Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Elimi kullaniyorum ancak kisitli. Silikonu cikarip inip inmeyecegini gorecegiz diyor bu defa koltukaltindan degil meme altindan dedi ne yaoacagim cok arada kaldim.??

Elimi kullaniyorum ancak kisitli. Silikonu cikarip inip inmeyecegini gorecegiz diyor bu defa koltukaltindan degil meme altindan dedi ne yaoacagim cok arada kaldim.??

kesinlikle başka bir doktorla daha görüş, ufak da olsa ihtimal varsa şansını dene ama olmayacaksa yine bir travma yaratacak sende. İngilizcen varsa, realselften doktorlara sorabilirsin mesela

Son düzenleme:
Peki bunu kim dedi aynı doktor mu?
Once baska dr a gittim tedavi fizik tedavi dedi emarlari ameliyati yapan dr a gosterdim. Lenf direnajini silikonlar kapatiyor bence cikaralim meme altindan hic zor olmayacak bunu yapmamiz daha iyi olur dedi. Baska dr lar ameliyati ucretli yapsin diye ben yapayim diyebilir cok dr a gittim bu ara cuzdanim bosaldi. Mantikli dedigi sizce ne yapmaliyim? Baska dr omur boyu cekeceksin diyor. Denemek beni duzeltecekse silikonsuzda yasarim. Yada bilemiyorum taktirirsamda asla koltukaltimdan taktirman.

Peki bunu kim dedi aynı doktor mu?
Evet canim. Baska dr a da gittim bugun o omur boyu tedavi dedi. Ameliyati yapan dr Samimi davrandi bu benim hatamsa da direnaji eski haline getirmem gerekirki elin bence silikonun varligindan rahatsiz surekli kapsul olusuyor. Cikaralim 6 ay bekleyelim inerse meme altindan takarim dedi. Oda arastiriyormus notlarini gosterdi ki randevusuz gittim masasinda notlar benim sorunum ile ilgiliydi uzgundu.....

Gunde 2 dr geziyorum. Cok yorucu kime inanacagimi sasirdim. Parama mi yanayim. Sonuca mi yanayim bilemedim.

Canım hiçbir doktor hastasını mağdur etmek istemez . Gerçekten de vicdanı olan bir insan senin yaşadıklarını görüp duyup umursamamazlık yapmaz. Biz bile işlerimizi yaparken ne kadar alanında uzman olsak da hata yapabiliyoruz , ama doktorların işi öyle zor ki , hatayı asla affetmiyor. Eğer silikonların çıkarılması senin iyiliğine olacaksa ve doktorunun samimiyetine inanıp güveniyorsan , doktorunun dediğini yap silikonları çıkarttır . Şnşallah düzelme olur. Dediğin gibi daha sonradan meme altı kesisi ile tekrar ameliyat olabilirsin. Ama önce sağlık. Yani sen iyi ol dA gerisi hallolur nasılsa. Sen Fatih beye de gitmiştin o ne demişti peki kolunla ilgili?

Hiç bir doktor elbette böyle bir şeye sebep olmak istemez ama koltuk altının bu riski olduğunu doktor bana da söylemişti çok hassas bir yer diye... bence doktorun söylediği de mantıklı canım

pakmelenk cnm, benim de kesi yerim koltukaltı. Ve benim de dr a ilk sorum:lenfatik direnaja bir zararı var mı idi. O da, bu kesi yerinin çok ciddi tecrübe gerektirdiğini, uygulama tecrübesi olmayan bir cerrahın asla denememesi gerektiğini söylemişti. Ben de bi sıkıntı olmadı, tabi şimdilik çünkü hiç birimiz, kesi yerimiz neresi olursa olsun, bu protezlerin yıllar sonra başımıza Ne iş açacağını bilmiyoruz. Anlattığın kadarıyla senin dr un bu işi sürekli yapan bir hekimmiş. Her ikiniz için dr çok büyük talihsizlik olmuş.
Şimdi benim merak ettiğim ve dr a sormanı istediğim şey şu:
- kesiyi yanlış yaptığı için veya koltukaltından Kasın altına girerken yaptığı yanlış bir hamle ile mi lenfatik drenaj zarar gördü???
Protezleri çıkarmak bunu telafi edecek miymiş????

Kızlar göğüsaltı 84 üstü 98 olmuş 85b mi oluyorum şimdi. Ameliyattan önce 8 cm di dokum 400 cc le 6 cm gelmiş az değilmi anlamadım :) ha ben memnunum büyüklükten de sanki daha büyük olmuşlar gibi gelmişti ölçünce şaşırdım

Benim de ameliyatım yarın doktor 400 cc üstü kullanacağını söyledi seninkini görme şansım var mı :)

Lenf odem dedi canim fatih bey ama ameliyat ile supermikrocerrahi ile iyilestiririm dedi mumkun degilki bu...gittigim tum proflar elletme daha kotu olur dedi yani ozel hastane dr lari cok ameliyat yaptiklari surece hastanede baki kalabilirler bu hastane kuralidir cok ameliyat o kadar kazanc.... Ve lenfosintigrafi istedi ki bu islem lenflere ciddi zararlar veriyormus donusumsuz. Bu bilgiler sonrasi fatih bey dosyasini kapadim.

Lenf odem dedi canim fatih bey ama ameliyat ile supermikrocerrahi ile iyilestiririm dedi mumkun degilki bu...gittigim tum proflar elletme daha kotu olur dedi yani ozel hastane dr lari cok ameliyat yaptiklari surece hastanede baki kalabilirler bu hastane kuralidir cok ameliyat o kadar kazanc.... Ve lenfosintigrafi istedi ki bu islem lenflere ciddi zararlar veriyormus donusumsuz. Bu bilgiler sonrasi fatih bey dosyasini kapadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…