istanbul da oldum cnm..Peki sen nerde ameliyat oldun acaba izmirmi doktorunun adi nedir
Anladim peki izmirde doktor arastirmasi yapmismiydin hangisine olabilirm diyeBen dr yüzyüze konuştum baktı kontrol etti sonra fiyat söyledi ben de izmirde olmak istemistm ama denizlide ki dr içime sindı çok memnunum
Tsk ederim peki doktorla gorustugumde ozellikle isteklerinizde neler soyledinz yani dikkat etmem gereken belirtmem gereken bisi varmi bn kucuk olsun istemiorm bu sekilde zaten cok mutsuzum yaptirdigimdada buyuk olsn istiorm 1 ay sonraya randevu verdi ertesi gunede ameliyat yapick pek bi bilgimde yokistanbul da oldum cnm..
Burda çoğu kişi resmi olmayanları takibe almaz canım o yüzden.Kizlar resimlerinize bakmak istiyorum ama goremiyorm
cnm ilk görüşmede istediğimi anlattım dekolte seviyorum dedim push-up sütyen takmadan doğal büyüklükte olsun dedim.. 275-300 cc arası olur dedi yaptırdığıma değsin dedim maddi manevi girdiğim ameliyata değecek kadar olsun dedim ama suni bir görüntü de istemiyorum dedim, kesi yerini koltuk altı istemiyorum dedim meme başında dar zaten bende en uygun meme altı olarak görüyorum dedi.. ameliyatta deneyerek bakacağım merak etme vücuduna en uygun olanı yapacağım dedi.. sonuç 300 cc yuvarlak kas altı kesisi altta oldu.. çok çok memnun kaldım 36 gün oldu bin şükür hiçte ağrılı bir süreç yaşamadım çabuk yumuşadı doğal görüntüye 20.gün geldi.. şuan da ödemlerim de yok izler için krem kullanmaya başladım 1 ay olunca..Tsk ederim peki doktorla gorustugumde ozellikle isteklerinizde neler soyledinz yani dikkat etmem gereken belirtmem gereken bisi varmi bn kucuk olsun istemiorm bu sekilde zaten cok mutsuzum yaptirdigimdada buyuk olsn istiorm 1 ay sonraya randevu verdi ertesi gunede ameliyat yapick pek bi bilgimde yok
sen şuan ki halini yüklersen takibe alabiliriz seni.. hem ameliyat sonrası içinde iyi oluyor öncesi resmini yüklemen farkı tam görüyoruz..Kizlar resimlerinize bakmak istiyorum ama goremiyorm
slm cnm önccelikle resmi olmayanları takibe almıyoruz.. önce senin yükleme yapman lazım öncesi halini görebiliriz..Kizlar merhaba , daha cok yeniyim ve bu persembe gogus ameliyatim var , suan 1.65 boy 53 kilo goguslerim yok denecek kadar kucuk ve boyut konusunda kararsizliklarim var , gogus alti olcum 72 doktorumda 330 cc nin dogal duracagini soyledi ya normal profil takilcak ya da high , sizce high profil cokmu iddali olur fuze gibi ? Bide 330 cc gozume kucuk geldi cunku omuzlarim genis zayifim ama bu omuzlara ve gogus kafesine kucuk duracak bir goguste istemiyorum.. yardimlariniza ve onerilerinize cok ihtiyacim var , yaptirip fotografi olanlarda yazabilirlerse cok sevinirim cok az zamanim kaldi cunki...
Ama soyle bisey var meme dokum yok denecek kadarda az ben simdi fotograf yukleyince birbirinizi izleyince mi gorebiliyorsunuzslm cnm önccelikle resmi olmayanları takibe almıyoruz.. önce senin yükleme yapman lazım öncesi halini görebiliriz..
75 bedensin 330 cc bence gayet iyi olur.. benim meme altı 78 cm 300 cc yuvarlak takıldı ve sonuç mükemmel oldu.. gögüs kafesin ne kadarını kabul ederse ona göre yapar doktorun anıyorum ama sen yinede büyük istiyorsan sık sık dile getir olabilirin en büyüğü de..
Bana 330 orta yukseklik takıldı. 1 67 boy 1 67 kilodayim. Gayet hoş duruyor küçük değiller beni tatmin ediyor sonuç.Kizlar merhaba , daha cok yeniyim ve bu persembe gogus ameliyatim var , suan 1.65 boy 53 kilo goguslerim yok denecek kadar kucuk ve boyut konusunda kararsizliklarim var , gogus alti olcum 72 doktorumda 330 cc nin dogal duracagini soyledi ya normal profil takilcak ya da high , sizce high profil cokmu iddali olur fuze gibi ? Bide 330 cc gozume kucuk geldi cunku omuzlarim genis zayifim ama bu omuzlara ve gogus kafesine kucuk duracak bir goguste istemiyorum.. yardimlariniza ve onerilerinize cok ihtiyacim var , yaptirip fotografi olanlarda yazabilirlerse cok sevinirim cok az zamanim kaldi cunki...
Kendi gogsunuz ne kadar buyuklukteydi benim cok cok az yeni cikmis gogus gibi o yuzden tereddutteyimBana 330 orta yukseklik takıldı. 1 67 boy 1 67 kilodayim. Gayet hoş duruyor küçük değiller beni tatmin ediyor sonuç.
D cok buyuk olur ben c taksam yeterli gogsum cok kucuk omuzlar genis ama high profil cok fuze gibi durur diye korkuyorum cunku azicik dokum var oda daha cok sivrilestiriyormusGizosgizos
165 boy 45 kiloyum göğüs altım 69tu, 300 cc damla high takıldı. Damlanın üstler daha boş olduğu işin aslında yuvarlak 300, damla 300den bi tık daha büyük oluyo öyle düşün.
zayıfım ve omuzlarım da geniş ve 300 cc vücuduma tam oldu. Ama nasıl bi görüntü istiyorsunuz tabi o önemli. Ben şu an 70c 75b bazen 75c de giyiyorum. D cup olmak istiyorum diyorsanız 330 yetmeyebilir.
ameliyat sonrası için güzel bir kıyasalama oluyor öncesi halini yükle bence hem bizleri görebileceksin hemde bizde daha sağlıklı yorum yapabiliriz görünce.. takibe alırsın yükleme yaparsın görünce bizde seni takibe alırız sende bizim resimleri görürsün cnm..Ama soyle bisey var meme dokum yok denecek kadarda az ben simdi fotograf yukleyince birbirinizi izleyince mi gorebiliyorsunuz
Ben kesin damla istiyorum canim daha dogal sonuclar cok arastirdim yuvarlak bende sanirim komik dururBenim hiç göğsüm yoktu.Gizosgizos dediğim gibi yuvarlak ve damla da farkediyor onu unutmasan değerlemdir
albüm ayarları var ordan takip ettiklerim yaparsan herkes görmez.. ağrıyı dert etme en babası 4 gün sürüyor ama değer..Dun uye oldugum icin pek bilgim yok resim yukledigimde herkesin gormesini istemiyorm ama sizinki gibi gizli kalick şekilde nasil yukleme yapabilirm peki ayrica kattina kas alti yaptirdiginda agrin cok olmadimi ve sence dahami iyi bnde ole dusunuorm ama agri konusunda korkuyorum
Tamam canim eve gidince foto atayim buraya ozaman seni izlemeye aldim sanirim suan :))ameliyat sonrası için güzel bir kıyasalama oluyor öncesi halini yükle bence hem bizleri görebileceksin hemde bizde daha sağlıklı yorum yapabiliriz görünce.. takibe alırsın yükleme yaparsın görünce bizde seni takibe alırız sende bizim resimleri görürsün cnm..