- 27 Haziran 2016
- 44
- 27
- 32
Şimdiki halini koyuyosun zaten-masal- Yeni açtım ameliyat olacağım için nasıl bi albüm oluşturabilirim ki ne resimlerini koymam gerekiyor
İlk işin o olsun vallaCanım mutlaka aticam memleketime evime gecince. Telefonumdan yukleme yapamiyorum, laptopum evde, eve gecince mutlaka yukleyecegim :)
Kasalti mi kaszari alti mi olcakİlk işin o olsun valla,eminim çok güzel olmuşlardır inşallah hepimiz senin gibi hemen ayaklanırız,çok ağrı çekmeyiz. Ben cumartesi olucam ameliyatı en fazla salıya kadar izin almak istiyorum 2 gün umarım öyle olur
Hala kirmizi sutyenle gozukuyorsun(
Kaszari alti daha agrisiz cabuk dinersin ise kasalti agrili biraz sanirimİnan bilmiyorum bir şeyler söyledi doktor ama o sıralarda kas altı-üstü olayını bilmediğim için hatırlamıyorum
Meme dokun yeterliyse kaszarialti yeteri kadar yoksa kasalti yapiolarmisDoktorlar neye göre karar veriyor buna acaba hiç bilmiyorum
Kızlar bende resim yükleyeceğim şuanki halini, nasıl resim koyuluyor ve herkesin görmesini istemiyorum çok yeniyim bulamadım kızlar yardım[/QUOT
-masal- Yeni açtım ameliyat olacağım için nasıl bi albüm oluşturabilirim ki ne resimlerini koymam gerekiyor
Aa öyle miymiş benim dokum var biraz o zaman kas zarı altı olur sevindim :)
Şimdiki halini koyuyosun zaten