• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba kizlar
araniza yeni katildim sayilir. yillardir silikon yaptirmanin,hayaliyle yasiyorum en sonunda maddi ve manevi olarak kendimi hazirladim ve kismetse cumartesi gunu bogazici tip merkezinde ameliyat olucam. Orada ameliyat olan yada olacak olan varmi aranizda memnun kaldinizmi

evliyim esimi ikna etmem cokta kolay olmadi. Herzaman cekingen davrandim bu konu yuzunden .cevremdeki herkes ne gerek var diyodu. ama kararli oldugumu gorunce herkes kabullendi.

oooff kızlar bende düşünüyorum ama tırsıyorum yaa :18: bir de fiyatları az çok bilenler söyleyebilir mi ?

Devlet hastanelerınde olmayı düşünen arkadaşlara macide yakutu öneriyorlar manisa devlette idi artık istanbul umranıye egitim araştırma hastanesinde. ben bugun izmir alsancak nevvar salih işgören devlet hastanesinde muayane oldum devlette olanlar da ıyı sonuçlar alıyorlar dıye ama devlette cok ragbet olmuş ve fıyatları yukseltmişler. fiyat listesini gördüm 1600 lira olmuş devlette.mentor marka slikon damla seklinde taktıracaktım tanesi 800 lira onu da dısarıdan siz alıyorsunuz. ben 85 e yukseltıcem ölçülerimi hazırana randevu verıyorlar. Fiyatlar birbirlerıne cok yaklaştı bence bu yuzden ozele gıdıcem haftaya muayane olmaya inş halledersem yaza amelıyat olucam. :16:

kizlar resimlere nasil,bakiyoruz ben acamadim hic birini acil yardim edin lutfen cumartesi ameliyat olcam hangi cc nasil duruyo bakmam lazim

merhaba kızlar,

ben de önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım. cc konusunda ve protez markası konusunda oldukça kararsızım. düşünmekten uyku uyuyamıyorum. 16 cm boyundayım, 45 kiloyum ve neredeyse memem hiç yok. çok çok çok küçük. ergenlik çağında ilk kızların nasıl büyür, tıpkı öyle. çok büyük bir şey istemiyorum çünkü minyon bir insanım, abes durur bende, kaldıramam. zaten büyük protezi de saklayamaz meme derim, çok belli eder. ama küçük bir şey de istemiyorum. doktorum 275 cc olabilir dedi. kafam karıştı. küçük gibi onlar sanki, gerçi hiç görmedim kaç cc ne kadar büyüklükte ama bu siteden okuduğum kadarıyla küçük kalıyorlar.

daha sonra kullanılacak marka mentor. yine kk'dan okudum bir sürü yorum. mentor orta sertlikte demişler. natrelle,nagor, arian'ı falan daha çok övmüşler doğallık konusunda. ama mentor kullananlar da şikayteçi değiller, memnunlar. yani sert derken gerçekten mi sert olur? aklım hep karman çorman. ben evli değilim arkadaşlar, bekarım. yani ileride eşim ellediğinde plastik gibi semsert bir şeylere dokunsun istemiyorum. hatta o anlamadıkça söylemeyi bile düşünmüyorum. şu anda zaten evli olmadığımdan, eşimin de fikrini alamam. ya bi akıl verin bana, kafam çok karıştı ve bu ameliyatı o kadar çok istiyorum kii... ama bu sebeplerden dolayı kendimi konsantre edemiyorum, mutlu olamıyorum; ya yanlış karar verirsem diye...

bir de protezin high profile, moderate ve moderate plus tipleri çıktı karşıma. iyice allak bullak oldum. halbuki şu izin dönemimde hemen olmam gerekiyor ama karar veremediğimden zaman kaybediyorum. ya kızlar ben bu yüzden bir erkek arkadaşım bile olsun isteyemiyorum, kendimi hep eksikmiş gibi hissediyorum. sizin fotograflarınız görebilir miyim acaba? bi yardım edin, bi fikir verin ne olur ya :((

merhaba kızlar,

ben de önümüzdeki hafta bir aksilik olmazsa ameliyat olacağım. cc konusunda ve protez markası konusunda oldukça kararsızım. düşünmekten uyku uyuyamıyorum. 16 cm boyundayım, 45 kiloyum ve neredeyse memem hiç yok. çok çok çok küçük. ergenlik çağında ilk kızların nasıl büyür, tıpkı öyle. çok büyük bir şey istemiyorum çünkü minyon bir insanım, abes durur bende, kaldıramam. zaten büyük protezi de saklayamaz meme derim, çok belli eder. ama küçük bir şey de istemiyorum. doktorum 275 cc olabilir dedi. kafam karıştı. küçük gibi onlar sanki, gerçi hiç görmedim kaç cc ne kadar büyüklükte ama bu siteden okuduğum kadarıyla küçük kalıyorlar.

daha sonra kullanılacak marka mentor. yine kk'dan okudum bir sürü yorum. mentor orta sertlikte demişler. natrelle,nagor, arian'ı falan daha çok övmüşler doğallık konusunda. ama mentor kullananlar da şikayteçi değiller, memnunlar. yani sert derken gerçekten mi sert olur? aklım hep karman çorman. ben evli değilim arkadaşlar, bekarım. yani ileride eşim ellediğinde plastik gibi semsert bir şeylere dokunsun istemiyorum. hatta o anlamadıkça söylemeyi bile düşünmüyorum. şu anda zaten evli olmadığımdan, eşimin de fikrini alamam. ya bi akıl verin bana, kafam çok karıştı ve bu ameliyatı o kadar çok istiyorum kii... ama bu sebeplerden dolayı kendimi konsantre edemiyorum, mutlu olamıyorum; ya yanlış karar verirsem diye...

bir de protezin high profile, moderate ve moderate plus tipleri çıktı karşıma. iyice allak bullak oldum. halbuki şu izin dönemimde hemen olmam gerekiyor ama karar veremediğimden zaman kaybediyorum. ya kızlar ben bu yüzden bir erkek arkadaşım bile olsun isteyemiyorum, kendimi hep eksikmiş gibi hissediyorum. sizin fotograflarınız görebilir miyim acaba? bi yardım edin, bi fikir verin ne olur ya :((

Merhaba, hiç kaygılanma ve serin kanlı ol. Eğer doktorun sana güven veriyorsa önerisini temel kabul et. Benim de asimetri sorunum var ve biri neredeyse seninkiler gibi... Diğer meme de cok büyük olmadığı için ikisi arasında 80 cc fark var. Ve bu farkı kapatmak için küçük olan memeye 300 cc ya da 275 cc koyacak. Bunu önerirken de hem isteğime hem de meme fizyonomime bakıyor elbette. Boyuna ve kilona göre bence 275 cc iyi. doktorum bende nagor kullanacak. Slikonlar zaten zamanla yumuşuyormuş. Her iki markada yayğınlukla kullanılan güvenilir markalar. İsteğini net bir şekilde belirttikten sonra oktoruna güven ve gönlünü ferah tut.:34:

kizlar resimlere nasil,bakiyoruz ben acamadim hic birini acil yardim edin lutfen cumartesi ameliyat olcam hangi cc nasil duruyo bakmam lazim

mesaj sayın az olduğu için foto göremiyorsun. bir de arkadaş listende ekli olması gerek kişinin fotoğraflarını görebilmen için.
herkesin göğüs yapısı, kas yoğunluğu( kalınlığı), belki kalitesi vb farklı olduğu için tamamen aynı olan protezler bile farklı duracaktır herkeste. tek yumurta ikizi olan hastalar bile farklı doktorlarda farklı sonuçlar elde edecektir.
bu nedenle lütfen doktoruna iyi karar ver.
en iyisi iyice araştırmak. bir çok doktorla görüş. sadece görüntü ya da büyüklük kriterin olmasın.

Arkadaşlar düşünürken aklıma geldi ve sormadan edemiycem. şimdi protezi taktırdık ve aradan bir süre geçti mesela 3-5 yıl cicişlerimizle mutluyuz. Ama varsayalım (allah kimsenin başına vermesin dualarım herkez için geçerli) memede bir kitle tespit edildi ve doktor ısrarla alınması gerektiğini söylüyor. Protezli memede operasyon nasıl oluyor ya da olacak protez çıkarılıyormu delinme riski varmı ki vardır herhalde. Umarım kimse böyle birşey yaşamamıştır ama bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın

ykarıda sorduğm soru ile ilgili kimsenin bir bilgisi ve ya tecrübesi yokmu arkadaşlar. bence önemli bir konu

ykarıda sorduğm soru ile ilgili kimsenin bir bilgisi ve ya tecrübesi yokmu arkadaşlar. bence önemli bir konu

Böyle bir durumda birazda protezin nereye yerleştirildigi önemli oluyor..Kist meme dokusunda olur..Protez kas üstündeyse meme dokunuzun altında olur proteziniz.Eger kistin boyutu küçükse,proteze uzaksa proteze zarar vermeden kistiniz alınabilir.Proteze yakınsa protezinizin önce çıkarılması sonrada kistin temzilenmesi sonrasında tekrar protezin yerleştirilmesi durumu olabilir..Kas arkasındaysa zaten zarar görme durumu çok daha düşük olur..Ama yine kistiniz büyükse,kasa yakınsa,yapışık gibi bir vaziyetteyse belki yine protezin çıkartılması gerekebilir..
Yani bu soruya ancak bu şekilde cevap verilebilir..Gidişata,duruma göre ameliyat teknigi degişebilir :34:

arkadslar meaba
ameliyat olanlar sonrasında taktıkları sütyen ölçüsünü yada göüs ölçüsünü cm olarak yazabılırlermı boyuyla bırlıkte ben 158 boyundayım 75c takıyorum 88cm göğüs ölçüsüde normalmı dıye

Merhaba arkadaslar

Ben burda yeniyim :)
Bende cogunuz gibi meme büyütme ve karin bel bölgemden yag aldirmak istiyorum. Okudugum kadariyla Naci beyden memnun kalan cok. Naci beye mail attim resimlerimle birlikte. hemen cevap geldi 6500 euro dedi .. sok oldum yaaa bana cok pahali geldi gercekten fiyatlar bukadar yüksekmi yoksa ben yurtdisindan gelecegim diye bana bu kadar yüksek bir fiyat verdi? sok oldum ve cokda üzüldüm sanki hayallerim kirildi bu parayi bulabilmem icin benim daha cooookkkk calismam gerek.

Fazla kiloluda degilim boyum 1.61cm kilom 60.
Bana baska bir doktor tavsiye edermisiz memnun kaldiginiz bir doktor ve fiyatlari bukadar ucmamis olan?

Aralik ayinda istanbula gelmeyi düsünüyorum ve ozaman yaptirmak istiyorum.
Gercekten cok üzüldüm :( sizden yardim istiyorum arkadaslar.

Merhaba arkadaslar

Ben burda yeniyim :)
Bende cogunuz gibi meme büyütme ve karin bel bölgemden yag aldirmak istiyorum. Okudugum kadariyla Naci beyden memnun kalan cok. Naci beye mail attim resimlerimle birlikte. hemen cevap geldi 6500 euro dedi .. sok oldum yaaa bana cok pahali geldi gercekten fiyatlar bukadar yüksekmi yoksa ben yurtdisindan gelecegim diye bana bu kadar yüksek bir fiyat verdi? sok oldum ve cokda üzüldüm sanki hayallerim kirildi bu parayi bulabilmem icin benim daha cooookkkk calismam gerek.

Fazla kiloluda degilim boyum 1.61cm kilom 60.
Bana baska bir doktor tavsiye edermisiz memnun kaldiginiz bir doktor ve fiyatlari bukadar ucmamis olan?

Aralik ayinda istanbula gelmeyi düsünüyorum ve ozaman yaptirmak istiyorum.
Gercekten cok üzüldüm :( sizden yardim istiyorum arkadaslar.

insanları tanımadan yargılamayın. neden yurtdışından geldiğin için farklı fiyat söylesin? olur mu öyle şey.
madem içinize sinmedi fiyat, başka doktorlarla da görüşün. fikir edinmiş olursunuz hem. araştırdıkça da önemli olanın herşeyden önce ameliyat ücreti olmadığını görür ve işini düzgün yapan doktor arayışına girersiniz ilk etapta.

evliyim esimi ikna etmem cokta kolay olmadi. Herzaman cekingen davrandim bu konu yuzunden .cevremdeki herkes ne gerek var diyodu. ama kararli oldugumu gorunce herkes kabullendi.

Canim bende yakin zamanda bende dunuyorum arastirma asamasindayim suanda.sen bogazici hastanesinde hangi dr dan nekadar fiyat aldin bilgi verirmisin

Back