- 27 Nisan 2014
- 472
- 725
sorun değil arkadaşım tlfndanmı giriyorsun pc denmi? telfndansa sayfanın enüst solundaki üççizgiye tıkla albümleri seç oradaki yeni albüm oluştura tıklaman yeterli hadi bakam bol takipçiler:)))Canım son bir şey sorsam ayarları yaptım foto nerden yükleniyor bulamadım net cahiliyim biraz da
Merhaba kızlar cuma günü meme operasyonu geçireceğim büyültme olacak aklımda çok soru var yaptıranlar yardımcı olabilir mi lütfen
Ben karin germe ameliyati oldum canim yahda alindi tabiSenin yag mi cekildi karnindan cnm
-masal- nasıl oldun ne durumdasin kas altı oldun ama maşallah ıyisin sanirim.
Aaa masallah sana Sen Daha 2 günlük degilmisin. Sasirdim dogrusu. Cabuk toparlanmissin ne güzel. Ama yinede dikkatli ol. Agri kesici kullaniyomusunKas altı değil, kas zarı altı o yuzden iyiyim çok.. bugun temizlik yaptım cocuklara duş aldirdim evi toparladim. Kendi kendime kalkabiliyorum uzandigim yerden, ilk kalkista batma oluyo sadece oda kisa bi sureligine.birazdan dus alacağım
Oo maşallhh cnnm.heveslendim şimdii cesaretin geldiKas altı değil, kas zarı altı o yuzden iyiyim çok.. bugun temizlik yaptım cocuklara duş aldirdim evi toparladim. Kendi kendime kalkabiliyorum uzandigim yerden, ilk kalkista batma oluyo sadece oda kisa bi sureligine.birazdan dus alacağım
Aaa masallah sana Sen Daha 2 günlük degilmisin. Sasirdim dogrusu. Cabuk toparlanmissin ne güzel. Ama yinede dikkatli ol. Agri kesici kullaniyomusun
Şimdiden teşekkürler-masal- :) Çok geçmiş olsun ama maşşallah iyi toparlanmışsın. Bende cuma günü olcam senin çocukların var meme dokun var mıydı ameliyattan önce ölçün neydi ben bekarım 25 yaşındayım boyum 170 kilom 52 ve gögüsüm hiç yok denecek kadar az doktorum meme dokumun az olduğunu söyledi ölçümde gögüs altım 80 cm ama içi boş 300 küsürün ideal olacağını söyledi bana büyük gibi geldi deneme sütyeni denedim ama çok da anlayamadım. Ameliyat günü tekrar konuşcaz görsel de göstercem doktoruma. Senin kaç cc takıldı meme dokun var mıydı? Ben dolu dolu 80 istiyorum büyük olacak diye korkuyorum çok karışık durumdayım açıkcası :/
Oo maşallhh cnnm.heveslendim şimdii cesaretin geldi
Katılıyorum korkulacak bisey yokmus. Gerci benim ağrı eşiğim yüksektir. Burun estetigide olmuştum 3 ay önce onuda cok kolay atlattim zorlanmadim. Hele o korkuttukları tampon cikarma olayinda dedim bu muydu yani, hicbirseyi yokmus
Çok iyi sevindim senin adına canimKas altı değil, kas zarı altı o yuzden iyiyim çok.. bugun temizlik yaptım cocuklara duş aldirdim evi toparladim. Kendi kendime kalkabiliyorum uzandigim yerden, ilk kalkista batma oluyo sadece oda kisa bi sureligine.birazdan dus alacağım
Ama artık foto istiyoruz biiiz
Hala kirmizi sutyenle gozukuyorsunKızlar foto ekledim . çamaşırı attım.Fotosu olmayanları takip etmiyorum bilginize..
ooohh baya yenılendın desene cnnm.güle güle kullan.ınsanın kendini ıyı hıssetmesi cokk guzel bişey ya.nasıl guvenı gelıooKatılıyorum korkulacak bisey yokmus. Gerci benim ağrı eşiğim yüksektir. Burun estetigide olmuştum 3 ay önce onuda cok kolay atlattim zorlanmadim. Hele o korkuttukları tampon cikarma olayinda dedim bu muydu yani, hicbirseyi yokmus
prenses-eylul beni de izler misin yeni üyeyim o yüzden albüm resim yok ama ameliyat sonrası yükleyeceğim