- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 40
tamam cnm ..Tamam canim eve gidince foto atayim buraya ozaman seni izlemeye aldim sanirim suan :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam cnm ..Tamam canim eve gidince foto atayim buraya ozaman seni izlemeye aldim sanirim suan :))
Ben kesin damla istiyorum canim daha dogal sonuclar cok arastirdim yuvarlak bende sanirim komik durur
Benimde öyleydi çok az di resimlerim var bakabilirsniz beni izlemeye alarakKendi gogsunuz ne kadar buyuklukteydi benim cok cok az yeni cikmis gogus gibi o yuzden tereddutteyim
İlk yapildiginda sanirim daha kucuk sonradan mi buyumus gorunuyor ? Meme altiniz kac cm di ve kac cc dir ? Son hali guzelllBenimde öyleydi çok az di resimlerim var bakabilirsniz beni izlemeye alarak
Mentor 330 normal profil benim omuzlar falan baya genis ama kucuk olursa uzulurum endişesi var 345 istiyorum sanirim biraz :))))A sen yuvarlak yazdın sandım yazmamışsın, doktor moderate plus 330 takacak sanırım, bana sığmayan işte, güle güle kullan:)
Sirt agrisini nasil atlattiniz bi yandan heyecanli bi yandan korkuluyum agridan acidan ziyade SİRT USTU YATMAK nasil olcak bilmiyorum (((Ben bugün işe başladım ama çook yoruldum neden bilmiyorum birde sırtım çok ağrıdı galiba evde yatmaya alıştım
Yarın iki hafta oluyor ödemler gitmeye başladı birbirine yaklaşmaya da başladılar zor süreç bitiyor galiba
İlk iş günü geçtiyse kalanı kolay cnm.. hergün daha güzel olacaklarBen bugün işe başladım ama çook yoruldum neden bilmiyorum birde sırtım çok ağrıdı galiba evde yatmaya alıştım
Yarın iki hafta oluyor ödemler gitmeye başladı birbirine yaklaşmaya da başladılar zor süreç bitiyor galiba
ilk günler sırt üstü bile yatmak zor cnm oturur vaziyette 3 yastıkla yattım 4 gün sonra 2 sonra tek yastığa düştüm zamanla.. bugün 36.günüm daha yeni yeni yan yatıyorum..Sirt agrisini nasil atlattiniz bi yandan heyecanli bi yandan korkuluyum agridan acidan ziyade SİRT USTU YATMAK nasil olcak bilmiyorum (((
Ahhh en zor kismi sanirim bende artik iki buklum yatcam ameliyattan 10 gun sonrada ise basliyorum umarim cok agrim olmazilk günler sırt üstü bile yatmak zor cnm oturur vaziyette 3 yastıkla yattım 4 gün sonra 2 sonra tek yastığa düştüm zamanla.. bugün 36.günüm daha yeni yeni yan yatıyorum..
İnşallah canım korkuyordum ama atlattımİlk iş günü geçtiyse kalanı kolay cnm.. hergün daha güzel olacaklar
CANIM benim için yatmak zor olmuyordu herkesin bünyesi farklı işte çok rahat yatıp kalkıyorum ilk günler dışında ama tabiki yan yatmak yasak o da sırt ağrısı yapıyor ama benim ki ameliyattan değil işim nedeniyle var olan bir ağrı korkma yani 10 gün sonra rahat başlarsın işin ne bilmiyorum ama ...Ahhh en zor kismi sanirim bende artik iki buklum yatcam ameliyattan 10 gun sonrada ise basliyorum umarim cok agrim olmaz
Aynen boyle soyledi ameliyat hazirliginda sormustum. Biz iyi olani biliriz demisti. Bana birak demisti. Biraktik basimiza gelen kalmadi.pakmelenk orta kalite silikon taktım ne demek ya kızlar ben çok şaşırıyorum açıkçası ameliyata gitmeden nerdeyse bir doktor kadar bilgiliydim, hangi protezi kullanacağını hangi yöntem vs vs... 10 bin ameliyat yapmış orta kalite silikon kullanan bi doktor..
Amin cok tesekkur ederim canim. 3. Ameliyata karar verdim gibi denemek zorundayim.canım çok geçmiş olsun.burda bunu bizler bilemeyiz ama ben sanki silikon çıkartıldığında geçecekmiş gibi düşünüyorum.Allah yardımcın olsun inşallah düzelir Rabbim tez zamanda şifasını versin.
Hayırlısı artık maraton başlad artık. Kontrole gittin mi cnm.Ben bugün işe başladım ama çook yoruldum neden bilmiyorum birde sırtım çok ağrıdı galiba evde yatmaya alıştım
Hemfikiriz canim sagolunbence silokon taktırmayı da hemen düşünme illa 6 ay sonra takılcak diye bir şey yok.çıkarttırıp 1-2 yıl bekle derim canım ben.hem bedenen hem ruhen kendini de toparlamış olursun.sağlığına kavuşup ondan sonra çok iyi bir hekime kaliteli marka taktırırsın.
Iyisini biz biliriz sen merak etme arkadaslarina taktigimdan olacak dedi. Rahat bir adam dedigim dedik sen buyuk istersin o istedigi gibi takar yapar...Çok çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce kavuşursun sağlığına. Ben şu orta kalite silikon işine takıldım bunu sana söylemiş miydi ameliyat öncesi