• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cnm tamamen düzelmen kaç gün sonra oldu yani kollarını ne zaman indirip kaldırabildin ?

yaklaşık 2 hafta kadar sonra hiç bir şikayetim kalmamıştı. ama ben yinede bi süre daha kollarımı çok yükseğe kaldırmadım, çok ağır kaldırmadım. Hafif sızlamalar oluyodu arada ama rahatsız etmiyodu hiç. Siz yeni ameliyat oldunuz sanırım. Biraz sabır 10 gün sonra süper hissedeceksiniz :) bi süre sonra Volkan bey size masaj yöntemini de gösterecektir, kapsül oluşumunu engellemek için, ben biraz ihmal ediyorum ama önemli bişey dikkat etmek lazım. çok geçmiş olsun :)

yaklaşık 2 hafta kadar sonra hiç bir şikayetim kalmamıştı. ama ben yinede bi süre daha kollarımı çok yükseğe kaldırmadım, çok ağır kaldırmadım. Hafif sızlamalar oluyodu arada ama rahatsız etmiyodu hiç. Siz yeni ameliyat oldunuz sanırım. Biraz sabır 10 gün sonra süper hissedeceksiniz :) bi süre sonra Volkan bey size masaj yöntemini de gösterecektir, kapsül oluşumunu engellemek için, ben biraz ihmal ediyorum ama önemli bişey dikkat etmek lazım. çok geçmiş olsun :)

:) çok teşekkür ederim idaduru..bu mükemmel bir duyguymuş ŞİKAYETÇİ OLAN HERKESİN TATMASINI İSTERİM..:))

:) çok teşekkür ederim idaduru..bu mükemmel bir duyguymuş ŞİKAYETÇİ OLAN HERKESİN TATMASINI İSTERİM..:))

Bir sorum olacak. Ameliyat olalı 1 hafta oldu. Ama iki göğsüm arasında şekil ve büyüklük açısından çok fark var. Sizde de olmuş muydu? Bir de ameliyatın üzerinden uzun zaman geçmiş olanlar özellikle cevaplarsa sevinirim. Ödemler geçtikten sonra ne kadar küçülme oluyor. Bana şimdiden küçük görünüyorlar, keşke daha büyük yaptırsaymışım :26:

Rica ederim, küçük bir faydam olduysa sevinirim :) ben Ankara'da Volkan Tayfur'a ameliyat oldum. Çok da memnun kaldım doktorumdan. Kol altı kesisiyle kas altına 335 cc damla silikon konuldu. Ama bence bunlara çok takılıp kalma senin isteklerini anlayacak tecrübeli bir doktorsa doktorun ona güvenmelisin, ölçü kişiden kişiye değişir vücuduna en çok uyan ölçüyü doktorun muayenende belirleyecektir. Benim en büyük tereddütüm silikonun yerleştirildiği yerle ilgiliydi : kol altından mı göğüs altından mı? Göğüs altında kalacak izin beni rahatsız edip etmeyeceğini bilmediğim için bu riske giremedim ve kol altı kesisini tercih ettim. Şuanda çok da memnunum 1 sene bile olmamasına rağmen ameliyat izim nerdeyse kalmadı. Profilimden yazdığım diğer mesajlara da bakabilirsin bu konuyla ilgili bi kaç mesaj yazmıştım. Yine sormak istediğin bir soru olursa memnuniyetle cevaplarım :) umarım herşey istediğin gibi olur :)

merhaba canim. acaba goguslerini gorme sansim varmi ? arkadasimda ankarada dusunuyor gogus buyutme amelyatini ve almanyadan gelicek. bide ne kadara yaptirdin ? simdiden cok tsk ederim. bende daha yeni karin germe oldum.gozlerimide cizdiricem.babamdan firca yedim ; jrr yerin yapmacik oldu diyor :)))tabi isin gercegi bisey olucak diye korkuyor

Bir sorum olacak. Ameliyat olalı 1 hafta oldu. Ama iki göğsüm arasında şekil ve büyüklük açısından çok fark var. Sizde de olmuş muydu? Bir de ameliyatın üzerinden uzun zaman geçmiş olanlar özellikle cevaplarsa sevinirim. Ödemler geçtikten sonra ne kadar küçülme oluyor. Bana şimdiden küçük görünüyorlar, keşke daha büyük yaptırsaymışım :26:

benim henüz 4. günüm bu yüzden sanırım yardımcı olamayacağım.ama büyüklük açısından bende bir fark yok. ama sendeki sorun şu olabilir: Bir göğsün diğerine göre farklı iyileşme gösteriyor olabilir çünkü ameliyat esnasında göğüslerinden biri daha fazla işlem görüyor,deneme protezi konulup çıkarılıyor. belki de oyüzdendir bence endişelenme ve doktorun kimse eğer ona danış derim ben ;)

Arkadaslar ameliyat izleri konusunda takintili oldugum icin koltuk altindan dusunuyorum, fakat koltuk altinin cok agrili oldugunu soyleyenler var. Ameliyat olan arkadaslar acaba tecrubelrini paylasabilirler mi? Tesekkurler.

Arkadaslar ameliyat izleri konusunda takintili oldugum icin koltuk altindan dusunuyorum, fakat koltuk altinin cok agrili oldugunu soyleyenler var. Ameliyat olan arkadaslar acaba tecrubelrini paylasabilirler mi? Tesekkurler.

aynı korkuyu taşıyordum canım ama hiiiiiiiiiiiiççç bir ağrım olmadı (koltuk altından kas altına konuldu )

Bende Antalyalıyım doktor İlkay Söğüncüyü araştırırken diefer in yorumunu gördüm ameliyat oldumu nasıl memnunmu olmadıysa bile doktor belirli bir fiyat belirledimi? benimde göğüslerim çok küçük 75 bile büyük geliyor birde bu cumartesi eski andeva yıldız şimdi medstar merkez Antalyada Op. Dr. Mehmet Arif KARAGÖZ ile görüşücem önerebileceğiniz Antalyadan başka doktor var mı kızlar ?

Merhaba operasyon yaptıran arkadaşlar, göğsünüze dokunduğunuzda silikon elinize geliyor mu? Gece yüzüstü yatarken ya da gün içerisinde herhangi bir pozisyonda rahatsız oluyor musunuz? Gebelik döneminde silikon mutlaka çıkartılmalı mı?

Merhaba operasyon yaptıran arkadaşlar, göğsünüze dokunduğunuzda silikon elinize geliyor mu? Gece yüzüstü yatarken ya da gün içerisinde herhangi bir pozisyonda rahatsız oluyor musunuz? Gebelik döneminde silikon mutlaka çıkartılmalı mı?

Mrb canım ;) göğüse dokunulduğu zaman silikon hissedilmıyor tatlım. Özellıkle kas altına yerleştirilen protezler hiç hissedilmiyor! Amelıyattan kısa bır süre sonra veya hemen yüzüstü yatamıyorsun tabii ki. Vücudun özellıkle memelerın buna izin vermıyor :)) ve günümüzde kullanılan protezler gebelik dönemınde çıkartılma riski taşımıyor! Çok rahat bır şekilde sankı hiç protez yokmuş gibi gebelik dönemı ve emzırme sürecini tamamlıyorsun;) kullanılan yöntemler süt kanallarına zarar vermıyor dolayısıyla bebeğini de anne sütünden mahrum bırakmamış oluyorsun:34:

Evet canım çok rahatttır bilmezmiyim, yazın o destekli südyenlerin içinde terleyen bedenim çok rahattı mesela, dahası o südyenin telinin çıkıp göğüs arama batması kadar rahat birşey daha yoktu he birde şey var destekli südyeni çıkardığımda göğüslerimi çıkarmış gibi olmak gibisi yoktu çevremdeki göğüslü insanlara bakıp iç çekmemde cabası öyle işte :49: anladın sen onu ;) :34:

kesinlikle katılıyorum yazın antalya gibi bir yerde denize girdiğinde herkesde doğal olan bir göğsün olupta bende olmaması hep zoruma gidiyor inşallah bu dertten kurtulucam :)
Hele yazın bir elbise almak istediğinde fizik var ama göğüs olmadığı için olmuyor eee napıyoruz destekli tam dolgulu sütyen yinemi olmadı çift sütyen taktığımda anca oluyordu:(

bu konu ile ilgili 1.5 yıl araştırma yaptım ve ameliyatı her şeyi iyi bilerek oldum :) kesinlikle hamilelik döneminde çıkartılmıyor. ayrıca eline gelen bişi de olmuyor yani benimki kas altı oyüzden. kas üstüne konulanı bilmiyorum ama onu koydururken süt kanallarına zarar verme ihtimali daha yüksek deniyor.

Odemlerden dolayi o fark olabiliyor cnm,benim bir sene olucak nerdeyse..ilk ay baya fark vardi...

Odemler inince tabikide gogusde biraz kuculme oluyor...sana neden kucuk geliyor? Kac cc takildi cnm,,,onemli olan vucuduna uygun olmalari doktorun belki buna dikkat etmistir..hem daha cok yeni :34:

merhaba canim. acaba goguslerini gorme sansim varmi ? arkadasimda ankarada dusunuyor gogus buyutme amelyatini ve almanyadan gelicek. bide ne kadara yaptirdin ? simdiden cok tsk ederim. bende daha yeni karin germe oldum.gozlerimide cizdiricem.babamdan firca yedim ; jrr yerin yapmacik oldu diyor :)))tabi isin gercegi bisey olucak diye korkuyor

Merhaba, göğüsleri görme şansı derken sanırım fotoğraf görmeyi kastettiniz. Üzgünüm ama bu konuda yardımcı olamayacağım. Ama operasyonla ilgili sormak istediğiniz birşey olursa cevaplayabilirim.

İzmir'de Ufuk Bilkay'a geçtiğimiz cumartesi ameliyat oldum. Çok bilgili, tecrübeli ve sizi rahatlatıyor. Büyüklüğüne kendi karar verdi ve 1 hafta oldu şimdilik şikayetim yok. Benim 325 cc meme altı kesisiyle kas üstüne yerleştirildi. Memede yeterli doku yoksa kas altına yerleştiriliyormuş. Meme ucundan girildiğinde emzirme sıkıntısı olabiliyormuş. O nedenle kişiye göre ameliyat olduğunuzdan gerçekten deneyimine güvendiğiniz bir doktorla bu işe başlayın. Kas üstü olmasının en büyük avantajı ağrı olmuyor. Kollar daha erken kaldırılıyor. Ben 2 gün sonra işe dönecek durumdaydım. Bandajlarım dün yani ameliyattan 5 gün sonra çıkarıldı. Özel sütyene geçtim ve 2 hafta sabah akşam bu sütyeni takıcam. Ameliyat izim kabuk bağlamış ama göğüs altında şimdiden hiç görünmüyor. Doktorun deneyimli olmasının bir diğer artısı izi nereye koyacağını iyi bilmesi. Fiyat 4500 aldı ve ben 2 yıldır bu doktoru bekliyordum :34: tavsiye ederim ...

merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

Bence biraz kilo aldıktan sonra slikon yaptırmalısın. Benimde boyum 1.65. 50 kiloyken küçücüktüler ve ciddi ciddi slikon yaptırmayı düşünüyordum. Şimdı 56 kiloyum. Çok büyük değiller ama slikon yaptırmaya gerek duymuyorum. Kio aldıktan sonrada yaptırmayı düşünürsen kesinlıkle damla slikon derim.

Merhaba hanımlar, bir şey sormak istiyorum.

Benim göğüslerim aslında oldukça büyükler, 85 B, dolgulu ve destekli sütyen kullanıyorum, daha da büyük gözüküyor. ama ben hep daha da büyük olmasını isteyenlerdenim. bir pamela anderson göğüslerine hep özenmişimdir. 23 yaşındayım. yakınlarımda kime söylesem "saçmalama zaten büyük, çok basit durur daha da büyüğü" diyorlar..

Benim sorum, benim gibi olup daha da büyüsün diye slikon taktıran oldu mu aranızda? sonraki yorumlar ne oldu?

Göğüslerin çok küçük olsa hiç bekleme yaptır derdim ama zaten normal ölçülerdeymiş. Biraz destekliyle istediğin ölçüye geliyor.Yaşın da daha çok genç.Fikirlerin değişebilir.Sonuçta bir ameliyat ve zahmeti de oldukça fazla.Bu arada Pamela büyüklüğünde göğüsler de bana çok itici gelir.Emin ol insanlar da yapay buluyor. Boyun eğer 1.80 ise belki kurtarır ama yine de çok gerekmiyorsa acele etme derim:))))

Back