canım bayadır girmiodum foruma naptın oldun mu ameliyat?iyisindir umarım.ayy sağol @linda121212 canım yaaa iki gün sonra amlyt olucam dünden beri kızların yazdıklarını okudukça içim şişti afakanlar karabasanlar aklınıza ne geliyosa bastı yaniiay bukadarmı mötü kad altı yöntem diye kendi kendimi yedim bitirdim dünden beri kızkar yaaa. 8urcuk kaslarınızı kestirmeyin ilerde çok sorun olur filan yazmış yani iki gün kala benim beyin nout found yok valla sistem çöktü vaz geçmemek için kendimle savaştayım halbuki burda gördüğüm engüzel sonuçların çoğu da dual yöntem yanlışmıyım kızlar offfff çok karıştım çokkk
Benim dümdüzdü 450 cc takıldı ve büyüklük olarak normal bi gogus boyutu oldu daha büyük olsa keske diyorum hatta .. Hic gogusu olmayan birinde kasaltı yapılan protezler deneme sütyenlerindeki gibi durmuyo bi kısmı kasın altında kalıo cunku 300 cc hıc meme dokusu olmayan biri icin düsünürsen büyük bi ölcü degil ama biraz gogus dokun varsa ideal duracaktır 300 altı dusunme benceŞimdiden teşekkürler-masal- :) Çok geçmiş olsun ama maşşallah iyi toparlanmışsın. Bende cuma günü olcam senin çocukların var meme dokun var mıydı ameliyattan önce ölçün neydi ben bekarım 25 yaşındayım boyum 170 kilom 52 ve gögüsüm hiç yok denecek kadar az doktorum meme dokumun az olduğunu söyledi ölçümde gögüs altım 80 cm ama içi boş 300 küsürün ideal olacağını söyledi bana büyük gibi geldi deneme sütyeni denedim ama çok da anlayamadım. Ameliyat günü tekrar konuşcaz görsel de göstercem doktoruma. Senin kaç cc takıldı meme dokun var mıydı? Ben dolu dolu 80 istiyorum büyük olacak diye korkuyorum çok karışık durumdayım açıkcası :/
Cnmm ordan yorum yazamadm sıkıntı var sanırım.süper gorunuolar cnnmmm ,dahada doğallaşacak bide sen gör o zaman.nazar değmesin maşallhh dıyelım cbmmSindy resim yukledim canim :)
Cnmm ordan yorum yazamadm sıkıntı var sanırım.süper gorunuolar cnnmmm ,dahada doğallaşacak bide sen gör o zaman.nazar değmesin maşallhh dıyelım cbmm
nası kacabilion , senden taktikler bekliom :)Kızlar 9 gün tatil sonrası işe başladım yeni kızlarım ikizlerimle
Kimse birşey anlamadı, anlar diye korkuyorumdum.
Ağrı sızı yok ama doktorum sıkı sıkı tembih etti klasör filan kaldırma ağrı saplanabilir diye,valla bende kendime dikkat ediyorum,işyerinde stajeri çalıştırıyorum evdede kocamı
Adam zaten peşimde dolanıyor bende aç kapa,kaç yapıyorum
Çok iyiymiş ya :)Kızlar 9 gün tatil sonrası işe başladım yeni kızlarım ikizlerimle
Kimse birşey anlamadı, anlar diye korkuyorumdum.
Ağrı sızı yok ama doktorum sıkı sıkı tembih etti klasör filan kaldırma ağrı saplanabilir diye,valla bende kendime dikkat ediyorum,işyerinde stajeri çalıştırıyorum evdede kocamı
Adam zaten peşimde dolanıyor bende aç kapa,kaç yapıyorum
Kasalti mi oldun cnmBende ameliyat oldum 17 eylülde şuan gerginlikten doğan bir ağrım var sanırım bikaç güne oda geçer
Daha yeni gördüm mesajını ben, ya doktora bırakıcam sanırım artık o en yakışanı taksın ama işte 250-300 diyor bilemiyorum ki nasıl durur. Burda bakıyorum her cc herkeste farklı farklı durmuşOkyanus tecrübe edindimki eger gogus dokun varsa 325cc dolgun ve dik oluyo. Senin resime baktim 325 cok guzel ve buyuk olur sana.. ama dokun olmasaydi tahta gibi dumduz olsaydi 325cc kucuk bisey olacaktı
Şahsen ben hissetmiorum sanki her zaman böleymiş gibi hissediorum tek sorunum yüz üstü yatamıorum o da korkuorum bişi olcak dieYaptiran arkadaslar bilhassa ustunden az zaman gecenler icinizde yabanci bi cisim hissediomusunuz veya elinize gelio mu hissediliyo mu yani
Ne kadar oldu cnm senin eline gelmio dimi elleyince.ben biraz vucudama eklenti konusunda takintiliyum da acaba takarmiyum die arastiriyrmŞahsen ben hissetmiorum sanki her zaman böleymiş gibi hissediorum tek sorunum yüz üstü yatamıorum o da korkuorum bişi olcak die
Benim 3 ayım bitti 3 ay 10 günlük olduk ablası :) elime gelmio bazen hafifçe sıkıorum acaba öyle elime gelir mi die o da gelmio inan bende aynı şeyi düşünüodum alışır mıyım falan die 2.günden beri sanki önceden de benimleymiş gibi hissediorum yaniNe kadar oldu cnm senin eline gelmio dimi elleyince.ben biraz vucudama eklenti konusunda takintiliyum da acaba takarmiyum die arastiriyrm
:) Allah mutlulugunuzu daim etsin.sagolasin ya bu kafama cok takilio daBenim 3 ayım bitti 3 ay 10 günlük olduk ablası :) elime gelmio bazen hafifçe sıkıorum acaba öyle elime gelir mi die o da gelmio inan bende aynı şeyi düşünüodum alışır mıyım falan die 2.günden beri sanki önceden de benimleymiş gibi hissediorum yani
Zam mi gelmişArkadaşlar merhaba eylül ayı itibariyle silikonlara zam gelmiş. Devlet hastanesınde olcağım için medikalcıye kendim gidip parasını ödm. Mentor damla yüksek profil 2400+160 lirada sütyen parası verdim. Hastaneye de ayrıca 1800 ödiycem. 380 cc takcam dedi ama amelıyat sırasında deniycem 350 den aşagı takmam dedi cok heyecanlıyım 380 cc taktıran arkadaşlar büyüklüğünden memnunmu acaba
Yaptiran arkadaslar bilhassa ustunden az zaman gecenler icinizde yabanci bi cisim hissediomusunuz veya elinize gelio mu hissediliyo mu yani