arksdaslar bende ogretmenim ogretmen olan arkadasimiz on gun kolunu cok yukari kaldiramiyorsun benimde kas alti ve meme ucundan takildi silikonlarim tam oyle hemen ani hareketlerle kolunu kaldirip tahtaya yazi yazamiyorsun bir ay sonra cok rahatsin emin ok ve kendini harika hissediyorsun ben olali on ay oldu ve cok guzel gorunuyorlar
mrb canım bende olmak ısteyenlerdenım ama suan hazır degılım bırde cok fazla birsey bılmıyorum arastırıorum bakalım bırde su yaz gecsın ıstıyorm sıcakta olmak zor olur gbı gelıyo ...sen nerde oturuyosun yada nerde yaptırmayı dusunuyosun
yenı uye oldugum ıcın nasıl resım yuklenır bılemıyorum ama dıger gogusumunde durumunu gostermek ıstıyorum dava surecınede baslıycam gıttıgım hıc bır doktor bu ogusu duzeltmek ıstemıyor(( baya masraflı olucakmıs bıze allah sızı bu doktordan korusun
arkadaslar gecen sene doktor serdar betene amelıyat oldum ve gecen seneden berı bunalımdayım keske yaptırmasaydım goguslerımın bırı asagıda bırı yukarda bırının altında derıyle sılıkon arasında yapısma var 3cm genıslıgınde dıkıs ızlerımde cabası cok madurum hergun aglıyorum sız sız olun bu doktordan uzak durun sımdı para bırıktırıyorum ve tekrar amelıyat olucam bu sekılde daha fazla dayanıcagımı zannetmıyorum
darısı başınıza kızlar...herkeste aynı olmuyor vücudun tepkisi ama ben ayıldıktan 3 saat sonra kendimi daha iyi hissettim ve eve gittiğimde çok rahat kendi işimi yapıyordum. Ağrı falan da yaşamadım kas üstü olduğundan. Sonrasınde sadece sırt üstü yatma zorunluluğu yoruyor, bir de bandajlar çıktıktan sonra yapışkanın vücudumdan geç çıkması. Ancak son bi haftadır keyfini sürüyorum :) ameliyattan sonra en geç 2 haftaya normal oluyorsunuz. Tabi bu son hali değil daha da oturacak göğüsler daha doğal olacak ama bu hali bile süper
Allahım okuduğum her mesajın ardından dahada kuşkuya düşüyorum. çoğunuz eğik durmaktan bahsetmişsiniz ben normal hayattada eğik duruyorum ve eşimd bana bu yüzden çok kızıyor kambur durma diye şimdi protez beni dahada eğermi yani ozaman hiç dik duramazsam
Ben damla protezi yaptirdim sonuc cok dogal oldu. Ameliyati Ahmet Karacalar yapti kendisini herkese oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?