Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

slm benim de 1 ayım yarın doluyor nasıl masaj yaptığını merak ediyorum ... bende sütyeni çıkarttım ve aynı şekilde ağrım olunca tekrar taktım:))

masajı avcumun içi ile ovalayarak yapıyorum. yani göğsün üzerinde daire çiziyorum belli bir baskı uygulayarak. sonra da protezi yanlardan parmak uçlarımla yavaşça sıkıp bırakıyorum. acaba hissedermiyim silikonu diyordum ameliyattan önce ama şu an protezi hissetmek için büyük çaba harcamama rağmen hiç hissedilmiyor =)

ya bugün ben de marks&spencer da bir sporcu sutyeni gördüm, bayıldım resmen. bu voe gibi önden fermuarlı hatta. rahatça giyip çıkarabileceğimiz türden. ama 79 tl pahalı geldi yaa, almadım. şu ara zaten ameliyattı, sütyeniydi, yara kremiydi vs çok masraf ettim. indirime girerse hemen alıcam ama çok beğendim.

ben dikişlerimin üzerindeki bandı geçen hafta kaldırdım banyo sonrası. korktum biraz yaparken gerçekten incecik bir dikiş izi var. ona da özel bir jel sürüyorum doktorumun önerdiği. şu an gayet iyi görünüyor. sadece dikiş yerinin başında misina gibi bir düğüm var, onu çekmeye de korktum, eriyen dikiş ipinden daha sert bir şey. zamanla düşer belki. ben bundan 3 ay sonra gidicem artık doktoruma. 3 ay sonra görüşürüz dedi doktorum

BAnyo yapıyorum sık sık canım .Bende bi bakayım marks&spencera :) Evet yeterince masraf ettik bende belki gelecek ay anca alabilirim
özel bir jel ne kullanıyosun canım benim jel antibiyotikli deri pomadı thicoline jel senin kullandığın jel 2 tane farklı farklı mı ?Adı ne canım

ben contractubex jeli kullanıyorum sadece. sanırım yara izlerinin geçmesini sağlıyormuş

arkadaşlar

aranızda tahta göğüslü olup da 275 cc taktıran var mı

az önce bi arkadaşımla konuştum ona 350 cc takılmış high profil yuvarlak ve şimdi 75c sütyen giyiyomuş

benm 275 cc high profil yuvarlak mento marka

boyum 1.60 kilom 62

üstüm altıma göre daha ince

şişlikler inince 75A yı mı anca doldurucam

of çok üzüldüm

benzer durumda olanınız var mı

teşekkürler

ii pazarlar

slm kızlar bende 20 yasında 168 boyumm 55 kilomm.. gögüslerm 10 yasındaki bir cocugun gögüsleri gibi hiçççç cokkk dümdüz... bana yardmcı oln lutfen istanbulda oturuorm... önercgnz doktor var mı operasyon nkdr suruyo ve fiyat tabi??

Merhaba Hanımlar, 8 yıl önce 220 Cc yuvarlak silikon taktırmıştım. Hiç göğsüm yoktu. Doğum, emzirme derken şimdi üstte hiçbişey kalmadı. Tahta gibiyim yine. Dr Çoşkun Levent Taşçı'yı önerdiler. Bilgisi olan var mı? Fiyatlar ne kadar? Damla mı yuvarlak mı daha iyi? Paylaşırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

tsk ederim bende ayyıldızın sporcu sütyenini aldım voe den sonra çok rahat ve şık oldu 58 tl fiyatı daha uygun:))

tsk ederim bende ayyıldızın sporcu sütyenini aldım voe den sonra çok rahat ve şık oldu 58 tl fiyatı daha uygun:))

Rica ederim :) markalarin bir cok sporcu modeli var ama aradan secip memnun kalmak biraz zor. seninkinin modeli, numarasi veya adi var mi? Varsa ogrenebilirmiyim?

meraba canım.bende yaptırmak istiyorum ama hem korkuyorum hem de fiyat konusunda bilgim yok.doğum dolayısıyla göğüslerim çatladı emzirme dönemim bitti ve diyete başladım 20 kilo verdim.175 cm boyum var 66 kiloyum.zayıfladıktan sonra doğum çatlakları ile birlikte göğüslerim çok kötü sarktı ve çok kötü bir görüntüsü var.85 bweden sütyen kullanıyorum ama göğüslerim o kadar yumuşakki çok kötü pamuk gibi aynı.sarkıklığı gidermek ve göğüslerimi büyütmek istiyorum ama fiyatlarını bilmiyorum. bir de iz kalıyormu? internetten resimlerde görüyorum hep izleri var.kol altından da silikon koyuyorlarmış öyle okudum o zaman iz falan kalmıyormuş.bana yardımcı olurmusun canım.kendimi çok kötü hissediyorum bir de ekonomik açıdan şu an için pek durumum yok ama ilerde muhakkak yaptırıcam

Rica ederim :) markalarin bir cok sporcu modeli var ama aradan secip memnun kalmak biraz zor. seninkinin modeli, numarasi veya adi var mi? Varsa ogrenebilirmiyim?
ayyıldızın tek modeli var sporcu sütyeni olarak bana gösterilen tek modeldi sırtı sporcu atleti gibi önden açılıp kapatılıyor yalnız ben hala voe yu çıkardığımda ağrım oluyor cesaret edemiyorum çıkarmaya doktorum bir müddet daha kullanmamı söyledi seninde çıkarınca hala ağrın oluyormu çıkarınca sütyenini...

önden açılabilmesi biz yeni ameliyat olanlar için çok daha konforlu. ben de bakayım bu hafta sonu dediğin sutyene.
bende 1 - 1,5 hafta önce voe sutyeni çıkardığımda bir süre sonra çok ağrım oldu ama dün dikiş yerime jel sürmek için sutyeni çıkardım, bi süre kurumasını bekledim ama rahat gelince böyle biraz daha durayım dedim sonra 3 saat öyle gezdiğimi farkettim ve hiç ağrı yaşamadım. şaşırdım hatta daha geçen hafta çıkardığımda çok ağrımıştı diye.
benim doktorum da 3 ay kadar daha kullanmamı söyledi, ama geceleri çıkarabilirsin istersen dedi. ben gece çıkarmıyorum çok rahatsız etmediği için. gündüz de olabildiğinde takılı duruyor. masaj yaparken bir de jeli sürerken çıkarıyorum. çünkü sutyen medikal bir sutyen. senin göğüs sağlığın için en iyisi o şu anda. bana kalırsa arada bir çıkartman sorun yaratmayacaktır. istersen evdeyken bir süre çıkar ve dene. ağrı başlarsa demek ki çıkarman gereken zaman daha gelmemiştir. ama korkma da.. ben de çıkardığım zaman çok acıyınca çok korkmuştum ya geçmezse, ya hep böyle olursa diye, ama geçiyor =)

Canim sana pilates yapmani tavsiye ediyorum dik durmani sagliyacak en etkili spor.Kaslari uzatip kuvvetlendirir ve pilates yapan herkes dik oturur dik durur..bu acidan tam sana gore diyorum

hala araştırmadayım ve para biriktirmekteyim. Ama eğer yazılarımı okuduysan cocuk gibi büyük bir sorunumda var henüz anne değilim emzirme olayı beni çok tedirgin ediyor. çocuktan önce olup olmama konusu çok kafamı kurcalıyor

canim sana pilates yapmani tavsiye ediyorum dik durmani sagliyacak en etkili spor.kaslari uzatip kuvvetlendirir ve pilates yapan herkes dik oturur dik durur..bu acidan tam sana gore diyorum

teşekkür ederim evet onu duymuştum ah birde başlayabilsem :))

size özeldende msj atmıştım ama cevaplamadınız sanırım müsait değildiniz. En önemli sorum şu dünya sağlık örgütünün onayladığı tek marka demişsiniz acaba hangisi ?

Arkadaşlar düşünürken aklıma geldi ve sormadan edemiycem. şimdi protezi taktırdık ve aradan bir süre geçti mesela 3-5 yıl cicişlerimizle mutluyuz. Ama varsayalım (allah kimsenin başına vermesin dualarım herkez için geçerli) memede bir kitle tespit edildi ve doktor ısrarla alınması gerektiğini söylüyor. Protezli memede operasyon nasıl oluyor ya da olacak protez çıkarılıyormu delinme riski varmı ki vardır herhalde. Umarım kimse böyle birşey yaşamamıştır ama bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

Merhaba hanımlar,
Ben hamilelikte silikon sorun oluyor diye ikinci kez de bıçak altına yatmaktan çekindiğim için yağ enjeksiyonu mu yaptırsam diyorum fakat araştırmalarımda olsun izlediğim vidyolarda olsun işlem birkaç kere tekrarlanabilir çünkü yağ kaybı her zaman olur deniyor. Bir kaç kereden sonra yağ sabit duruyor mu yoksa kandırmak için mi böyle söylüyorlar emin olamadım. Ve eğer yaptıran varsa fiyat konusunda da bilgilendirebilir misiniz?

canım o yag olayına hıc gırme.hem kalıcı deıl,hem estetık bı goruntusu yok,, hemde vucudundan alınan yagla ıstedıgın ebatta bır buyukluk elde edemezsın..bunun en saglıklı ve garantılı yolu sılıkon ooda jel olanlarını tercıh edersın yaptırmayı dusundugunde..serum fızyolojık olanlarıda var ama onun ıcınde tuzlu su oldugu ıcın hacım kaybı yapabılıyor yada bır anda sonme yapabılıyor..hatırlıyosan gecmıste mankenler ıcın kullanılıyodu sılıkonu patladı faln dıye bu ıcı su dolu olan sılıkonlardan olugu ıcın oyle oluyodu..
hamılelıkte de sorun olmuyo,ben bekarım ve 3 yıldır sılıkonlarımlaryım ve cok mutluyum.bunun yanında meme altı kesısı oldugu ıcın ve sut kanallarıyla oynanmadıgı ıcın emzırmede sorun yasama rıskım de yok...belkı meme ucu kesısınden yaptırırsan emzırmede sorun yasayabılırsın.. oda sut kanallarına zarar verılmezse o bıle olmaz..
dusunursen en saglıklısı sılıkon protez onun dısındakılerı dusunme ve paranı harcama..
yag enjeksıyonuymus, meme buyuten jeller , haplarmıs hepsı hıkaye..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…