kızlar çarşamba günü ameliyat oldum şu an hala hastanedeyim direnlerim duruyo sizin direnleriniz kaçıncı gün çıkarıldı of bide şu ağrılar bi geçse ...
ameliyattan sonraki ilk bir hafta gögüsteki gerginlik nedeniyle egik duruyorsunuz..bu kalıcı olan bir durum degil.hani sezeryan ameliyatı olanlarda yürüdüğünde egik dururlar,karnını tuta tuta yürürlerya onun gibi birşeyBu ameliyattan sonrada eller göğüslerde,sanki tutmazsan düşecekmiş gibi bir his ile egik yürüyoruz..
aynı şeyleri ben de yaşıyorum. Neticede ameliyat bu kolay değil. Yattığımda kalkmak, kalktığımda da yatmak işkence gibi geliyor. Göğüs kaslarım acıyor. Biraz da bandajlarım sıkı. Kaç günde geçer acaba bu ağrısı? Bir de sanırım sargıların içersindeki direnler de acıtıyor.
Bence bu konuda doktoruna guvenmelisin. Bnm biyum 1.75 kilom 65 bana 300cc mentor moderate plus takildi ve suan ameliyat oncesi kullandigim double push up tam dolgulu sutyenli hali gibi duruyor. Kimse silikon taktirdigimi anlamadi :) bende tuberoz meme yani koni meme sıkıntısı varmis goguslerim duzgun gelismemis. Doktorum en uygun modelim moderate plus doku alti olacagini soyledi cnku yuvarlak damla yada anatomik taktirmak isteseydim meme ustunde meme gibi bir goruntu olacakti. Suan gayet memnunun. Ameliyat olali 2 hafta oldu ve gayet rahatim. İyi bir doktor icine sinecek sana bol bol aciklama yapacak ve sorularini cevaplayacak bir doktor secmen geriyor. İlk 3 gun zor gerisi super. İyi ki yaptirmisim diyeceksin. Bir de damla ve anatomik protezlerde donme ve kapsul riski daha fazla aklinda olsun
zaten asıl sorunda yani eşimin söylediği ben normeldede eğik kambur duruyormuşum buna çok kızıyor. Sırt kaslarımın zayıflığındanmış.
Bir sorun daha benim çocuğumda yok yani henüz anne olmadım buda beni çok korkutuyor
duruş bozukluğu var yani.dogru sporlarla bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz benceAklınıza geldikçe dik durmaya çalışın.özellikle sandalyede,koltukta otururken dimdik oturun.zamanla alışacaksınız bôyle durmaya..
Bu ameliyat kamburluk yapmaz bunu bilin sadece.ayrıca evlenmemiş birçok bayanda bu ameliyatı oluyor.sadece size tavsiye edeceğim şey eger çocuk düşünüyorsanız yakın zaman içinde tabiki çocuktan sonra bu ameliyatı olmanız.ertele dememin nedeni ise emzirme sonrası tekrar ufakta olsa göğüslerde oluşacak deformeden dolayıdır.. Yoksa hamilelik,emzirme gibi fonksiyonlara zararı olmaz meme büyütme ameliyatının
eşim birgün zorla doktora götürdü doktorda aynısını söyledi spor yapıp sırt kaslarını güçlendirmem gerekliymiş. Ameliyatın kamburluk yapmadığını biliyorum ama işte zaten mevcutta bir eğik durma sorunum var bu süreçte dahada kötü olurmuyum diye düşündüm.
Sakıncası varmı ilersi için
ağrı yaparmı iz yeri belli oluyomu
ve dr önerebilirmisiniz bana bayanlar
benim nomral ölçüm 75 bile anca yani 2 çocuk annesiyim
ilk evlendiğimde vardı baya bi şimdi süt ten sonra hiç kalmadı anca
takviye südyenlerle destekliyoruz:)
bunu yaşayanlar yardımcı olurmusunuz bilgi veririmisiniz bayanlar
yazın sorunsuz bi yaz istiyorum :)
ve zamanı varmı yaptırmanın istanbulda yaşıyorum
ve fiyat bilgisi verebilirseniz seninirim tşkrler şimdiden
benim doktorum nazmi bayçındı. çok memnun kaldım ocakta oldum ameliyatımı. Iz yeri belli olmuyor kesi çok küçük oluyor çünkü. Ben şuana kadar bir sorun yaşamadım. Kliniği etilerde. 7000 liraya yaptırmıştm ben :) geçmiş olsun şimdiden :))
çok geçmiş olsun şekerim umarım şimdi daha iyisindir. Yeni ikizlerin hayırlı olsun
Sağol teşekkür ederim canım Evet şimdi daha iyiyim Allaha şükür cicişlerimde gayet iyi Ve memnunum :) Yarın tam bir ay olacak Masaja da başladım SEn oldunmu ameliyat canım yoksa hala araştırmadamısın ?
ya kızlar bi sorum daha olacak size önümüzdeki cuma ufuk bilkaya randevum var daha sonra silikonuma karar verip tarih vericek inş. ama bir tedirginliğimde ben yüz üstü yatmadan uyuyamıyorum uzun süre içerisinde bu bana sıkıntı yaratır mı acaba yada yüz üstü yatıldığında baskı vs hissediliyormu ben bunu dr.uma sorucam tabiki ama onlarla uyuyan bilir diye size danışmak istedim :) teşekkür ederim...
1 ayı doldurduk artık. masaja ben de başladım geçen hafta =) ilk başlarda çok zorlandım acısından dolayı ama gün geçtikçe daha rahat yapabiliyorum. yalnız bi ara sutyenimi değiştirdim ben. voe'yi çıkarıp sporcu iç çamaşırı giydim, öyle çok sıkı değil yalnız. ve 3-4 saat sonra çok ağrımaya başladı göğsüm. biraz masaj yapmaya çalıştım ve sonra voeyi tekrar taktım. taktıktan bir süre sonra ağrım azaldı. doktorlar boşuna takmalısın demiyormuş bu sutyeni onu anladım. dün bi ara yıkamak için çıkardım, çabucak kuruttum ve tekrar taktım. kas ağrılarım tamamen geçene kadar çıkarmamayı düşünüyorum =)
1 ayı doldurduk artık. masaja ben de başladım geçen hafta =) ilk başlarda çok zorlandım acısından dolayı ama gün geçtikçe daha rahat yapabiliyorum. yalnız bi ara sutyenimi değiştirdim ben. voe'yi çıkarıp sporcu iç çamaşırı giydim, öyle çok sıkı değil yalnız. ve 3-4 saat sonra çok ağrımaya başladı göğsüm. biraz masaj yapmaya çalıştım ve sonra voeyi tekrar taktım. taktıktan bir süre sonra ağrım azaldı. doktorlar boşuna takmalısın demiyormuş bu sutyeni onu anladım. dün bi ara yıkamak için çıkardım, çabucak kuruttum ve tekrar taktım. kas ağrılarım tamamen geçene kadar çıkarmamayı düşünüyorum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?