Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım mutlaka aticam memleketime evime gecince. Telefonumdan yukleme yapamiyorum, laptopum evde, eve gecince mutlaka yukleyecegim :)
İlk işin o olsun valla :KK70: ,eminim çok güzel olmuşlardır :KK73: inşallah hepimiz senin gibi hemen ayaklanırız,çok ağrı çekmeyiz. Ben cumartesi olucam ameliyatı en fazla salıya kadar izin almak istiyorum 2 gün umarım öyle olur

İlk işin o olsun valla :KK70: ,eminim çok güzel olmuşlardır :KK73: inşallah hepimiz senin gibi hemen ayaklanırız,çok ağrı çekmeyiz. Ben cumartesi olucam ameliyatı en fazla salıya kadar izin almak istiyorum 2 gün umarım öyle olur
Kasalti mi kaszari alti mi olcak

Kızlar 9 gün tatil sonrası işe başladım yeni kızlarım ikizlerimle :KK70:
Kimse birşey anlamadı, anlar diye korkuyorumdum.
Ağrı sızı yok ama doktorum sıkı sıkı tembih etti klasör filan kaldırma ağrı saplanabilir diye,valla bende kendime dikkat ediyorum,işyerinde stajeri çalıştırıyorum evdede kocamı :KK70:
Adam zaten peşimde dolanıyor bende aç kapa,kaç yapıyorum :KK70:

Kızlar bende resim yükleyeceğim şuanki halini, nasıl resim koyuluyor ve herkesin görmesini istemiyorum çok yeniyim bulamadım kızlar yardım :eek:

-masal- -masal- Yeni açtım ameliyat olacağım için nasıl bi albüm oluşturabilirim ki ne resimlerini koymam gerekiyor

Güvenlik açısından burda sart boyle, ameliyat olmamışsin madem suanki gogsunun halini (cıplak) cekip album yapacaksın, gizliliginide takip ettiklerim diye ayarlayacaksin ondan sonra bizleri takip edersen bizde seni ederiz.

Bugun 3.günüm hani o yataktan kalkarkenku saniyelik batma olayı varya, o bugun hiç olmadi cok sukur. Kollarımı yukarı kaldırabilirim istersem ( ki gerekli durumlarda yapıyorum.) Sırf doktorum kendini iyi hissetsende yapma dediği için yapmıyorum. Onun dışında herşey cok iyi

mrb kızlar.yüklenen albüm ve fotoğraflarıma nereden bakabiliyorum.sayfamda ve ana syfada fotğraflarım veya albümerim diye bir seçenek göremi,yorum.yardımcı olur musunuz.

X