Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım son bir şey sorsam ayarları yaptım foto nerden yükleniyor bulamadım net cahiliyim biraz da
sorun değil arkadaşım tlfndanmı giriyorsun pc denmi? telfndansa sayfanın enüst solundaki üççizgiye tıkla albümleri seç oradaki yeni albüm oluştura tıklaman yeterli hadi bakam bol takipçiler:)))

-masal- nasıl oldun ne durumdasin kas altı oldun ama maşallah ıyisin sanirim.

Kas altı değil, kas zarı altı o yuzden iyiyim çok.. bugun temizlik yaptım cocuklara duş aldirdim evi toparladim. Kendi kendime kalkabiliyorum uzandigim yerden, ilk kalkista batma oluyo sadece oda kisa bi sureligine.birazdan dus alacağım

Aaa masallah sana Sen Daha 2 günlük degilmisin. Sasirdim dogrusu. Cabuk toparlanmissin ne güzel. Ama yinede dikkatli ol. Agri kesici kullaniyomusun

Şimdiden teşekkürler -masal- :) Çok geçmiş olsun ama maşşallah iyi toparlanmışsın. Bende cuma günü olcam senin çocukların var meme dokun var mıydı ameliyattan önce ölçün neydi ben bekarım 25 yaşındayım boyum 170 kilom 52 ve gögüsüm hiç yok denecek kadar az doktorum meme dokumun az olduğunu söyledi ölçümde gögüs altım 80 cm ama içi boş 300 küsürün ideal olacağını söyledi bana büyük gibi geldi deneme sütyeni denedim ama çok da anlayamadım. Ameliyat günü tekrar konuşcaz görsel de göstercem doktoruma. Senin kaç cc takıldı meme dokun var mıydı? Ben dolu dolu 80 istiyorum büyük olacak diye korkuyorum çok karışık durumdayım açıkcası :/

Oo maşallhh cnnm.heveslendim şimdii cesaretin geldi

Aaa masallah sana Sen Daha 2 günlük degilmisin. Sasirdim dogrusu. Cabuk toparlanmissin ne güzel. Ama yinede dikkatli ol. Agri kesici kullaniyomusun

Evet ameliyatin ertesi günü buyuk akvaryuma gidip gezdim ettim. Koca istanbulu turluyorum gelmisken hic oturmadim ayakta gecirmek daha iyi geliyor. Agri kesici aklima geldikce iciyorum valla :)

Ayni korkuları bende cok yasadim evet. Albumun olsaydi daha net yazabilirdim gorunce ama şunu soyliyimki hic dokun yoksa 300cc yeterli gelmeyebilir. 350den asagi yaptirma derim. Hem zamanla az da olsa kuculme meydana geliyomus doktorum soyledi. 300 buyuk degil, hele birde kuculme olursa cok pisman olursun sonra. Burda cok okudum forumlarda dokusu olmayan ve 295-300cc taktiranlar cok mutsuz. Benim evet dokum vardi ama ici bos ve sarkik 375cc takildi suan buyuk duruyo bende ama kuculecekler yumusayinca dogallasacaklar

Be ooohh baya yenılendın desene cnnm.güle güle kullan.ınsanın kendini ıyı hıssetmesi cokk guzel bişey ya.nasıl guvenı gelıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…