Pardon ya elim degdi bos msj attim galibapakmelenk cnm, benim de kesi yerim koltukaltı. Ve benim de dr a ilk sorum:lenfatik direnaja bir zararı var mı idi. O da, bu kesi yerinin çok ciddi tecrübe gerektirdiğini, uygulama tecrübesi olmayan bir cerrahın asla denememesi gerektiğini söylemişti. Ben de bi sıkıntı olmadı, tabi şimdilik çünkü hiç birimiz, kesi yerimiz neresi olursa olsun, bu protezlerin yıllar sonra başımıza Ne iş açacağını bilmiyoruz. Anlattığın kadarıyla senin dr un bu işi sürekli yapan bir hekimmiş. Her ikiniz için dr çok büyük talihsizlik olmuş.
Şimdi benim merak ettiğim ve dr a sormanı istediğim şey şu:
- kesiyi yanlış yaptığı için veya koltukaltından Kasın altına girerken yaptığı yanlış bir hamle ile mi lenfatik drenaj zarar gördü???
Protezleri çıkarmak bunu telafi edecek miymiş????
BEN DE SADECE 2 FOTO GÖRÜYORUM O DA AMELİYATTAN HEMEN SONRAKİLER SANIRIM.Tekrar bak limettecim
canım çok geçmiş olsun.burda bunu bizler bilemeyiz ama ben sanki silikon çıkartıldığında geçecekmiş gibi düşünüyorum.Allah yardımcın olsun inşallah düzelir Rabbim tez zamanda şifasını versin.Pardon ya elim degdi bos msj attim galibaameliyati yapan dr 10bin ameliyati devirmis ama ilk defa boyle birsey ile karsilasmis sozde bilemiyorum muamma .. Koltukaltindan 10binmis. Piyango bana vurdu. Meme alti dan 1000 ameliyat yapmis. Kas ustu takti bana oda farkinda degil nasil lenfleri etkiledigini bilmiyor. Ameliyattan 3 hafta sonra elim sisti. Silikonlari cikarinca akis artabilir diye dusunuyorum diyor. Gecer mi gecmez mi bilemiyor. Deneyelim orta kalite silikon takmistim ondan kapsul devam ediyor olabilir silikonlari cikarip 6 ay bekleyelim eylul gibi mentor takarim meme altindan yaparim diyor. Denesem mi korkar oldum sonuc iyide olabilir. Denemezsem kotu ne olabilir. Kapsulle yasamakta cok sıkıcı ve agrili her masajda memem kopacak zannediyorum... Ne yapmaliyim sizce kizlar???
bence silokon taktırmayı da hemen düşünme illa 6 ay sonra takılcak diye bir şey yok.çıkarttırıp 1-2 yıl bekle derim canım ben.hem bedenen hem ruhen kendini de toparlamış olursun.sağlığına kavuşup ondan sonra çok iyi bir hekime kaliteli marka taktırırsın.Pardon ya elim degdi bos msj attim galibaameliyati yapan dr 10bin ameliyati devirmis ama ilk defa boyle birsey ile karsilasmis sozde bilemiyorum muamma .. Koltukaltindan 10binmis. Piyango bana vurdu. Meme alti dan 1000 ameliyat yapmis. Kas ustu takti bana oda farkinda degil nasil lenfleri etkiledigini bilmiyor. Ameliyattan 3 hafta sonra elim sisti. Silikonlari cikarinca akis artabilir diye dusunuyorum diyor. Gecer mi gecmez mi bilemiyor. Deneyelim orta kalite silikon takmistim ondan kapsul devam ediyor olabilir silikonlari cikarip 6 ay bekleyelim eylul gibi mentor takarim meme altindan yaparim diyor. Denesem mi korkar oldum sonuc iyide olabilir. Denemezsem kotu ne olabilir. Kapsulle yasamakta cok sıkıcı ve agrili her masajda memem kopacak zannediyorum... Ne yapmaliyim sizce kizlar???
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce kavuşursun sağlığına. Ben şu orta kalite silikon işine takıldım bunu sana söylemiş miydi ameliyat öncesiPardon ya elim degdi bos msj attim galibaameliyati yapan dr 10bin ameliyati devirmis ama ilk defa boyle birsey ile karsilasmis sozde bilemiyorum muamma .. Koltukaltindan 10binmis. Piyango bana vurdu. Meme alti dan 1000 ameliyat yapmis. Kas ustu takti bana oda farkinda degil nasil lenfleri etkiledigini bilmiyor. Ameliyattan 3 hafta sonra elim sisti. Silikonlari cikarinca akis artabilir diye dusunuyorum diyor. Gecer mi gecmez mi bilemiyor. Deneyelim orta kalite silikon takmistim ondan kapsul devam ediyor olabilir silikonlari cikarip 6 ay bekleyelim eylul gibi mentor takarim meme altindan yaparim diyor. Denesem mi korkar oldum sonuc iyide olabilir. Denemezsem kotu ne olabilir. Kapsulle yasamakta cok sıkıcı ve agrili her masajda memem kopacak zannediyorum... Ne yapmaliyim sizce kizlar???
çok geçmiş olsun arkadaşım.. eminim doktorun da böyle bir sorunla karşılaşıp meslek hayatını olumsuz lekelemek istemezdi.. ihmali varsa tabiki üstüne düşeni yapmalı sağlık bu ihmale gelmiyor ne yazık ki.. durumuna çok üzüldüm Rabbim şifa versin umarım sorunun temelden çözüme ulaşır..Evet canim. Baska dr a da gittim bugun o omur boyu tedavi dedi. Ameliyati yapan dr Samimi davrandi bu benim hatamsa da direnaji eski haline getirmem gerekirki elin bence silikonun varligindan rahatsiz surekli kapsul olusuyor. Cikaralim 6 ay bekleyelim inerse meme altindan takarim dedi. Oda arastiriyormus notlarini gosterdi ki randevusuz gittim masasinda notlar benim sorunum ile ilgiliydi uzgundu.....
Emnmsn cnm tekrar dene biBEN DE SADECE 2 FOTO GÖRÜYORUM O DA AMELİYATTAN HEMEN SONRAKİLER SANIRIM.
Ben goremiyormgünaydın kızlar musmutlu haftalar
36.gün resimleri yükledim hergün daha mı güzel oluyor ne
birbirimizi takip etmiyoruz galiba edelim o vakit :)Ben goremiyorm
Ben denizlide 6500 oldum özel hastanede damla farklı yuvarlak farklı fiyat veriyordu. Ama sabit fiyatlardi.Kizlar mrb meme buyutmede yeni ameliyat olan veya olucklar fiyat hakkinda bilgi verebilirmisinz ne kadara oldunuz veya ne kadar soyledi ben bi doktorla gorustum ondan randevu aldm fiyat olarak 8500 soyledi normalmi sizce bi arkda onerdm oda mail atmis onada 8000 demis hic gormeden fiyat verior anlamis deilim doktoru arastirdigimdada yazilanlar genelde iyi sizde fiyat hakkinda yorum yazarsanz sevinirim
Tsk ederm cvpladigin icin memnunmusun peki bn doktorla yuz yuze hic gorusmedm maille verdi fiyati yuvarlak veya damlada demedm arastirdm ama pek bulamadm izmirde olmak istiorm fiyatta fazla geldi ama doktor bulamadmBen denizlide 6500 oldum özel hastanede damla farklı yuvarlak farklı fiyat veriyordu. Ama sabit fiyatlardi.
slm cnm.. ortalama fiyatlar zaten yazdığın rakamlar.. her yıl ocakta zam geliyor.. kampanya yapmıştı benim doktorum aralık sonuna kadar 5500 tl fiyat vermişti şuan da 8000-8500 arası fiyatı var.. dikleştirme de olursa fiyat daha artıyor sanırım.. burda 15 bine olanda var mesela tamamen doktoruna bağlı yoksa kullanılan silikon markası genelde aynı mentor marka..Kizlar mrb meme buyutmede yeni ameliyat olan veya olucklar fiyat hakkinda bilgi verebilirmisinz ne kadara oldunuz veya ne kadar soyledi ben bi doktorla gorustum ondan randevu aldm fiyat olarak 8500 soyledi normalmi sizce bi arkda onerdm oda mail atmis onada 8000 demis hic gormeden fiyat verior anlamis deilim doktoru arastirdigimdada yazilanlar genelde iyi sizde fiyat hakkinda yorum yazarsanz sevinirim
Ben dr yüzyüze konuştum baktı kontrol etti sonra fiyat söyledi ben de izmirde olmak istemistm ama denizlide ki dr içime sindı çok memnunumTsk ederm cvpladigin icin memnunmusun peki bn doktorla yuz yuze hic gorusmedm maille verdi fiyati yuvarlak veya damlada demedm arastirdm ama pek bulamadm izmirde olmak istiorm fiyatta fazla geldi ama doktor bulamadm
Peki sen nerde ameliyat oldun acaba izmirmi doktorunun adi nedirslm cnm.. ortalama fiyatlar zaten yazdığın rakamlar.. her yıl ocakta zam geliyor.. kampanya yapmıştı benim doktorum aralık sonuna kadar 5500 tl fiyat vermişti şuan da 8000-8500 arası fiyatı var.. dikleştirme de olursa fiyat daha artıyor sanırım.. burda 15 bine olanda var mesela tamamen doktoruna bağlı yoksa kullanılan silikon markası genelde aynı mentor marka..