Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Söyledim zaten kendim için istiyorum eksik hissediyorum emin ol ilişkimizede yansıyor dedim hak verdi. Ama insan yinede dediğiniz gibi dibi düşsün istiyor:))) söylediğimde karşı çıkıyordu istemiyordu ikna ettim yarım görüşmeye gidicem inşallh çok yüksel fiyat vermezlerde aksilik olmaz.

Merhaba hatunlar meme ameliyatı olalı tam 1 ay 12 gun oldu cok az bi sertlik kaldı onun disinda sahaneler yeni bi resim daha ekledim son halini hepinize mutlu saglıklı gunler bu arada soranlar icin 400 cc yuvarlak protezim
aynıyız aşağı yukarı izliyorum izlersen

sen mutlu olursan bu eşine de yansır öyle düşün

Merhaba hatunlar meme ameliyatı olalı tam 1 ay 12 gun oldu cok az bi sertlik kaldı onun disinda sahaneler yeni bi resim daha ekledim son halini hepinize mutlu saglıklı gunler bu arada soranlar icin 400 cc yuvarlak protezim
beni d etakip edermisin

Kızlar dikişlerime sütyen baskı yapıyo acayip canım acıyo sütyeni biraz cıkarsak olurmu normalmi dikişin bu kadar acıması

Hayırlı olsun canım izlemeye aldım

İzmirde yaptırdım devlet hastanesınde ama baya meşakkatli oluyomuş yapım aşamasına kadar tahliller silikonları almak falan hepsıyle kendın uğrasıyosun
Evet tahmin edebiliyorum ben bir kitle için aylardır uğraşıyorum devlet hastanesinde
silikonu medikalciden mi gidip aldın sadece silikonun fiyatını merak ediyordum hep

Az evvel mükemmel birşey oldu sevincimi paylaşmak istedim. Bu estetik için eşim kredi çekecekti. Ameliyatı yapacağım kliniğin sahibi meğer bir arkadaşımın yakınıymış. Konuşurken söyledi. bende rica ettim indirim kuponum var bu işlemde geçerli olsun diye. Oda direk arkadaşını aramış. arkadaşıda ne parası sadece implantın ücretini alırız lafı mı olur çeke meke lüzum yok demiş. Burnumdaki kemiğide aldırmak istiyordum güzel bir burnum var ancak kemik sinirimi bızuyordu onuda söylemil onum bir masrafı yok onuda ameliyat sırasında hallederiz demiş onun içinde ücret almayacaklar.
Eşime de yük olmamış olucam çok mutlu oldum ağlayacaktım sevinçten. Kimle paylaşacağımı şaşırdım yarın görüşmeye gittiğimde kliniğin sahibide orada olacak doktorla olan görüşmemden sonra direk onunla görüşücem.

İçim içime sığmıyor şuan:)))

Canım benimde kafama yakın zamanda takılan konulardan birisi bu.
Geçenlerde bu konuyu eksi sözlükte arattım erkeklerin bakış açısı nedir bu konuya diye
Neredeyse 10 kişinin 9 u küçük olsun orijinal olsun mantalitesi hatta bir yoruma çok gülmüştüm: dalında sönmüş erik gibi olsun orjinal olsun demis
Yani bu kadar itici mi geliyor silikon dan sonrası çok merak ediyorum evli olanlar en iyi siz gozlemlersiniz bu konuyu

Ne mutlu sana ya bir de ben ayarlasam şu olayı

İzlemeye alabilir miyim devlet hastanesi nasıl bir iş çıkarmış merak ediyorum

Teşekkür ederim cevap için sen evli değilsin değil mi silikon sonrası tepkiler nasıl oluyor
Şu an resmim yok paylaşmadım biraz iyi olayım yüklerim resim kas altı oldugum için cok ağrım war

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…