• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayrica ben ankarada bulunanlar ve meme ve burun ameliyati yaptirmak isteyen arkadaslar icin hic dusunmesinler korkacak birsey yok doktorlarini iyi secsinler yeter ben prof.dr.Selcuk Işık hocaya yaptirdim ve iki ameliyattan da cok memnun kaldim cumartesi gunu anneme karin germe yapacak hocamiz eminim o da iyi olacak

Hatta beni tanıyanlar aa ne olmuş buna diyecekler diye napsam nasıl kamufle etsem diye düşünüyorum.Bir arkadaş rahatlattı,çok tşk ederim.

arksdaslar bende ogretmenim ogretmen olan arkadasimiz on gun kolunu cok yukari kaldiramiyorsun benimde kas alti ve meme ucundan takildi silikonlarim tam oyle hemen ani hareketlerle kolunu kaldirip tahtaya yazi yazamiyorsun bir ay sonra cok rahatsin emin ok ve kendini harika hissediyorsun ben olali on ay oldu ve cok guzel gorunuyorlar

hmmmm ben okul tatil olduğunda yaptrmaya karar verdim yoksa sıkıntı olvak bnm için okulda çok görevm var :( teşekkürler bu arada ne kadara mal oldu evli misiniz?

merhaba kızlar
bende buradaki meme büyütme forumlarını okuyup irdeleyip bi dönem vazgeçip sonra ani bi kararla izmir 9 eylül hastahanesinde ameliyat oldum
kas altı 380 cc high profil mentor marka damla protez meme altı kesisinden takıldı
bugün 26. günüm
kas altı olduğundan ilk hafta ağrım çok oldu
şu an sağ daha şiş ve ucu aşağıda gibi
doktorum özellikle sağ tarafa sert masaj ve bol su içmemi tavsiye etti zamanla eşitleneceğini söyledi
büyüklükleri şekilleri konusunda içim rahat ama sertlik canımı sıkıyor hissediyorum silikonları acaba bu dönemde kapsül oluşması sözkonusu olur mu?
ikinci haftadan itibaren masaj yapıyorum günde 4 kere kollarım kopuyor
masaj yapınca gayet yumuşuyorlar ama normalde sert bilemedim işte sizde durumlar nasıl?

arkadaslar gecen sene doktor Serdar Betene amelıyat oldum ve gecen seneden berı bunalımdayım keske yaptırmasaydım goguslerımın bırı asagıda bırı yukarda bırının altında derıyle sılıkon arasında yapısma var 3cm genıslıgınde dıkıs ızlerımde cabası cok madurum hergun aglıyorum sız sız olun bu doktordan uzak durun sımdı para bırıktırıyorum ve tekrar amelıyat olucam bu sekılde daha fazla dayanıcagımı zannetmıyorum

yenı uye oldugum ıcın nasıl resım yuklenır bılemıyorum ama dıger gogusumunde durumunu gostermek ıstıyorum dava surecınede baslıycam gıttıgım hıc bır doktor bu ogusu duzeltmek ıstemıyor :((( baya masraflı olucakmıs bıze allah sızı bu doktordan korusun

kızlar bır yıldır neler cıkıyorum bır bılsenız bı gogusum asagıda dıger gogusum yukarda gogusumun altında derımle yapısma var gogusum altındakı 3 er cm lık ızlerde cabası artık yasal yollardan bu doktora dava acıyorum gıtıgım hıc bır doktor ben ellemem dıyor veya cok para ıstıyorlar ne yapıcagımı sasırdım bana akıl verın :(

mrb canım bende olmak ısteyenlerdenım ama suan hazır degılım bırde cok fazla birsey bılmıyorum arastırıorum bakalım bırde su yaz gecsın ıstıyorm sıcakta olmak zor olur gbı gelıyo ...sen nerde oturuyosun yada nerde yaptırmayı dusunuyosun:68:

ıstanbulda calısan doktor serdar beten e amelıyat oldum gecen sene ve goguslerım cok kotu durumda bırı asagıda dıgerı yukarda gogusumle derım yapıstı bırbırlerıne dıger gogusum sarktı dava acıcam ve dıger doktorlar benı amelıyat etmek ıstemıyorlar :(

yenı uye oldugum ıcın nasıl resım yuklenır bılemıyorum ama dıger gogusumunde durumunu gostermek ıstıyorum dava surecınede baslıycam gıttıgım hıc bır doktor bu ogusu duzeltmek ıstemıyor :((( baya masraflı olucakmıs bıze allah sızı bu doktordan korusun

öncelikle çok geçmiş olsun melek
bence hiç düşünme aç davanı
ordan alacağın tazminatla da düzelttirirsin
kafanı takma diycem kolay değil tahmin edebiliyorum ama lütfen bir an önce bir avukata danış ve aç davayı

Buraya uğramayalı baya uzun zaman oldu ve ben hala düşünmekteyim bir yandanda para biriktirme derdindeyim. Ev taksitleriyle birlikte çok zor oluyor ama kesin karar verirsen kredi felan halledicem. şimdi siz değerli arkadaşlardan ricam ameliyat olanlar özelliklede uzun süre önce olanlar. çünkü okuduklarımdan hep şunu anladım yaklaşık 1 yıl sonra tam kıvamına ve görüntüye sahip oluyorlar.
Neyse dediğim gibi ameliyat olup gerçekten memnun kalan arkadaşlar lütfen cevaplayınız
hangi ilde , hangi doktora ve nekadara oldunuz ???
Artık bu bilgileri ciddi şekilde toplayıp atılıma geçmem gerekiyor

arkadaslar gecen sene doktor serdar betene amelıyat oldum ve gecen seneden berı bunalımdayım keske yaptırmasaydım goguslerımın bırı asagıda bırı yukarda bırının altında derıyle sılıkon arasında yapısma var 3cm genıslıgınde dıkıs ızlerımde cabası cok madurum hergun aglıyorum sız sız olun bu doktordan uzak durun sımdı para bırıktırıyorum ve tekrar amelıyat olucam bu sekılde daha fazla dayanıcagımı zannetmıyorum

aç arkadaşım davanı aç gerekirse biriktirdiğin parayı ikinci ameliyata değil avukata dök şu an içimden çok fena küfürler geçiyor bu adama. Bu adam istanbuldamı? Ayrıca bu kişinin ismini bizle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim. Tüm forum sitelerinde yay bu haberi. Hatta televizyonlara bile git derim. Bu kişinin nerede görev yaptığınıda söylermisin. önünde yatan. Acını deşmek istemedim arkadaşım ama gerçekten çok üzüldüm.

Ve arkadaşlar elinde foto olan arkadaşlar kendi fotolaı olmak zorunda felan değil bir doktordan katalok felan ama doktorun kendi operasyonlarından olan. Benimle paylaşabilirmi lütfen gerçekten ama gerçekten karar aşamamda bana çok yardımcı olursunuz. çünkü hem çok istiyor hemde çok korkuyorum

Neden doktora gitmiyorsun diye düşünen arkadaşlara peşin cevap ben anadoluda ücra bir köşedeyim diye foruma ilk üye olduğum yazılarda belirtmiştim. Yani sadece doktorla görüşmek için istanbul ankara gezme şansım vaktim ve bütçem yok malesef. Bunların hepsi kesin karar ve yeterli para edinince yapacağım şeyler

darısı başınıza kızlar...herkeste aynı olmuyor vücudun tepkisi ama ben ayıldıktan 3 saat sonra kendimi daha iyi hissettim ve eve gittiğimde çok rahat kendi işimi yapıyordum. Ağrı falan da yaşamadım kas üstü olduğundan. Sonrasınde sadece sırt üstü yatma zorunluluğu yoruyor, bir de bandajlar çıktıktan sonra yapışkanın vücudumdan geç çıkması. Ancak son bi haftadır keyfini sürüyorum :) ameliyattan sonra en geç 2 haftaya normal oluyorsunuz. Tabi bu son hali değil daha da oturacak göğüsler daha doğal olacak ama bu hali bile süper :52:

tarifine bayıldım şekerim banyodan sonra hıı :)) hayallerimi süslüyor

Allahım okuduğum her mesajın ardından dahada kuşkuya düşüyorum. çoğunuz eğik durmaktan bahsetmişsiniz ben normal hayattada eğik duruyorum ve eşimd bana bu yüzden çok kızıyor kambur durma diye şimdi protez beni dahada eğermi yani ozaman hiç dik duramazsam :(

Ben damla protezi yaptirdim sonuc cok dogal oldu. Ameliyati Ahmet Karacalar yapti kendisini herkese oneririm

Allahım okuduğum her mesajın ardından dahada kuşkuya düşüyorum. çoğunuz eğik durmaktan bahsetmişsiniz ben normal hayattada eğik duruyorum ve eşimd bana bu yüzden çok kızıyor kambur durma diye şimdi protez beni dahada eğermi yani ozaman hiç dik duramazsam :(

Ameliyattan sonraki ilk bir hafta gögüsteki gerginlik nedeniyle egik duruyorsunuz..Bu kalıcı olan bir durum degil.Hani sezeryan ameliyatı olanlarda yürüdüğünde egik dururlar,karnını tuta tuta yürürlerya onun gibi birşey :34: Bu ameliyattan sonrada eller göğüslerde,sanki tutmazsan düşecekmiş gibi bir his ile egik yürüyoruz..:34:

Ben damla protezi yaptirdim sonuc cok dogal oldu. Ameliyati Ahmet Karacalar yapti kendisini herkese oneririm

:)) Geçmiş olsun..Ne güzel,dogal olduysa dogru teknik ve yöntem tercih edilmiş sizede,şanslısınız :34:
Banada yuvarlak protez tercih edildi,göğsüme,vücuduma uygun olan protez oydu çünkü :34: Ama sonuç inanılmaz dogal oldu,kimse bu ameliyatı olduğuma inanamaz ve kanitlayamaz o kadar iddalı yani ;)

Herkese merhaba, ameliyatında olumsuzluk yaşayan herkese çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede istedikleri gibi bir ameliyatla herşey düzelir. Ben de bu ameliyatı olup olumsuzluk yaşayanlardan biriyim. Benim sorunum da sol göğüs ucumda hissizlik. Doktor sinirin ezildi biraz demişti. Yaşım küçük olduğu için akıl edemedim ve düzelir diye bekledim ama nafile. Arkadaşlar lütfen doktorunuzu çok iyi araştırın. Aklınıza gelmeyecek sorunlar yaşayabiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Back