balık tavuktan yerım
amelıyat sonrası ıcınde tavuksuyuna corbba bol etlı
ve paca corbası planımda var

ama amelıyat ooldugum gun amelıyat sonrası dıyet yaparım ya
hurma cevız badem
actıva :)
kahve
( herkesın dedıgı serumla besleyecekler yemek yok)

X