Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merha arkadaslar bugun 23 gun oldu ameliyat olali yanliz her iki gogsumun ustundede pul pul dokulmeler mevcut kavlama gibi yada kepek gibi sizdede oluyormu bendemi bi tuhaflik var rahatsiz etmiyor ama kemep gibi dokundugumda elime geliyor

Sen yine ityisin benim gittiğim devlet bana 6500 tl demişti birde yuvarlak yani düşün

Doğru ya seninki dikissiz olunca mecbur beklicek tabi. Tarihleri de karistirdim malum memislerin doğum hızına yetisemiyoz

İkizim sen Neredesin yaww :)
Ozlettin kendini gülüm
Kızların nasıl
Betus meme uçların his var mı?
Sanki bir ara bir tanesinde az vardı gibi hatırlıyorum

Kızlar tekrar merhaba yazıp duruyorum ama kimse dönüş yapmadı henüz.ayın 1 inde ali mezdeğine meme dikleştirme ve silikon ameliyatı olucam.dr yuvarlak mentor dedi.goguslerinde sarkma olup sadece protezle yükselten varmı

İkizim sen Neredesin yaww :)
Ozlettin kendini gülüm
Kızların nasıl
Betus meme uçların his var mı?
Sanki bir ara bir tanesinde az vardı gibi hatırlıyorum
Buralardayim baco bende sizleri cok özledimmm. Hayir bebis sag tarafta hala yok cok az gidio geliyor ama henüz yok. Geri gelirmi orasida mechul

Buralardayim baco bende sizleri cok özledimmm. Hayir bebis sag tarafta hala yok cok az gidio geliyor ama henüz yok. Geri gelirmi orasida mechul

Benimde sağda az var solda yok
Doktorum %99 gelir diyor
%1 lik kisim inşallah bize uğramaz bacım
Sezeryan da mesela benim hissetmem orayı 2 sene aldı, bunda çabuk gelsin yaa,hissetmek istiyorum ben
His istiyorum istiyorum

Benimde sağda az var solda yok
Doktorum %99 gelir diyor
%1 lik kisim inşallah bize uğramaz bacım
Sezeryan da mesela benim hissetmem orayı 2 sene aldı, bunda çabuk gelsin yaa,hissetmek istiyorum ben
His istiyorum istiyorum
Benim sol hissim okadar kuvvetliki anlatamam. Benimdd doktorum sabret gelicek dedide 4 aydir sabirdan catladim artik
Ya bisi diyimmi his falan hic sorun degil aynaya baktimmi 'heytttt fıstık hepsi seninmi' diyorumya kendime o bana yeter

Araştırdığım kadarı ile sadece silikon ile düzelen sarkıklık az... Sadece çok hafif sarkık memede başarılı. Bence doktoruna güven. Dikleştirmeden büyütürse saçma bi görüntü oluşabilir. Bende tübüler meme düzeltilecek ve buna meme başından küçük bi dikleştirme de dahil şeklinde anlattı doktorum. Yani şükür fazla iz kalmayacak

Bana 2 yöntem söyledi.biri sadece gogus ucundan diğeri lolipop olan.en iyi en net sonuc lolipop yöntemi dedi.sarkmam 1 cm.cok hafif dedi ama silikondam sonra sarkmayıda engellemek gerekmiş.izden korkuyorum.kalan izleri geçirmenin baska yolu varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…