Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım bayadır girmiodum foruma naptın oldun mu ameliyat?iyisindir umarım.

Benim dümdüzdü 450 cc takıldı ve büyüklük olarak normal bi gogus boyutu oldu daha büyük olsa keske diyorum hatta .. Hic gogusu olmayan birinde kasaltı yapılan protezler deneme sütyenlerindeki gibi durmuyo bi kısmı kasın altında kalıo cunku 300 cc hıc meme dokusu olmayan biri icin düsünürsen büyük bi ölcü degil ama biraz gogus dokun varsa ideal duracaktır 300 altı dusunme bence

nası kacabilion , senden taktikler bekliom :)

Çok iyiymiş ya :)

Okyanus tecrübe edindimki eger gogus dokun varsa 325cc dolgun ve dik oluyo. Senin resime baktim 325 cok guzel ve buyuk olur sana.. ama dokun olmasaydi tahta gibi dumduz olsaydi 325cc kucuk bisey olacaktı
Daha yeni gördüm mesajını ben, ya doktora bırakıcam sanırım artık o en yakışanı taksın ama işte 250-300 diyor bilemiyorum ki nasıl durur. Burda bakıyorum her cc herkeste farklı farklı durmuş

Arkadaşlar merhaba eylül ayı itibariyle silikonlara zam gelmiş. Devlet hastanesınde olcağım için medikalcıye kendim gidip parasını ödedım. Mentor damla yüksek profil 2400+160 lirada sütyen parası verdim. Hastaneye de ayrıca 1800 ödiycem. 380 cc takcam dedi ama amelıyat sırasında deniycem 350 den aşagı takmam dedi cok heyecanlıyım 380 cc taktıran arkadaşlar büyüklüğünden memnunmu acaba

Yaptiran arkadaslar bilhassa ustunden az zaman gecenler icinizde yabanci bi cisim hissediomusunuz veya elinize gelio mu hissediliyo mu yani
Şahsen ben hissetmiorum sanki her zaman böleymiş gibi hissediorum tek sorunum yüz üstü yatamıorum o da korkuorum bişi olcak die

Şahsen ben hissetmiorum sanki her zaman böleymiş gibi hissediorum tek sorunum yüz üstü yatamıorum o da korkuorum bişi olcak die
Ne kadar oldu cnm senin eline gelmio dimi elleyince.ben biraz vucudama eklenti konusunda takintiliyum da acaba takarmiyum die arastiriyrm

Ne kadar oldu cnm senin eline gelmio dimi elleyince.ben biraz vucudama eklenti konusunda takintiliyum da acaba takarmiyum die arastiriyrm
Benim 3 ayım bitti 3 ay 10 günlük olduk ablası :) elime gelmio bazen hafifçe sıkıorum acaba öyle elime gelir mi die o da gelmio inan bende aynı şeyi düşünüodum alışır mıyım falan die 2.günden beri sanki önceden de benimleymiş gibi hissediorum yani

:) Allah mutlulugunuzu daim etsin.sagolasin ya bu kafama cok takilio da

Zam mi gelmiş ama ben gittiğimde dr a sordum ocakta fiyatlar degiscek dediydi asistanı acaba özel devlet falan heryer değişik olabilir mi artış konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…