• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

eşim aslında ideal büyüklükte olduğunu söylese de ben biraz daha büyük ve yuvarlak olmasını istiyorum ama sanırım benim asıl sorunum gögüs uçlarımın çıkmaması, silikon yaptırmaya karar verdiğim de ameliyat sırasında gögüs uçlarımıda yaparlarmı yoksa onun için ayrı bir operasyon mu geçirmem gerekir bilginiz var mı arkadaşlar

eşim aslında ideal büyüklükte olduğunu söylese de ben biraz daha büyük ve yuvarlak olmasını istiyorum ama sanırım benim asıl sorunum gögüs uçlarımın çıkmaması, silikon yaptırmaya karar verdiğim de ameliyat sırasında gögüs uçlarımıda yaparlarmı yoksa onun için ayrı bir operasyon mu geçirmem gerekir bilginiz var mı arkadaşlar

Müdahala edilecek bir durum varsa tabiki yapılır :34:
Eşlere bakma sen,onlar her haliyle mutlu olurlar ama bu ameliyatı olursan eger daha mutlu olur emin ol :34: Benim eşimde ameliyat öncesi halinden çok memnunum,ameliyat olma diyordu..Fakat ameliyat olduktan sonrada iyiki ameliyat olmuşsun diyor :34:

Ameliyat olup sonradan bebek sahibi olan varmı? Emzirme de bir sorun olmayacağını okudum ama başından geçen var mi merak ediyorum ayrıca doğumdan sonra göğüs formunu koruyor mu? Bi daha ameliyat gerektirir mi? Doktorunuzu da yazarsanız çok sevinirim:-)

siz nerede oldunuz önerebileceğiniz bir doktor varmı? yok yaa taktım kafayı olacak bu iş hoppidi hoooppiidii gezicemm :) :) doğumdan sonra bir bozulma oluyormu acep??

Müdahala edilecek bir durum varsa tabiki yapılır :34:
Eşlere bakma sen,onlar her haliyle mutlu olurlar ama bu ameliyatı olursan eger daha mutlu olur emin ol :34: Benim eşimde ameliyat öncesi halinden çok memnunum,ameliyat olma diyordu..Fakat ameliyat olduktan sonrada iyiki ameliyat olmuşsun diyor :34:

aşırı derecede kilo alıp verilmediği müddetçe göğüsler deforme olmuyormuş.. hatta yaşlanınca bile azıcık :)

siz nerede oldunuz önerebileceğiniz bir doktor varmı? yok yaa taktım kafayı olacak bu iş hoppidi hoooppiidii gezicemm :) :) doğumdan sonra bir bozulma oluyormu acep??

Canım ben İstanbul da Hasan Fındık a ameliyat oldum.Hatta meme ucu asimetrisi ardı bende,onuda düzelttirdim sonuç gayet başarılı oldu :34:
Ol valla,imkanın varsa hiç düşünme..İnan bana insana büyük bir özgüven geliyor :16:

Doğumdan,emzirmelerden sonra bozulurmu bilemeyiz.Kimi emzirse bile silikon olasada bozulmuyor.Ben iki cocuk emzirdim,göğüslerim sarkmadı sadece üst hacmi azaldı,yumuşadıkça gevşemişti..Bu ameliyatı olup çocuk doğuran,emziren bayanlar var.Kiminde deformasyon oluyor kiminde olmuyor..Yani bu durum birazda senin vücuduna,deri kalitene,süt miktarına falan bağlı bir durum aslında..

Uzun zamandir yazilarinizi takip ettim arkadaslar ve sizinde sayenizde kararimi verdim en yakin zamanda bu amelyati oluyorum ilk gorusmem pazartesi gunu ethicada taner beyle olucak sonrada bogazici tipta veli bey ve hakan beyle gorusmeyi dusunuyorum olan arkadaslara cok ozeniyorum insallah bende hayirlisiyla olurumda burdan haberlerimi yazar resimlerimi koyarim
Olan arkadaslardan ricam arkadaslik istegi gonderip resimlerinize bakabilirmiyim damlami yuvarlakmi kararsiz kaldim gitmeden once kafamda bi fikir olussa ii olur

Uzun zamandir yazilarinizi takip ettim arkadaslar ve sizinde sayenizde kararimi verdim en yakin zamanda bu amelyati oluyorum ilk gorusmem pazartesi gunu ethicada taner beyle olucak sonrada bogazici tipta veli bey ve hakan beyle gorusmeyi dusunuyorum olan arkadaslara cok ozeniyorum insallah bende hayirlisiyla olurumda burdan haberlerimi yazar resimlerimi koyarim
Olan arkadaslardan ricam arkadaslik istegi gonderip resimlerinize bakabilirmiyim damlami yuvarlakmi kararsiz kaldim gitmeden once kafamda bi fikir olussa ii olur

Ben ekledim seni canım..Albümüme bakıp fikir edinebilirsin :34: Bende yuvarlak protez var,yuvarlak öneririm tabiki sanada uygun olursa ve doktorun önerirse :34:

Merhaba arkadaşlar. Bende dün ameliyat oldum ve aranıza katıldım. 340 cc yuvarlak pütürlü, kas üstü protez konuldu bana da. Ancak şu anda birbirlerinden çok ayrık duruyorlar. Sizlerde de bu tarz sorunlar olmuş muydu acaba? Zamanla birleşecekler mi? Ameliyat öncesi dümdüzdüm ben acaba ondanda böyle olmuş olabilir mi?

Sagol cnm ozellikle senin yazilarin cok bilgilendirici be herkese cok desteksin.
Yalniz benim gogsum hic yok gibi ins top gibi durmaz kendi dokusu olanlarda cok dogal duruyo dimi

Arzucum harika olmus ya cok sexi duruyo cook ay simdi daha cok heveslendim keske yrn gidip olsam o derece😏
Ameliyat izinde hic belli olmuyo ama ben ikinci cocugu ilerde dusundugum icin meme altini tercih etcem malesef

Sagol cnm ozellikle senin yazilarin cok bilgilendirici be herkese cok desteksin.
Yalniz benim gogsum hic yok gibi ins top gibi durmaz kendi dokusu olanlarda cok dogal duruyo dimi

Dogru olan bir yöntemle gayet doğal bir sonuç alırsın merak etme..Genelde meme dokusu olmayan kişilere kas altı yöntemini uygun buluyorlarki doğal bir sonuç olsun :34:
Benim meme dokum vardı,fotograflardada öncesi halim var zaten görmüştürsün.B cup dolgulu sütyen kullanıyordum.Meme dokum olduğu için kas zarı alt yöntemi uygun görüldü bana.400 cc yuvarlak protez ile sonuç bu işte :34:

Arzucum harika olmus ya cok sexi duruyo cook ay simdi daha cok heveslendim keske yrn gidip olsam o derece
Ameliyat izinde hic belli olmuyo ama ben ikinci cocugu ilerde dusundugum icin meme altini tercih etcem malesef

Teşekkür ederim canım :16:

Meme ucu kesisini doktorum önerdi,istersen meme altıda olur dedi ama ben iz olmasın dedim ve meme ucunu tercih ettim.İz kalmadı,yok gerçektende..Ama doktorum tekrar çocuğun olsa rahatlıkla emzirebilirsin dedi ve garantisinide verdi..Bu kesiyi uzman kişiler yapıyor ve öneriyor zaten.Dikkat gerektiren bir işlem tabi,doktorum bu konuda uzman :34:
Eger seçeceğin doktor bu kesiyi sanada tavsiye ederse ve süt kanallarının zarar görmeyeceğini söylerse kesinlikle sende meme ucu kesisini tercih et canım.Bak forumda bu kesı ile ameliyat olan birçok arkadaş var,hepside memnun..Aklında olsun yani .:29:

Merhaba arkadaşlar. Bende dün ameliyat oldum ve aranıza katıldım. 340 cc yuvarlak pütürlü, kas üstü protez konuldu bana da. Ancak şu anda birbirlerinden çok ayrık duruyorlar. Sizlerde de bu tarz sorunlar olmuş muydu acaba? Zamanla birleşecekler mi? Ameliyat öncesi dümdüzdüm ben acaba ondanda böyle olmuş olabilir mi?

Geçmiş olsun canım..Dur daha,sabırlı ol dün bir bugün iki :34: Şu an çok gergindirler,ödemler çok..Zamanla yumuşayacaklar ve doğal bir kıvama ve görüntüye gelecekler tabiki :34: Az sabır..
Gögüs kafesinin arasındaki kemik kalınsa iki gögüs aran biraz açık olur,bu senin yapımda bağlı bir durum tabi.Ama şu an birşey söylemek için gerçekten erken.Zamanla birleşeceklerdir mutlaka :54:

Çok teşekkür ederim çok rahatlattı beni canim ya. Yıllardır hayalini kurduğum şeylere sahibim şu anda ve çok mutluyum. Inşallah zamanla herşey daha da güzel olacak :))

geçmiş olsun ve yeni cicişlerin kutlu ve mutlu olsun. gelişmeleri ve safhaları bizlerle paylaşmanı dilerim.

Canım benim 3 hafta oldu ilk ameliyat olduğum öle ayrıktıki göğüs uçlarım biri anyaya biri konyaya bakıyo gibiydi. Şimdi yavaş yavaş ortaya doğru kapanıyo . Daha tam yumuşama ve ortada birleşme için zaman var tabiki ama insan günden güne değişikliklerini hissediyor.

geçmiş olsun ve yeni cicişlerin kutlu ve mutlu olsun. gelişmeleri ve safhaları bizlerle paylaşmanı dilerim.
Çok teşekkür ederim. Tabiki tüm gelişmeleri paylasirim hem de seve seve :)) çok güzel bir duyguyu insanın artık cicişlerine sahip olması: ))
Canım benim 3 hafta oldu ilk ameliyat olduğum öle ayrıktıki göğüs uçlarım biri anyaya biri konyaya bakıyo gibiydi. Şimdi yavaş yavaş ortaya doğru kapanıyo . Daha tam yumuşama ve ortada birleşme için zaman var tabiki ama insan günden güne değişikliklerini hissediyor.
Benimde şu anda öyledir biri anyada biri konyada :)) inşallah zamanla birleşirler. Çok teşekkür ederim çok rahatlatiyorsunuz beni arkadaşlar.

Geçmiş olsun canım..Dur daha,sabırlı ol dün bir bugün iki :34: Şu an çok gergindirler,ödemler çok..Zamanla yumuşayacaklar ve doğal bir kıvama ve görüntüye gelecekler tabiki :34: Az sabır..
Gögüs kafesinin arasındaki kemik kalınsa iki gögüs aran biraz açık olur,bu senin yapımda bağlı bir durum tabi.Ama şu an birşey söylemek için gerçekten erken.Zamanla birleşeceklerdir mutlaka :54:

Oncelikle verdigin bilgilerin icin cok tesekkurler, cok cesaretlendiriyosun ki ben kararimi coktan verdim tek sorum kime ve ne zaman olacagim..

Meme ameliyatindan sonra bebek sahibi olursam gogusler denasil bir degisim olur bilginiz var mi?
Hamilelikte cok siserler mi?
Dogumdan sonra formunda bozulma olur mu?
Yoksa en iyisi bebek sahibi olduktan sonra yaptirmak mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Back