Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Şimdi tekrar okudum da sizin ki hem 450 cc hem high profil miş Onun da etkisi vardır. Yuvarlak mı. Siz özellikle büyük mü istediniz doktorunuz mu uygun buldu? Benim de 5 cm idi dokum.

Doktor bana 375 yapabiliriz dedi ben büyük istiyorum diyince 400 üstü yaparız demişti. Ameliyattan önce çizim yaparken tekrar soru ben 450 cc olan fotolara baktım cok beğendim dedim bir baktım450 cc koymuş nokta atışı :)

Aynı şeyleri ben de yaşadım canım geçiyor hepsi hiç merak etme :) dik durabilmek ne güzel şeymiş kıymetini anlıyor insan ben ilk iki hafta 3 yastıkla yattım kolay kalkmak için sonra 2 ye düştü 1 ay bitince anca tek yastığa geçtim. Ha daha önce de yatabilirdim belki ama düz yatınca silikonlar yukarı baskı yapıyor gibi geliyordu :) İlk hafta kollarım uyuşuyordu bir de benim uyurken saat başı iki saatte bir kalkıp dolaşıyordum geceleri. Evet öyle kolay bir ameliyat değil ama sonuçları görünce insan Unutuyor her şeyi

Güle güle kullanın :) hem de Yüksek profil ne meme olmuştur o

Kan ilaci içtim güzel geçmiş yarın ameliyatim var

Kol uyuşması bende de var ama dirsekteki sinirlere yüklendiğimiz için oluyor kollarımı dirseklerden kırarak tutuyordum (malum hep elim memede olduğu için). Evet işte hiç kolay değil internet sitelerinde bazı cerrahlar ameliyat günü taburcu olabilirler o denli kolay ağrı hissetmezler getginlik hissederler gibi şeyler yazmışlar bu insanları kandırmaktır yani. Paşa paşa çekiliyor ağrı gayet malesef...

Güle güle kullanın :) hem de Yüksek profil ne meme olmuştur o

Ahaha sağolun :) şuan ne şekli ne iemali ne de hissizlik sorunuyla ilgilenmiyorum inanın ağrılar geçsin bakarız çaresine :) hatta hissiz olmak işime gelir ağrı çekmem çok zor bir süreç oldu çünkü benim için.

Vay vay vaaayyy.. 450 cc demek Hadi bakalım,çok beğeneceğin güzel sonuçlar olsun

4 gun daha erken fotograf vsrmı ızlermsn

Canım benimde kasaltı oldu ama 300 cc olmasına rağmen 5.Gün sabahına kadar bende ağlıyordum. Acı eşiği ve cildinle de alakalı benim cildimin çok sert ve sıkı olduğunu söyledi doktorum ki dokumda cok azdı. İnan ki geçicek ve acıya değermiş diceksin. Tam bir haftalıkken basladım işe kendini koru ve dikkat et sadece insan kasılıp stres oldugundan daha cok yoruluyor. Umarım herşey güzel olur :)

Canım nasıl gidiyor agrı sancı keyif memnuniyet nasıl sisler indimi

Ya vazgeçme o 1 senede hersey olup bitecek.. Benimde oğlum küçük ama inan 10 gün en büyük zorluk 10 gün sonra hayat yavaş yavaş normale dönüyor. . Eğer yardımcı olacak biri varsa sakin erteleme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…