Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Amin cok tesekkur ederim canim. 3. Ameliyata karar verdim gibi denemek zorundayim.
Ya tekrar geçmiş olsun canım. Ne diyim,zor günler geçiriyorsun . Allah yardımcın olsun,şans seninle olsun. Umarım inşallah çok doğru kararlar verirsin ve sorunsuz başarılı güzel sonuçlar alırsın

Amin cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin.. Boyle dualar iyi geliyor. Benim icin cook degerli Sevgiler.

Canim ilk bir ay yorulur nefe nefese kalirsin sonra geciyo ben 2.hafta direnlerimle beraber crsiya araba surerek gitmistim Ama vitesi zor attiriyodum kolum agriyodu ne cesaretse benimkl

Hayırlısı artık maraton başlad artık. Kontrole gittin mi cnm.
Kontrole bu hafta henüz gidemedim doktor yurt dışına çıkacakmış gelince gideceğim artık bu hafta bende doluyum
Canim ilk bir ay yorulur nefe nefese kalirsin sonra geciyo ben 2.hafta direnlerimle beraber crsiya araba surerek gitmistim Ama vitesi zor attiriyodum kolum agriyodu ne cesaretse benimkl
bende bir hafta sonra kullanmaya başladım ama zor oluyordu el frenini oğlum çekiyordu

kızlar bir sey soracagım benim operasyon 1 Martta ama DR asistanı ile konuştum 27 Şubat ( 2 gün önce yani) gelip ölçüye karar verseniz ve sabahtan aneztezi uzmanı ile konuşsanız yeterli olur dedi.

2 gün önce geç değil mi ? hem boyuta son kez karar vermek hemde aneztezi için

Sana yine 2 gun once gel demis ben hic yuz yuze gorusmedm maille konustuk tlfla randevu aldm 14 martta muayeneye gidicm herseyi o gun yapicz yatisimda o gun olucak 15 mart sabahinada ameliyat dedi git gel olmasn die il uzak bende merak ve korku icindeyim umarim hersey sorunsuz olur

Kontrole bu hafta henüz gidemedim doktor yurt dışına çıkacakmış gelince gideceğim artık bu hafta bende doluyum
bende bir hafta sonra kullanmaya başladım ama zor oluyordu el frenini oğlum çekiyordu
Zor olmz mi en kotusu de el frenini kaldirmak ne fenaydi bi yerde el frenini cekmeye calisirken iki elimle yapmaya calisiyodum gencler beni oyle gorunce gülmustu

t
akipleşiriz zaten ben oncesınde 2 defa gorustum zaten DR ye guvenım cok tek korkum boyut cok netım ben kucuk ıstıorm yıne sadece duz yattıgımda tumsek olsun biraz minik bir kase kadar yeter. aneztezi dr side insallah iltihap vs demez veya enfeksiyon
1 haftaya kdr hergün umca alacagım
1 hafta kala kullandıgım prebiotgi kesecegim bakalım
korku heyecan heves kaygı hepsi var
2017 ani ve kesin kararlar aldığım yıl oldu. umarım yaptıgım ve karar aldıgım hic bir seyde pişman olmam iyiki derim.

Merhaba ben de dort gun once ameliyat oldum.Meme doksu cok az oldugu icin kas alti 330 cc protez takildi.Dun agrilarimdan dolayi yaptirdigima bin pisman olarak kontrole gittim.Sargi acilinca agri falan kalmadi ama goruntu de beni hic memnun etmedi.Cok ayrik duruyorlar.O kadar sevmedim ki acip bakmiyorum bile.Doktoruma guvendigim icin umudum var ama duzelir mi ne zaman yumusar bilmiyorum

Ufff korkuorm ben
Korkuorm(( takıp edermsn benı bende a cup ım 1 Mart operasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…