Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım beniim.. Dualarım seninle. Atlat gel bakalım sağlıkla:)

Hadi cnm hayırlı olsun dualarımız seninle.Herşey gönlünce olsun cnm ameliyat olan arkadaşlarla birlikte bizlerde heyecanla ve merakla bekliyoruz güzel haberlerinizi almak için.

cnm belki biliyorsundur ben gene söylim emzirmeyi kestikten sonra da 6 ay geçmesi gerekiyo malesef ( ben burun ameliyatında dr sormuştum bebeğim 17 aylık falandı şubat gibi meme ameliyatı düşündüğümü söylemiştim o zaman şimdiden kes emzirmeyi demişti ben de keseli 3.5 ay oluyo ama hala gögsümü sıktığımda süt geliyo hala çekilmemiş yani... benim görüntü vs bi sıkıntım yok ama hayal ettiğim gögüslere kavuşmak için gün sayıyorum....

Kızlarr haberimi vereyim bari..anestezi doktoru ameliyatımı iptal etti kan tahlillerim yapıldı fakat size önceden bahsettiğim gibi çok öksürüğüm vardı gripten kaynaklanan gerçi göğsüm dolu değilmiş..ayrıca bugün regl de oldum..anestezi doktoru da acil bir ameliyat değil o yüzden erteleyelim hiç uğraşmayalm dedi o yüzden ertelendi maleseff, hayırlısı böyleymiş diip çıktık hastaneden..

olsun canım sıkma canını her şerde vardır bir hayır öyle düşün..sonuçta her bişeyin hazır elbet olacaksın

kızlar, birkaç haftadır ara ara okuyorum ama pek bir şey öğrenemedim sanırım:)
benim en merak ettiğim şey koltuk altı kesisi işi. ize tahammülüm kalmayacak çünkü birkaç operasyondan sonra..

var mı böyle olan ya da bu konuda bilgisi olan?

Olsun canım daha uygun bir zamanda olursun:) Ben de senin için girmiştim foruma, bakalım ne yaptı bu kız diye..

Çilekcim üzülme desem de şu an bir şaşkınlık içindesin biliyorum, ama bu şaşkınlık üzüntüye dönüşmesin. Gerçekten her işte hayır vardır, bak ben de ameliyattan döndüm başka kararlar aldım. Umarım sen de senin için en hayırlı olanı yaşıyorsundur. Moral bozmak yok, tam gaz yola devam
Anestezi doktorları risk almak istemiyor, boşver belki de öksürüğünden dolayı sıkıntı çekecektin, belki regl sıkıntın olacaktı.
Demek ki güvenilir ellerdeyiz, herhangi ufacık bir pürüz varsa zaten ameliyat yapmıyorlar

Aaa tüh ya üzüldüm bak cihilek ama kesin vardır bunda da bir hayır.. Nasıl olsa olucaksın ) bugünden itibaren gün saymaya başla sende arkadaşım o zaman

Canım ameliyat ücreti ne kadar?

Tesekkur ederim, bilmiyordum ben. 6 ay, baya da uzun sure ama en azindan yaza denk geliyor, bu da tesellim olsun. Aslinda tek gogsum le de emzirmedim ama nasil olduysa asimetrik oldu, biri hic yok, oburu de az buyuk yine kucuk yani. Tesekkurler tekrar uyarin icin. O zamana kadar ben de burdan arkadaslarin tecrubelerini okurum, doktora karar veririm.

Hayırlısı olsun canım hiç üzülme. Ne güzel yapalım gitsin dememişler. Eminim daha uygun bir zamanda senin de içine daha iyi sinecektir. Guzel haberlerini bekliyor olucaz..

Canım benim aklıma hemen sen geldin zaten, senin ameliyatın iptal olunca düşündüklerimi düşündüm, vardır bunda bir hayır dedim..bu gece o kadar öksürdüm ki artık karın kaslarım ağrıyor randevu aldım kkb'den ilaç içmiyordum ameliyat olacağım diye artık şurup falan şart oldu 9 gündür geçmedi çünkü..ameliyat olsaydım eminim bu durum beni çok zorlardı..En yakın tarih 20 Aralık gibi gözüküyor bakalım inşallah o gün olabilirim :18:

Aaa tüh ya üzüldüm bak cihilek ama kesin vardır bunda da bir hayır.. Nasıl olsa olucaksın ) bugünden itibaren gün saymaya başla sende arkadaşım o zaman

aynen canım memişleri hastanede bıraktık geldik :) neyse 2 haftacık ertelendi zaten

Olsun canım daha uygun bir zamanda olursun:) Ben de senin için girmiştim foruma, bakalım ne yaptı bu kız diye..

canımmm o kadar konuştuk seninle de sadece birazcık ertelendi napalm artık memişler tam yeni yıla yakın zamanda gelmek istiyor heralde :)

Okmeydanı Memorial Hastanesi'nde yapıyor 8000 TL canım..

İşte hayrı buymuş, öksürmek seni çok zorlayacaktı canım ameliyat olsaydın, bir de boğazların acıyacaktı. Vücut direncin düşük olunca bence de bu zorlukları yaşamaya gerek yok, rahat bir zamanda olur toparlarsın. Aralık 20'ye ne kaldı ki? Geç olsun güç olmasın.

Canım Acıbadem Fulya'da yapıyordu Barış bey, değişmiş mi?

meme ameliyatlarını Memorial'da yapacakmış artık..telefonda ameliyat günü aldığımda Fulya Acıbadem'di..ameliyattan bir gün önce öğrendim ben de değiştiğini, burun ameliyatlarını gene Acıbadem'de yapıyor..

evde netim yok sadece nöbetlerimde nete girip bakabiliyorum bu konulara ve halen tatmin olmuş değilim. ama tam gününde girmişim galiba burda bir dr dan bahsediliyor anladığım kadarıyla iyi bir dr. doğrumudur ? tanıyanlara soruyorum. ama 8000 biraz pahallı değil mi. yani fiyatlarıda bilmiyorum ama

bir üstteki msjımdada sormuştum ama galiba siz direkt bu dr n hastasısınız. öncelikle ameliyatınız inşallah güzel geçer ve benim gibi bazı bayanların hayallerini süsleyen görüntüye kavşrsunz. bu bahsettiğiniz dr nasıl iyimi. benim önceki msjlarımda sorduğum özellikler varmı yani referansları ameliyat ettiği hastalarıyla görüşme v.s. gelçi inşallah siz hayırlısıyla olun sizinlede uzun uzun görüşürüz sonuçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…