- 13 Aralık 2011
- 259
- 47
Pardon ya elim degdi bos msj attim galiba ameliyati yapan dr 10bin ameliyati devirmis ama ilk defa boyle birsey ile karsilasmis sozde bilemiyorum muamma .. Koltukaltindan 10binmis. Piyango bana vurdu. Meme alti dan 1000 ameliyat yapmis. Kas ustu takti bana oda farkinda degil nasil lenfleri etkiledigini bilmiyor. Ameliyattan 3 hafta sonra elim sisti. Silikonlari cikarinca akis artabilir diye dusunuyorum diyor. Gecer mi gecmez mi bilemiyor. Deneyelim orta kalite silikon takmistim ondan kapsul devam ediyor olabilir silikonlari cikarip 6 ay bekleyelim eylul gibi mentor takarim meme altindan yaparim diyor. Denesem mi korkar oldum sonuc iyide olabilir. Denemezsem kotu ne olabilir. Kapsulle yasamakta cok sıkıcı ve agrili her masajda memem kopacak zannediyorum... Ne yapmaliyim sizce kizlar???pakmelenk cnm, benim de kesi yerim koltukaltı. Ve benim de dr a ilk sorum:lenfatik direnaja bir zararı var mı idi. O da, bu kesi yerinin çok ciddi tecrübe gerektirdiğini, uygulama tecrübesi olmayan bir cerrahın asla denememesi gerektiğini söylemişti. Ben de bi sıkıntı olmadı, tabi şimdilik çünkü hiç birimiz, kesi yerimiz neresi olursa olsun, bu protezlerin yıllar sonra başımıza Ne iş açacağını bilmiyoruz. Anlattığın kadarıyla senin dr un bu işi sürekli yapan bir hekimmiş. Her ikiniz için dr çok büyük talihsizlik olmuş.
Şimdi benim merak ettiğim ve dr a sormanı istediğim şey şu:
- kesiyi yanlış yaptığı için veya koltukaltından Kasın altına girerken yaptığı yanlış bir hamle ile mi lenfatik drenaj zarar gördü???
Protezleri çıkarmak bunu telafi edecek miymiş????