benim çekingem ameliyattan hemen sonra yüzüstü yatabilmek değil, ameliyat bu, elbette bir süre dikkat edilmesi gereken şeyler var. örneğin bi 5 ay ya da 1 yıl sonra eskisi gibi uyuyabilicekmiyim silikonum kayar mı, acıtır mı, herhangi kötü bir durum olur mu diye endişeliyim. iyileşme sürecinde zaten dert etmem =)
kilo konusunda da zaten çok bi fazlam yok, 62 kiloyum, 170 boyum var. ama memnun değilim. operasyon öncesi demek ki kilo vermem daha iyi olacak.
protez şekli olarak da sanırım benim de aklıma yatan yuvarlak pütürlü protez. damla şeklinde göğüsler aslında daha hoş ve doğal görünüyor bence.(silikonsuz) ama risklerini gözardı edemeyeceğim. neticede 3-4 beden büyütmek istemiyorum. 2 beden kafi. hal böyle olunca da yapay durmaz diye düşünüyorum
Selam.Herkes tabi yaşadıklarını aktarıyor.Sana naçizane önerim şu ; kendine gerçekten çok iyi bır plastik cerrah bul ve ona güven.Yok damla dönermiş,yuvarlak dönmezmiş.Bunlar hikaye.Eğer damla dönerse neden doktorlar bunu kullanıp riske girsinler ki.Böyle düşün. Haa dr işin ehli değil ve protez için cebi büyük açarsa tabi ki döner.Bu kaçınılmaz.Yani diyeceğim dr çokkk önemli.Bu arada 10 gün sonra yüzüstü yatabiliyosun. Sadece uçtan ise kesik sızlama,acıma bir de panik yapıp yatmayabiliyorsun ama emin ol 3 haftadan itibaren çatır çatır yüzüstü yatıyorsun:))) Zaten yüzüstü yatmayı bir egzersiz olarak da veriyor ki implantlar yumuşasın.Acı,sızı 1 aydan sonra hiçç yok.Acı derken uçlarda yanma vs olmuyor.Önce hissizlik evet var ama 1 ay sonra geri geliyor.Ancak şekli her geçen gün değişiyor.Bence 3 ayda biraz daha net,6 ayda baya net,1 yılda da en son şekli.Bu iş korkarak olmaz.Eğer ihtiyacın varsa ve yaptıracaksan iyi dru bul,birşey okuma güven ve yaptır.Ben yaptırabildiysem dünyada herkes yaptırır emin ol:)))