Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya aslında yalan hepsi büyük dolgun göğüsleri seviyor. Ben inanmıyorum ama yine de içimden bir
His acaba diyordu. Dün meme fotoları gösterdim nasıl olsun falan diye. Mağdem yaptırıcaksın böyle yaptır diye en büyüğümü seçti çok büyük değil mi dedim. O kadar para veriyoryz bari olacaksa böyle olsun dedi:)
Ameliyat sonrası için çok güzel çamaşırlar bile aldım esnek. Beğenmesinde göreyim. Sevdiricez canım. Direk güzelmi diye aöıp gösterirsek çekiciliğini kaybeder zaten dün çok düşündüm bunu

Evet ben de oyle hissediyorum istemem yan cebime yapıyor sanki bir cogu

yaaa demedimmi ben size benim eşimde hayır ne gerek var kendine acı çektirceksin ben gayet memnunum sen takıntı yapıyosun gibilerinden bi dünya laf ediyordu hatta kredi çekmeye bile hiç yanaşmamıştı baştan şimdi bakarken daha ağzının suyu akıyo adamın. erkek işte hepsi aynı yazık biyandan bizi üzmesinler diye uğraşıyorlar biyandanda nasıl çaktırmadan yalan söyliyim diye onlarda haklı yaaa neticede doğanın kanunu kadını kadın yapan en güzel uzuv meme

Kizlar cok mu acili geciyor ameliyat sonrasi tam yaptirmaya karar vermisken bazi yorumlari okuyorum vazgeciyorum. Universite sinavina hazirlaniyorum suan engel olur mu ?Para ve doktor hazir ama sinavima engel olacak diye seneye ertelemeyi dusunuyorum lutfen fikir verir misiniz

Hiç sanmıyorum emgel olacağına aksine evde daha çok vakit geçirir daha çok çalışırsın bence. Keşke ben daha önce yaptırsaymışım

Hiç sanmıyorum emgel olacağına aksine evde daha çok vakit geçirir daha çok çalışırsın bence. Keşke ben daha önce yaptırsaymışım
Zaten surekli evde sayilirim mezuna kaldim 1 haftada toparlanirsin derseniz yaptirmayi dusunuyorum en guzel yaslarim erkek cocugu gibi geciyor 0 yaka tshirt giymekten usandim vallahi

Canım ben evliyim 2 kız ansıyım ama emzirmekten balon gibi sönmüştü memelr ve özgüvrnim yoktu heo üsgündüm eşim her zaa bu hainde bişey yok ben takmıyotum seni her hlinle seviyorum desede brn yptırmak istedim eşim de kırmadı parasını bana harcadı benimki pahlıydı 11.000. E oldum,
Şimdi eşim byılıyo iyice kıvama geldilrr normal meme gibi ve dolgun ve de seksi Gecelik giyince ben bayağ bi drğişiyotum iyikide olmuşum yani imkanınız varsa korkmatın hemn olun

Kesinlijle erteleeemeeeee..
Müthiş güzel oluyolar
Ben kotkusuzca girdm uyandığımda 2 memm vrdı ayaklarım yere basmıyordu sevinçten meğr memligillerden olmak hrikaymış,1 hafta gerginlik baskı hissediyordun ağrı kesicilerle idare ediyorsun ilk bir hafta uyurken sırtın ağrıyo,hrekt kısıtlı oluyo giyinirkrn ama hrpsi geçici sonuçta hayline kvuşuyosun

Kızlarrrr geçen gün yaşdığım bir anı sizlerle paylaşmak istedim
Kızlarla iş yerinde sigara içmek için buluşmaya gittiğimde o gün v yaka seksi badi giymiştim dekolte olduğu için devasal kolye takarak o kısmı bir nebze kamufle etmiştim arkadaş kolyeme baktım derken ynlışlıkla eli göğsümün üst lobuna değdi,"aaaaaa ne kadar sert dolgun,şok oldum diyerek arada üst kısma dokundu,ayyy negüzel ben beklemiyordum bu kadar dedi"hemen diğer akadaşa da" baksana nekdsr sertmiş diyerek kendilerinkine dokunup kendilerinkinin yumuşk olduğunu farkettiler
Bende kıskıs gülerek"ayol o kadar göğüs çalışıyorum plateste ağırlıkla göğüs kaldırma sertleştirme hareketi yapıyorum olsun o kadarcık diyerek geçiştirdim,ama o anki an çok komik ve güzrldi
Kızlar kendilernkinin yanında brnim memişlere hyran kaldılar ama en ykın arkdaşım da olsa demedim

iyi yapmışın nazar olurdu sonra

Ay cok guzel ya aciyi goze alabilirsem yilbasindan once bitmis olucak insallah bu is

Bende yakin arkadaslarima soylememeyi planliyorum ailemden bile kimsenin bilmesini istemiyorum hos bakmiycaklarini ya da bi yerde laf yapicaklarini biliyorum cunku saklamasi zor oluyor mu ?suanki durumumdan pek haberleri yok cunku dekolte giyemiyorum zaten ama memelerim olduktan sonra giydigimde anlarlar mi sizce

Kızlar bende yarın gögüs büyütme ameliyatı olucam vr acayip korkuyorum hem çok istiyorum hemde korkuyorum

hayır canım eğer bariz çok büyük protez taktırmadıysan hiç belli bile olmuyo şuanki halim eski balenli südyenler giydiğim halim gibi aynı hiç bir fark yok yani

hayır canım eğer bariz çok büyük protez taktırmadıysan hiç belli bile olmuyo şuanki halim eski balenli südyenler giydiğim halim gibi aynı hiç bir fark yok yani

Cok iyi o zaman ben normaldede vucuduma uygun bi sutyen kullaniyorum protezide oyle yaptirmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…