Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben bugün işe başladım ama çook yoruldum neden bilmiyorum birde sırtım çok ağrıdı galiba evde yatmaya alıştım :KK42:
Yarın iki hafta oluyor ödemler gitmeye başladı birbirine yaklaşmaya da başladılar zor süreç bitiyor galiba :KK73:

Ben bugün işe başladım ama çook yoruldum neden bilmiyorum birde sırtım çok ağrıdı galiba evde yatmaya alıştım :KK42:
Yarın iki hafta oluyor ödemler gitmeye başladı birbirine yaklaşmaya da başladılar zor süreç bitiyor galiba :KK73:
Sirt agrisini nasil atlattiniz bi yandan heyecanli bi yandan korkuluyum agridan acidan ziyade SİRT USTU YATMAK nasil olcak bilmiyorum :KK43:(((

İlk iş günü geçtiyse kalanı kolay cnm.. hergün daha güzel olacaklar :KK200:

Sirt agrisini nasil atlattiniz bi yandan heyecanli bi yandan korkuluyum agridan acidan ziyade SİRT USTU YATMAK nasil olcak bilmiyorum :KK43:(((
ilk günler sırt üstü bile yatmak zor cnm oturur vaziyette 3 yastıkla yattım 4 gün sonra 2 sonra tek yastığa düştüm zamanla.. bugün 36.günüm daha yeni yeni yan yatıyorum..

ilk günler sırt üstü bile yatmak zor cnm oturur vaziyette 3 yastıkla yattım 4 gün sonra 2 sonra tek yastığa düştüm zamanla.. bugün 36.günüm daha yeni yeni yan yatıyorum..
Ahhh en zor kismi sanirim bende artik iki buklum yatcam ameliyattan 10 gun sonrada ise basliyorum umarim cok agrim olmaz :KK43:

İlk iş günü geçtiyse kalanı kolay cnm.. hergün daha güzel olacaklar :KK200:
İnşallah canım korkuyordum ama atlattım :KK200:
Ahhh en zor kismi sanirim bende artik iki buklum yatcam ameliyattan 10 gun sonrada ise basliyorum umarim cok agrim olmaz :KK43:
CANIM benim için yatmak zor olmuyordu herkesin bünyesi farklı işte çok rahat yatıp kalkıyorum ilk günler dışında ama tabiki yan yatmak yasak o da sırt ağrısı yapıyor ama benim ki ameliyattan değil işim nedeniyle var olan bir ağrı :KK66: korkma yani 10 gün sonra rahat başlarsın işin ne bilmiyorum ama ...

pakmelenk pakmelenk orta kalite silikon taktım ne demek ya kızlar ben çok şaşırıyorum açıkçası ameliyata gitmeden nerdeyse bir doktor kadar bilgiliydim, hangi protezi kullanacağını hangi yöntem vs vs... 10 bin ameliyat yapmış orta kalite silikon kullanan bi doktor..
Aynen boyle soyledi ameliyat hazirliginda sormustum. Biz iyi olani biliriz demisti. Bana birak demisti. Biraktik basimiza gelen kalmadi.

Hayırlısı artık maraton başlad artık. Kontrole gittin mi cnm.

bence silokon taktırmayı da hemen düşünme illa 6 ay sonra takılcak diye bir şey yok.çıkarttırıp 1-2 yıl bekle derim canım ben.hem bedenen hem ruhen kendini de toparlamış olursun.sağlığına kavuşup ondan sonra çok iyi bir hekime kaliteli marka taktırırsın.
Hemfikiriz canim sagolun

Çok çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce kavuşursun sağlığına. Ben şu orta kalite silikon işine takıldım bunu sana söylemiş miydi ameliyat öncesi
Iyisini biz biliriz sen merak etme arkadaslarina taktigimdan olacak dedi. Rahat bir adam dedigim dedik sen buyuk istersin o istedigi gibi takar yapar...

X